Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 87
Мал, знов те саме...., до чого тут 4 роки!!!? ВІН ОТРИМАВ КОНКРЕТНІ ДОРУМЕНТАЛЬНІ ЗЗААССТТЕЕРРЕЕЖЖЕЕННЯ!!!
Показати
MrGibson, Да ладно, не нервничайте Вы так. Радуемся очередному серебру. Всё нормально.
Мал, і взагалі, не виключно що Суркіс цім вчинком та ціною золотих медалей врятував Вам життя (як Ви з Маріка та планували бути на тому матчі), як не дякуємо то давайте хоч брудом не поливати, я не є фанатом ІМС но в цій ситуації 100% підтримую його рішення.
Показати
MrGibson, Вас прямо накрыло. И где же это я Суркиса грязью поливал? Ну а фраза о спасении моей жизни ценой золотых медалей для ДК - это уже прямо клиника какая-то.
Мал, яка різниця кто й де живе??? Людина показує реальні документи із застереженнями усіх існуючих силових структур про те що є небезпека!!! І з Вашої логіки повинен був це проігнорити та відправити туди команду!!!? Ви свою дитину чи навідь співробітника відправите у відрядження в те місце і той час, при наявності у Вас на руках листів із СБУ+МВД+ЗСУ в китрих усі попереджаїть про ймовірність терактів?
Показати
MrGibson, Мы с Вами говорим об одном и том же, но на разных языках. Или Вы хотите сказать, что в тот день была опасность, а во все остальные 4 года и два месяца войны её нет и не было? Болеем за Динамо!
Мал, "Ахи-вздохи, короче."??? Я вибачаюсь, а що б Ви писали як би ДК туди таки поїхало та дійсно постраждали люди, чи не дай боже загинули??? "Суркіс п...дор тебе попереджали, а ти козел все одно повіз команду в марік"??? Вмикайте мозок шановний, а бо хоч дурниць не пишіть.
Показати
MrGibson, Вы где живёте, уважаемый? А я вот здесь живу. Поэтому по-другому ко всему отношусь. Трава здесь тоже зелёная. Хотя и постреливают...
cap, чи можливо було так!!! - громадянка М вийшла заміж за громадянина Д, та поклялась "и в болезни и в здравии..." но у громадянина Д був досить заможний та підлий ворог громадянин Ш, котрий влаштовував усіми способами подляни громадянину Д, робив публічні наговори та наклепи на нього не шкодуючи ні сил ні грошей. І в найважкиші часи для громадянина Д, громадянка М на це все подивилась...подивилась та й вирішила, що громадянин Ш крутіший за громадянина Д і почала тишком бігати та ублажати громадянина Ш, розраховуючи що він її заміж візьме......
Показати
агонь !!! ))) это как раз в тему )))
Я дуже перепрошую, та ям не здається вам, що порівнювати місце роботи за контрактом на визначений термін та шлюб - трохи не коректно ?:)
Ось вам і ..."порядочный парень", а ті кто гімна на Хацкевича вилив коли він його відсторонив від команди після "чуток" котрі Мараєс заперечував, мають зараз чудову нагоду вибачитись!)))
Показати
MrGibson, полностью поддерживаю, а то гнали на Тренера что он его не ставит. Оно уже лыжтии намылилов кротовск, хуле его ставить
Alex, най авторитетніший професійний селекційний менеджер України (Красніков), вирішив що ЧеЧе якісне підсилення для ДК, НО!!! Пан Alex (вибачте не знаю кто Ви по професії) каже: Красніков ти лох і привез нам лайно і крапка! Пробачте, але розвішування "ярликів" диванними фахівцями це так " по нашему".
Показати
MrGibson, у меня баланс получше чем у Красникова, так что я однозначно более "най авторитетніший професійний селекційний менеджер України" :) https://m.ua.tribuna.com/tribuna/blogs/danilos/1664140.html
Alex, а ось це "для поп...здеть"
https://www.sports.ru/tribuna/blogs/realmadridtilltheend/1195128.html
хм.... чого жодної згадки про голи!??? Лохі.
Показати
Мне кажется, что вы бредите. Ставку на чистых опарников в современном футболе некто не делает.
Alex, і як ви дивитесь на кількість голів, коли ми торгуємо опорніка, то я на килькість перехватів, отборів, перших пасів, та виграної боротьби....
Показати
MrGibson, В современном футболе даже от центрального защитника требуют забитых голов, не говоря уже об опорниках. Лично я не понимаю с какой целью его покупают т.к. не усилить игру (хотелось бы ошибаться) и тем более перепродать его не получиться
Alex, то додайте до 4.8 ще 150 та купимо Де Брюйне які справи? А мазати лайном людину котру ви жодного разу не бачили на поли багато розуму не треба.
Показати
MrGibson, По вашей логике тогда лучше было б тогда на 4.8 млн. взять 10 других бразильцев, а не одного Че Че
No results found.