Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 24
ИвановИванИваныч, Ще смішніше буде читати коли збірна пролетить з усіма цими бразильцями. Ми вже пролітали повз і з натуралізованими Едмаром і Девічем. А от молоді кисень можем перекрити.
Показати
А може спершу давайте подивимося на цю молодь на клубному рівні? Скажіть мені конкретно прізвища юних талантів, яким 28 та 29 річні бразильці перекриють кисень найближчі 2-4 роки, назвіть їх клуби, їхні показники за ці клуби, ну щоб орієнтири якійсь прояснити, бо всі кричать про перспективну молодь, а я поки що її ніде не бачу....До того ж підкреслю на кваліфікацію ЧМ 2018 року ця перспективна молодь вже потрібна!!!
Жодної конкретики на користь натуралізації з боку Франкова не має.
Він не задається питанням, чому на рахунок зміни громадянства Краснікову необхідно спілкуватись в першу чергу з агентом Тайсона, а не з самим гравцем? Тому тема про купівлю гравця в збірну, яку підняв шахов явно не безпідставна.
Показати
gavvarun, та ладно, у Шахова больше конкретики?
Только про молодых игроков, возможно, я с ним согласен.. и то, Зинченко не играет, Коваленко не играет и никто не знает где он будет играть. И кого из молодых (вечно перспективных) можно ещё назвать, которые смогут тащить сборную? А сборной игроки нужны уже сейчас.
Просто потом будет смешно читать комментарии, когда мы будем за бортом чемпионата мира (и накакать, где он будет проходить)
А хіба було рішення УЄФА, що матч буде з глядачами?
Показати
gavvarun, доброе утро.
Палкин не правий. Ця система вводиться, щоб великі клуби не скупали пачками юніорів і молодих гравців, а потім їх пачками здавали в аренду і фактично утворювали фарм-клуби в лізі, що підвищує ймовірність договірних матчів в лізі.
По такій системі наприклад працює не тільки Англія, але і набагато бідніша Португалія і її чемпіонат став вище нашого, більше того це привело, що клуби стали відповідальніше ставитись до покупки гравців. взяти б той самий Порту. Також слід відзначити, що ліга Португалії складалась з 16 команд, що досить подібно до нашого чемпіонату. Але за рахунок реформ і ведення прозорих правил гри, ліга почала розвиватись і розширився до 18 клубів.
Якщо клуби по типу Говерли чи зорі живуть тільки на орендних гравцях, то рано чи пізно такі клуби здуються. скільки б їх не тягнули за вуха.
Показати
gavvarun, талантливая молодежь от этого не останется в клубах типа Говерлы. Если их не возьмут на контракт ДК, ЩД или ДД, то заберет Краснодар или Габала. Орендные ограничения лишь усилят отток лучших из чемпионата, и все.
Автор: gavvarun
16 вересня 2019 12:41
Покупка Динамо Киев. А возможно ли?
Наткнулся на статью уважаемого журналиста Андрея Шахова о покупке Динамо.Мол, а действительно ли есть тот кто вложит такие большие средства в футбольный клуб? Ведь сколько есть примеров исчезновения клубов...