Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 92
Салах міг би зціпити зуби і дограти матч, а він розплакався, як баба. Сабо колись з переломом руки грав цілий матч і не вмер.
Показати
Paolo Maldini, не дограв би він. Рамос при кожній нагоді бив у болюче місце, така вже натура у цього костолома.
neppo, Елементарно уявляю, уяви собі, дурік.
Показати
Paolo Maldini, обычно, те кто берет на себя обязательства проводить такие крупные мероприятия, должны брать на себя обязанность о создании максимально комфортных условий для посетителей.
Артём, Звісно серйозно, що тут проблеми якісь є чи що, не плутайте англійського діда з нашим, це зовсім різні діди в 75 років, і взагалі, досить підхвачувати кацапські вкиди про недолугу організацію фіналу, вони навмисно шукають приводи, щоб принизити Україну.
Показати
Paolo Maldini, как ты себе представляешь организацию прилета в Киев через Польшу за один вечер? Ты в своем вообще уме? Или пелена окончательно поглотила твою обьективность?
Унижают Украину наши чиновники, непутевая власть, и дурики, не воспринимающие критику.
Хай під Київ їдуть ночують, задрали вже своїми претензіями, фінал Євро приймав Київ і жодних проблем не було.
Показати
Paolo Maldini, тоді не було, а зараз є! І це об'єктивний факт! Коли в країні криза і влада в руках бариг-тоді маємо те, що сьогодні маємо!
Щось після Че Че, жодних чуток про трансфери. Де трансфери?
Показати
Будут. На очереди Чучу и Чача.
Paolo Maldini, не переживай, привезут тебе кучу третесортных латиносов и будешь радоваться их игрой в ЛЕ и поливать говном менеджмент, Суркиса, Динамо и т.д.
Якби хотів, то потрапив, прилетів би в Польщу, а з Польщи в Україну потягом.
Показати
Paolo Maldini, вы серьезно?? деду 75 лет куда ему там летать да еще и с пересадками на поезд
Що не можна було продати його хоч за млн. євро.?
Показати
Paolo Maldini, так его и брали бесплатно, кому он нужен
Alex Black, В Металісті не плакали, у кротів не плачуть, а в Динамо мають плакати. що за песимізм такий. Хацкевич вже показав, що вміє працювати з легіонерами, більше того він ініціатор їх запрошення, так що все буде гуд.
Показати
Paolo Maldini, щодо Металіста і Шахтаря. Може тому там латиноси не плакали, що їх було (а в Шахтарі і зараз є) багато, по 10-15 чол. Вони собі кучкуються окремо, у них своя атмосфера, свої веселощі, тому і хандри немає. А в Динамо постійно якісь заморочки, дехто швидко зникав (Майкл, Алессандро, Нанні, Леадро Машаду, Ескобар, Раффаел, зараз виставлено на трансфер Самбрано...). Список довгий. І чому саме в Динамо так?!
Юрген, А що Бланко поганий гравець?
Показати
Paolo Maldini, В Металлисте он был чемодан без ручки. И в основе не играл, часто порол моменты, и продать его было сложно, ни кто не хотел покупать. Цена высока была, потому как заплатили почти 8 лямов евро за него.
Paolo Maldini, Мне кажется что у нас Гонсалес даже прижился лучше чем в металле Бланко
А Карраскаля уже все, підписувати не будуть?
Показати
Paolo Maldini, Караскаля по всей видимости подпишут кроты.
Paolo Maldini, Карраскаль может играть и форварда, нам как раз быстрый и техничный нужен. Хорхе нам очень нужен.
No results found.