Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 24
Александр, для достижения результат нужен думающий тренерский состав, который знает как усилить состав при определенной модели игры. Мы делаем ставку на молодых это хорошо, но молодежь даст хороший результат в сплаве с опытными игроками.
Взять тот же Аякс, который вы упоминули, то он все же прикупил Зиеша из Утрехта, Тадича Саутгемптона, вернул из МЮ Дели Блинда, прикупил Тальяфико, имеет в составе играющего Лассу Шоне. Из всех перечисленых все кроме Зиеша уже достаточно возрастные футболисты.
В ДК есть сейчас кучка опытных футболистов, которые могут передать опыт игры молодым? Я таких не вижу. Когда то был Ротань, но его уже давно нет.
Плюс добавим к этому готовы ли селекция и ТШ подбирать возрастного футболиста под свою модель игры если она есть?
В принципе у ХАНа в прошлом году был полноценны трансферный перерыв где набрали бразильцев. Я уверен, что их он перед тем как брать просматривал.... Я надеюсь.
Будеть модель игры, стратегия построения клуба, будут ценить опыт + вкладывать опыт и средства в молодежь и трансферы пусть не с большим бюджетом но в игроков которые подходят под модель игры и стратегию развития клуба, то будет результат и хороший рост цены на молодых игроков. А так топтание на месте., авось игрок подорожает.
Плюс чего греха таить ни ТШ ни менеджмент клуба не выучили хотя бы английский язык это вообще как то дико, с учетом того что футбол сегодня подразумевает общение с игроками с разных стран.
Показати
gavvarun, Согласен.
В футбол не завжди грає статистика.
Бєсєдіну всього 22 роки і має вже досвід виступів у єврокубках, чого немає в Соля. Тим більше в цьому сезоні Бєсєдін грав тільки в 8 матчах з 20, які провело ДК. Тому думаю якби не травма статистика була б кращою. Соль в 22 роки не міг потрапити навіть у основу Вільяреала. І ще до слова в перший повний сезон 16/17, Соль забив за Віллем 10 м'ячів в 30 зіграних матчах.
Тому статистика трішки краща. Дивлячись з чим порівнювати. Плюс Соля в тому, що він зараз на піку форми, також його досвід, який він набрав в Ередивізії. Але чи буде він на піку в наступному сезоні? А через 5 років?
Показати
gavvarun, справа в тому що нам потрібен форвард котрий забиває "прямо зараз" а не "завтра" чи "післязавтра" і Соль це робить, а Бес НЕробить, ось і все...!
Harris, ніхто не казав. Я іноді дивлюсь матчі цього чемпіонату і рівень захисту там, на мій погляд, не високий. Більшість команд грає на атаку, навіть аутсайдери. В нинішньому чемпіонаті гру від оброни більш менш демонструють тільки Гронінген, Венло. Ці ж самі команди таку гру демонстрували і в минулому сезоні.
Всі інші команди переймаються більше атакою ніж захистом. Очки набирають в першу чергу ті команді в яких краща атака. Як приклад можна взяти Вітесс. Команда з топ-5 Ередивізії, але майже в кожному матчі пропускає, незалежно від того з ким грає.
Показати
gavvarun, на самом деле, для того чтобы определить насколько тот или иной игрок хорош в единоборствах - достаточно двух параметров: его личное качество единоборств и средняя температура по-больнице (читай среднее качество единоборств в лиге). На основании этих данных и можно сделать заключение относительно умения игрока противостоять плотной обороне.

Мне трудно говорить о качестве Соля как футболиста, как минимум потому что у меня нет статистической выборки по нему, да и Эредивизия не входит в сферу моих интересов, однако я могу предположить что модельно он похож на Мбокани времён Андерлехта, тобишь классическая девятка.
Чесно кажучи є невеликі сумніви. Це форвард більш таранного типу як Бєсєдін, який може продавити, зіграти на відскоках, зіграти головою, але при цьому не високий рівень техніки та дриблінгу. Плюс гри Соля в тому що в нього з реалізацією трошки карще ніж у Бєсєдіна.
Відповідно маємо два однотипні форварди. Що не є дуже добре. Адже є
багато матчів в яких треба мати форвада більш технічного, який може обіграти один в один, так би мовити юркого та швидкого. Плюс не відомо як у Соля буде з реалізацією, адже в нашому чемпіонаті більш плотніша гра в оброні, ніж в Нідерландах.
З цього всього можна зробити висновок, що в тактичному плані гра Динамо буде дещо скована.
Показати
gavvarun, кто вам сказал, что игра в единоборствах в защите в Голландии более низкого уровня? Если мне не изменяет память - среднее качество единоборств там на очень высоком уровне, почти дотягивает до топ-5 лиг. Именно поэтому Эредивизию - одно из любимых мест аренды для проспектов топ лиг.
Доведено одне. Своїм постом Денисов не приховує, що канли Футбол1 і ФутболТо було 2 це упереджені канали, які направлені на те щоб топити за Шахту. Це була в принципі і так зрозуміло. Але тепер вже маски офіційно зірвано. І видно хто є хто.
Відносно Зозулі, то Денисов насмішив. Хай передивиться свій же випуск Кротньюз. Якщо те, що зробив Зозуля в матчі з Зорею це "ізбієніє судді"(нагадаю,що при вході в тунель до підтрибунного приміщення Зозуля дав по нозі судді), то вибачте в матчі Зорі з Шахтарем по логіці було масове згвалтування судді гравцями Шахтаря.

Показати
Соррі опечатки.
Доведено одне. Своїм постом Денисов не приховує, що канли Футбол1 і Футбол2 це упереджені канали, які направлені на те щоб топити за Шахту. Це була в принципі і так зрозуміло. Але тепер вже маски офіційно зірвано. І видно хто є хто.
Відносно Зозулі, то Денисов насмішив. Хай передивиться свій же випуск Кротньюз. Якщо те, що зробив Зозуля в матчі з Зорею це "ізбієніє судді"(нагадаю,що при вході в тунель до підтрибунного приміщення Зозуля дав по нозі судді), то вибачте в матчі Зорі з Шахтарем по логіці було масове згвалтування судді гравцями Шахтаря.
Астанавітє, Вітя. - Вітя нада вийті :)
Показати
gavvarun, Из запоя!
Реброву варто переглянути тактику. Явно напрошується гра в два форварди. Гра в три півзахисника себе не виправдовує вже протягом 5 останніх матчів. Насищення центру півзахисниками не дає результату, контратаки від суперників все одно проходять.
Показати
Ну так сейчас модно, многие так играют - говорил Ребров. Но там другой подбор игроков под такую тактику епрст... не уж-то не понятно!!!
gavvarun, в два форварда,это кто? у нас одного форварда даже нет,не называть же форвардом мораеса или отого жирного крота что вчера выперся на поле
На мій погляд проблема не в психології, а в тактиці. Ми застосовуємо поетапний розіграш м'яча перекатуючи його з одного флангу на інший, що супроводжується більшим обсягом роботи на полі, але не завжди ефективним обсягом роботи. При хорошому пресингу це дуже ризикована тактика, а Наполі пресингував нас навіть біля власних воріт.
Не вистачало вертикальних пасів, які б розрізували півзахист, а потім і захист суперника. А мали б бути, адже нас пресингували і по 5 гравців біля воріт, що давало можливість більш швидко проходити півзахист. Горизонталками ти зону півзахисту, а потім оборону не пройдеш.
Показати
gavvarun, правильно, но для вертикальных передач нужно полностью перестраивать схему и подбирать других исполнителей. На самом деле у нас есть вертикальные передачи, но нечасто и в основном на флангах. А центральный треугольник у нас играть так не умеет. Опорники (а у нас по сути три опорника в центре и ни одного атакующего хава) в основном отдают мяч фланговым полузащитникам. Через центральную ось строится 0 атак.
Ребров: "оказывали давление на фланговых полузащитников. За счет этого "Наполи" и победил." То, что все давно говорят - достаточно нам перекрыть фланги и у нас ничего не выходит.
UPL, Да. точно за нього забув. Але він за збірну пограв мало
Показати
Реформи в дитячо юнацькому футболі безумовно потрібні. Це ясно. Зрозуміло, шо натуралізація не вирішує ніяких загальних проблем. Але, зараз перед сбірною стоять нагальгі завдання, на 2 найближчіх року, а в цьому завданні натуралізація деяких важливих гравців , можуть збірній допомогти. Звичайно, як що самі гравці цього хочуть, за яких то причин, без будь якого вмовляння
У хорватів це єдиний за всю історію натуралізований гравець. Про це Франков чогось не замислюється?) Плюс цей гравець переїхав в Загреб в 15 років зі своїми батьками.
Замість того щоб вищати про натуралізацію, краще б подумали про реформи в дитячо юнацькому футболі, який зараз майже на нулю, чого купа молодих гравців не може закріпитись в професійній команді. Ні Тайсон, ні марлос зараз не проявили ініціативи зі свого боку для гри в збірній, вони добровільно громадянство не змінювали, а відповідно їх не дуже то цікавить наша збірна. Скоріш за все їх цікавить бабло. Як казав відомий футбольний агент Селюк "Бразильци очень любят деньги". Навіщо нам ці запроданці. Вони і за Китай будуть грати якщо баблішка підкинуть.
Показати
gavvarun, Самір, бразилець, теж грав за збірну Хорхватії.
Автор: gavvarun
16 вересня 2019 12:41
Покупка Динамо Киев. А возможно ли?
Наткнулся на статью уважаемого журналиста Андрея Шахова о покупке Динамо.Мол, а действительно ли есть тот кто вложит такие большие средства в футбольный клуб? Ведь сколько есть примеров исчезновения клубов...