Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 87
Коли я півроку тому писав, що вся ця історія з Вересом та його пропискою дуже схожа на спроби ахметки віджати собі Львів-Арену, мене мінусовали та писали що в мене параноя....нуну... тубіконтінью......
Показати
MrGibson, так а при чем тут львов-арена? ну будет на ней не верес, а фк львов играть, какая разница. вряд-ли кроты опять будут кочевать.
Хлопці, а ви взагалі читаєте те до чого коменти пишете??? "з ним контактували представники київського Динамо з ПРОПОЗИЦІЄЮ!!!" - а те що не домовились, так ми ж не знаємо нюансів чому. Но намагання ж були, а вам аби гімна на когось вилити.....негарно так. Я не фанат Суркіса але ж.....
Показати
MrGibson, а зачем читать? Проще ж высказать свою авторитетную (нет) мысль...
MrGibson, а скільки таких намагань вже було? Кожного разу ніби то ведуться перемовини з інозменим спеціалістом (за вийнятком останнього разу) , а віз і нині там!
У кротів уже були Бернд Шустер, Невіо Сказала, Луческу, теперь Фонсека. А Суркіс двадцять років керує клубом і все ніяк домовитися ні с ким із західних спеціалістів не може! То про що тут можна говорити? Лише про недолугість!
Дайте здогадаюсь чия контора, уууууу......... татаріна?!! Іпать я Нострадамус.
Показати
MrGibson, не угадали, ещё хуже!
А ви павелку до них у автобуси посадять, всі і заспокояться.
Показати
MrGibson, спочатку Павелку розірвати на 32 куски, і в кожен автобус по пакетику щастя під назвою Павелка :)
А я взагалі нерозумію, що виправдовувати треба?Те що ми програли тіме на голову вище за ДК в усіх аспектах?1/8 ЛЄ це реальний рівень ДК на данний час ось і все. Подивіться на трансферну вартість виконавців ДК та Лаціо і просто подякуйте ДК за хоч яку але ж євро весну2018.
Показати
MrGibson, ещё год назад наш уровень был гпуповой этап Лиги Чемпионов, два года назад выходили в плей-офф. Падение уровня команды Реброва понятно - отсутствие усиления после потери Ленса, Велозу, Драговича. А падение уровня команды Хацкевича? Да ещё такое крышесносное? Ярмоленко? Цыганков показывает примерно такие же цифры, центр защиты Хачериди-Кадар потенциально на уровне Хачериди-Драгович, вернули Мбокани, набрал кондиции Дерлиз, появились два сборника не самых последних европейских сборных на флангах обороны. Эта команда, по индивидуальному уровню сильнее команды Реброва прошлого сезона, но почему-то показывает игру уровня Зари.

Весь этот бред про необстрелянную молодеж не выдерживает никакой критики при детальном рассмотрении.

В сухом остатке мы имеем лишь уровень ТШ который не соответствует уровню подбора игррков, и хоть ты убейся.
Tyrant, то невже Ви думаєте що це Хацкевич дав установку не комбінувати та позиційно не атакувати?Ні звичайно, просто більш класні гравці суперника цього не дали робити, ось і все.
Показати
MrGibson, а якщо він дав установку "Комбінувати" то це щось змінює? Комбінації награються на тренуваннях і зборах, розбирається суперник і в процесі підготовки підбирається тактика і комбінації під найбільш уразливі зони. Починаючи зі зборів Ви якісь напрацювання побачили? У нас навіть пресинг неорганізований і розбивався в 2-3 паси.
MrGibson, А у Вереса також більш класні гравці, якщо ми з ними при рахунку 1:0 кінцівку "на відбій" граємо?
MrGibson, Вчера у нас КАЖДАЯ передача черз центр поля становилась последней в атаке. Я сначала подумал, что показалось, а потом специально стал присматриваться - и так и было. Шапаренко в такой ситуации был бы очень полезен, т.к. остальные не тянули.
Ragnar, усім платять, а саме йому ні??? ой лі......
Показати
MrGibson, Тоже сомнительно,но учитывая как у нас ранее обращались с игроками,которые отказывались продлевать контракты и хотели куда то уходить(Леко,Гавранчич).То какие то нюансы с выплатами вполне могут иметь место.ИМХО конечно
Tyrant, безумовно дивився!! І чітко бачив що на кожній позиції ми маємо слабкіших виконавців ніж Лаціо і ніякий тренер цього виправити не в змозі.
Показати
MrGibson, скільки було виходів в атаку не лонг боллами? Це те що одразу кидається в очі. Індивідуально в нас гравці слабші, але футбол це командна гра. І я не вірив що за відсутності опорника Хацкевич не випустить в центр Шапаренка, щоб хоча б кількісно спробувати перекрити кисень в центрі римлянам.
Вадим, а розмови аля "поставте у руля ДК умовного Моуриньйо і одразу Реал с Барсой будут у нас ноги нюхать..." просто лол.
Показати
MrGibson, а до чого тут це? Про Моурініо тут ніхто і словом не обмовився. На мою думку, у цьому півсезонні гри в Динамо немає зовсім. І в цьому заслуга тренера. Коли дивишся матчі київлян аж жаль їх стає. Там є виконавці, є технічні гравці, але із-за настанов тренера вони сидять в захисті, притискаються до власних воріт, програють більшу половину підборів біля свого штрафного. Звичайно є багато протупів самих гравців, занадто багато дають подавати, програють верхову боротьбу і дуже багато дають бити по власних воротах. Проте всеж якщо згадати гру київлян на початку сезону і зараз, то тут зрозуміло, що треба мати неаби який талант, щоб зруйнувати гру команди за пів року. Коли були Ребров і Рауль Ріанчо, то була і гра, були виграші і були нагороди.
Вадим, я вибачаюсь, але "человечишка" це той хто сидячи на дивані поносить все навколо. А тепер предметно, Інзагі також "человечишка"??? Тому що наш "человечишка" його переграв в чистую в 1му матчі, да і в цьому матчі не програв (з гри забити Лаціо так і не спромоглося) а 2 голи зі стандартів це і є показник підбора гравців вищого класу. То ж що стосується загального протистояння ДК-Лаціо програно воно саме з причини різниці рівня виконавців на полі (да і на лавці).
Показати
MrGibson, единственный матч, который был тактически не проигран - разобран по полочкам Михайличенко и принесен на блюдечке.

Человечишка, потому что поносит всех и вся - от молодежи до болельщиков на пресс-конференциях. Я же поношу только одного человека, который себе такое позволяет, не занимаясь молодежью, а гнобя своей публичной критикой и "мегаюмором", чтобы выгородить свою персону.

Мне не нужен Гвардиола, мне нужен человек, который хотя бы что-то показывает на уровне постсовка, а не человек, которого поперли из сборной Беларуси или вовсе люди без какого-то опыта с лавки Динамо.

MrGibson, Ви матч вчора дивились? Чи лише пропущені голи?
No results found.