Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 87
100% згоден з ним, ВФ взагалі ніколи не дивився (там і так все зрозуміло), а ПроФутбол перестав дивитись десь з нового року (відверто нудить вже від Циганика, шоу одного актора, сам задає питання - сам відповідає і не зупиняється поки всі в студії не приймуть його точку зору), навіщо тобі "ЕКСПЕРТИ" як ти сам в усьому розумієшся та знаєш відповіді на всі питання???......имхо.
Показати
MrGibson, очень точная характеристика !
Просто....... дякуємо!
П.с. кращим гравцем "лавки" був мабуть тільки Шерінгем в МЮ)))
Показати
MrGibson, Евтушенко у нас был тот ещё джокер
Fiml, звичайно причетний!!! Невже ти думаєш що татарін сам собі голова...? Звичайно НІ, в мААськву звітує аж гай шумить.
Показати
MrGibson, ужас что в голове творится у тебя))) Все виноваты, только не мы сами!
...Ну яке місто за дякую віддасть свою команду яка входить до складу УПЛ, а самі феєрічно почнуть із самого дна?...якось підозріло це все....і в УПЛ їх впихнули дуже не прозоро.....
Показати
MrGibson, ну за хорошие деньги почему бы и не продать место в элите. А с нашей первой-второй лигой, то за два сезона элементарно команду из второй лиги в упл вывести снова. Как и в первый раз.
Щось є така міцна підозра, що це команда татарина і далеко не просто так вона у львів переєзжає.... Невже долю Карпат вже вирішено і даунецький швиденько "своє лайно" Львівянам намагаєтся підсунути ....?
Показати
MrGibson, клініка... А може тут ще і путлер причетний?
горе аналітики зі (CIES)....згадайте матиматику 6й клас, той коофіцієнт що вони дають це АНТІ рейтінг (скільки разів бьє команда щоб 1 раз втрапити у ворота.
Показати
Не існує слова "втрапити". Замість нього треба вживати "влучити".
Ну скажу так, зі статистики добре видно що одна команда (Динамо) в дуже важких погодних умовах додушила іншу команду яка намагалась грати на контр атаках (заря), як що Ви вважаєте що зорька непогана команда з непоганим тренером, то чому Ви вважаєте що та команда яка її повністю переграла (дивись статистику вище) гімно???
Показати
MrGibson, потому что смотреть на цифры в отрыве от стоимости команды и её бюджета неправильно - Динамо в 4(!)раза дешевле Зари.
MrGibson, команда - говно и команда играет как говно две совершенно разные вещи. Согласен с Харрисом и так же хотел бы добавить, что ни один игрок из основы Зари не играл бы в основе Динамо. В четверг посмотрим как мы будем играть, оказавшись грубо говоря на месте Зари - против более дорогой команды на выезде, а у Хацкевича в свою очередь будет отличная возможность продемонстрировать нам свой знаменитый молниеносный переход из обороны в атаку)
No results found.