Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 48
Atribut, Ані Степан Бандера чи Роман Шухевич особисто, ані ОУН чи УПА як організації не були засуджені Міжнародним військовим трибуналом у місті Нюрнберґ. У жодному з 42 томів матеріалів трибуналу обвинувального вироку щодо них нема.
Показати
Бесспорно, не осуждёны. Но Шухевич офицер немецкого Вермахта и гражданин Райха, убеждённый нацист, вступивший, в 1941г в составе немецкой армии на территорию Украины , что повлекло за собой миллионы смертей украинцев, евреев, русских и так далее. С этим невозможно спорить!!!
Бандеру разбирать можно, но с ним всё не так просто. Я отношусь к нему негативно, как к виновнику бессмысленных смертей многих тысяч украинцев.
7pato, а хто заважає тому ж Лужному чи Шацьких звільнитись?
Показати
БАБЛО!:)
Ви в Динамо,як депутати в Раді,один одного покриваєте.Нападаючий повинен завершати атаки і забивати,якщо він цього не робить,називайте його по іншому.Краще вам не давати інтервю,чим нести таку ахінею.
Показати
Run Korca, так у Артема явно установка від тренерського штабу лише пресинг і верхові єдиноборства, а інакше ніяк не може бути, м'яч окрім закидання на стовба не переходить до штрафного майданчику суперника, хто б цим суперником не був. Геніальна тактика Хаца.
Коментарі по темі:
Дід Панас, не зрозуміло чого вас замінусували?Все правильно ви написали.Ну а Базилевичу,як кажуть,земля пухом.
Показати
Run Korca, бо конфлікт - вигадка, тим більш недоречна в такий день.
Проблема не в кротах,а в нас самих,на жаль....Або Суркіс виконує чиєсь замовлення по поступовому банкрутстві клубу,або він дятел несусвітній,якому не допоможе жодна поліклініка.
Показати
Run Korca, скоріше дятел несусвітній, але один час при янику він був чимось на подобі молодшого партнера Рената.
От неможу зрозуміти Суркіса,він дійсно хворий?
Показати
Run Korca, ДА!!! Синдром Дауна это болезнь
Ось вона,біда.Головне не професійність,а динамівське серце.
Показати
Run Korca, як ви обридли зі своїм "динамівським серцем".
У мене два бажання.Перше це звільнення Хацкевича,і друге,щоб Суркіс продав клуб і нас не мучив.Стільки років одне і теж,надоїло.
Показати
Run Korca, кому продаст? Потом смотреть за угасанием во 2ой лиге и за появлением 5ти клонов типа Динамо 1927?
Run Korca, так купи епт! привези игроков, тренера!
Run Korca, Фонсека перелогинься...
Run Korca, про Суркиса согласен на все 100, а вот какие притензии к Хацкевичу я не понимаю. У нас самый слабый состав чуть ли не за всю историю клуба, а амбиции остались те же, победы в еврокубках. И это при том как в футболе все поменялось и у реальных претендентов на ЛЧ состав от 800 миллионов долларов. У нас состав на секундочку ~65 миллионов... У Хаддерсфилда ~115 миллионов для сравнения.
Run Korca, согласен. Суркисы жадны и глупы. При них никакого развития не будет. Братья двадцать лет шли к тому, что нужно нанять нормального гендира в виде Красникова, но им никак не хватает ума понять, что самое главное в команде - хороший тренер.
Коли бачу Гармаша і Сидорчука в парі,пропадає настрій.Півзахисту немає,таких повільних тугодумів тримати в центрі,недопустимо.
Показати
Run Korca, 3 опорника, 5 захисників - а в кінці винні Циганков і Бісєдін, що мало створюють XD. Ну жарти жартами а як би там не було почнуть з захисного футболу щоб зрозуміти чим дихає суперник, а далі по ситуації.
За останні роки,якщо не сказати десятиріччя,ця форма найгірша,не дай боже гра буде така як форма.Цікаво хто з керівників затвердив цей вибір?Повинна бути ізюминка як в формі,так і у грі,щоб виділяло команду на фоні інших.Правда якщо почнуть вигравати трофеї,то нехай хоч і голяка бігають.
Показати
Run Korca, эта форма из СТАНДАРТНОГО ШАБЛОНА фирмы. Об этом сообщалось заранее. На следующий год обещали разработать индивидуальный дизайн для ДК
No results found.