Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 70
У 2003 році після перемоги України над Францією убою.док янукович зайшов в роздягальню збірної України. Жав руки гравцям. Женя Хачеріді був тим гравцем, який опустив очі і робив вигляд ніби не бачить і не чує вбивцю яника.

Це було за 7 днів до початку Майдану. Його ставлення до Майдану зрозуміле.

Хачеріді був за Майдан.
Показати
garik, в 2013-м
Народ, скиньте будь ласка посилання на момент, коли Де Пена з Шапаренко грали чувачі хто буде виконувати штрафний.
Показати
garik, забей в гугл "Де Пена з Шапаренко " и сразу увидишь и фото и видео)
До чого тут єдність України?

Франков вчергове попустив себе. Шкура, яка не підтримувала майдан та яка за те, щоб не писали видання українською мовою.

Правий був Хацкевич, який казав, що такі як Франков ганблять Динамо Київ.
Показати
garik,
Этот гнида никого не "підтримує"!
Кроме себя!
Клал он на "єдність"!
Одни понты и желание показать себя самым "вумним"!
Прочитав коменти і напишу свою думку.

Як на мене, то з психікою у нього все добре. Справа в іншому. Є хороший варіант у нього перейти в інший клуб. Для цього потрібно бути вільним гравцем. Найкращий варіант це, якщо Динамо Брест розриває контракт, виплачує компенсацію Хачеріді і він переходить в інший клуб.

Тому найближчим часом варто чекати ще раз такої ситуації.
Показати
garik, ага и так свю жизнь
Алієвоманія вже який день ;)
Показати
garik, Санька, ляпни чего - нибудь, а мы тебе денюжку закинем
Читаю коментарі і задаю питання. Зебіли, ви де?

Ну не вірю, що в головах у яких був сквозняк рік тому щось могло змінитись
:)
Показати
garik, на карантине сидят и помалкивают, придумывают себе оправдания
В подавляющем большинстве болельщики Динамо являются патриотами Украины, а значит не являются "лохторатом" "янелоха". Зайдите на Фейсбук или любую другую соц. сеть и увидите куёву тучу организмов из числа 73 процентов! "Нам хоть ссы в глаза - всё равно скажем - божья роса". Вот их девиз!
garik, слышь, ты какого хера людей оскорбляешь, даун ты семимесячный. В твоей голове можно подумать ума дохера что ты вызвался комментировать. Если ты умный такой дохера иди в политику,стань на место Зебила и покажи мастер - класс. Чипуха ты диванная.
Напишу і свою думку.

Як на мене, то біда цієї країни в народові цієї країни.
Українці в 91 році обрали не політичного в'язня Чорновола, а комуніста кравчукач потім комуніста кучму, потім комуніста ющенка, потім некосуніста двічі судимого януковича, потім вічного члена порошенка ( член сдпуо, член нашої України, член партії регіонів). А сьогодні клоуна, який на майдані не був і Майдан не підтримував.

Біда України в політично неграмотному українському народові.
Показати
Частково згоден. Є різниця між ідеологічними комуняками і Ющенком(без вступу до кпрс не можливо було працювати на держ. посаді), який на мою думку є справжнім патріотом. Щодо Порошенка: партії коли і для чого створювались і в що вони перетворились - різні речі. Право голосувати тільки після екзаменів на держ.устрій і історію(особливо відносини з ''братьями''), тоді земасса відсіється або прозріє і в України буде шанс.
Приємно здивував.

Скажи за кого голосуєш, скажу яка ти людина.
Показати
garik, типичная реплика зебобика! "24 квітня 2015 року роботу фабрик у Липецьку та Сенцово було призупинено через арешт коштів компанії «Рошен» в Росії та обшуки офісних та виробничих приміщень компанії.[1]

20 січня 2017 року компанія «Рошен» остаточно зупинила роботу фабрики та оголосила про ліквідацію цього структурного підрозділу"
Найбільш болісна поразка за все життя.

Ще досі боляче згадувати.

В фіналів ми б розірвали Манчестер Юнайтед. Не сумніваюсь у цьому.

Прикро, що в грі з німцями так не повезло.

Показати
garik, ну не знаю. Всё-таки поражение в полуфинале КЧ в 1987 году от Порту, на мой взгляд, было более болезненным. Всё-таки в ранге обладателя Кубка Кубков мы были фаворитами в тех матчах, в отличии от противостояния с Баварией, и тем трагичнее были те поражения. Первое место в рейтинге главных болельщицких разочарований моей жизни занимает поражение сборной Лобановского от бельгийцев на ЧМ 1986 года, на втором месте поражение от Порту и 3-4 места занимают поражения от Баварии и от Словении в отборе ЧЕ 1999.
Убери Криштиану Роналду из сборной Португалии, и Украина будет посильнее выглядеть
_________________________________

До чого ця фраза, якщо Україна доказала, що вона сильніша проти Португалії разом з Роналду?

Черговий раз кацапи хочу попустити нас?
Показати
garik, я подумав, він мав на увазі склад
garik, О Боже, человек просто составы имел в виду, к чему этот вышиватный коммент?

Тем более к Мостовому, который никогда ничего плохого в адрес Украины не говорил, адекватный и добрый человек, не с пробитой головой кремлевской пропаганды.
Автор: garik
17 травня 2019 16:08
Крим - це Україна. Слава Україні
Привіт, динамівці. Зайшов на даний сайт, який є моїм улюбленим і побачив ось таку рекламу.Прохання до керівництва сайту вжити відповідні заходи, щоб в майбутньому такого не повторялось.Сподіваюсь на р...