Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 540
Юрий, Фигня. Даже Суркис плакался, что это мелкие деньги. А лет 5 назад можно было за норм деньги продать.
Показати
Google, для Суркіса 1,5 - "дрібні гроші"
Гениально! Могли лет 5 назад продать за норм деньги (как и Сидорчука, кстати), в итоге - разрыв контракта в 33 года...
Показати
Google, сидора продали за 1.5 млн
Africanda-S, Сидорчук и Цуриков перешли в Динамо зимой 2012 года. Безус и Селин перешли в Динамо зимой 2013 года.
Показати
Google, погоджуюсь, сплутав Цурікова з Селіним.
Спасибо за всё и удачи!

Жаль, что раньше тебя не продали в тот же Бешикташ в 2019 году, ещё и норм денег от турок получили бы. "Спасибо" Суркису. Который щас ноет, что мало денег за трансфер Сидорчука получил.

Худший капитан Динамо. Ярмоленко, Гусев, Шовковский, Милевский, Ребров, Шевченко, Белькевич. Таких "капитанов" не было. Разве что Милю можно сравнить из-за пьянок и загулов. Хотя на поле он хорош был. У Сидорчука наоборот было.
Показати
Google, В 2017 році в Фенербахче, в оренду з правом викупу, він там вже був та оглядав клуб, тоді йому не сподобався чемпіонат Туретчини, і він мріяв про Бундеслігу, куди переїхав Ярмоленко.
Може й Хацкевич, його вмовив залишитись, чи Суркіс, що будуть кращі пропозіції.
Но думаю, вже тоді йому треба було йти, бо до він хоч якось грав до сезону 2021/22, а після, то вже була якась імітація гри, що він присутній на полі.
А не тебе ли Ребров говорил ещё продать Гармаша, Хачериди, Сидорчука и ещё пару человек, чтобы команда могла прогрессировать дальше? Тогда интересно тоже мало бы денег заработали на этих не возрастных игроках? (Сарказм).

И что ты в итоге сделал? Пожимаем "плоды" до сих пор. Сколько лет и денег потеряли на этом регрессе! А теперь "На трансфере Сидорчука "Динамо" не заработает большие деньги". Пздц... Сам же и виноват!
Показати
Google, Сидорчук не входил в тот список. Но ошибочность того решения, бесспорна.
Google, в тому списку був Рибалка а не Сидорчук
Cossack 1927, А он в 18-19 лет должен был быть основным игроком в команде Лиги 1 во Франции? Тогда он сюда точно не приехал) Его в таком возрасте только в первую команду подпускать начали. Я вообще не понимаю, как его удалось переманить из ТОП-5 сильнейшего чемпионата в украинский военный чемпионат. Играл бы дальше там. Тут даже Динамо и Шахтёр позавидует такому трансферу.
Показати
Був раніше такий клуб в нас як ФК Говерла, там теж запрошували списаних зірок, за великі гроші, таких як Давід Одонкор, Светослав Тодоров, Дам'єн Ле Таллек, та багато інших.
Ще казав сам Лобановський, що йому не потрібно купляти зірок в команду, щоб псували мікроклімат в команді, тим що отримують зарплату в 5 разів більшу, чим інші. Коли в Динамо хотів перейти Давор Шукер з Реалу.
Wiwisisilka, В сборной тоже не проблема. Не нравится игрок, пригласил другого. Довбык, Ванат, Сикан, Русин - выбор есть. Начнёт Кухаревич клепать за Суонси - вызовут его. И без Яремчука справлялись до этого.
Показати
Google, Раніше,то було раніше. Бо раніше багато забивав Ярмоленко, зараз він вже скільки не забиває.
Зараз в нас є Довбик та Циганков, а раніше були Яремчук та Ярмоленко, які регулярно забивали, і головне щоб не було травм.

Ванат- він не такого типу нападник, як Довбик чи Яремчук, він програє силову бородьбу. Та чим він зараз може заслужити місце в збірній, якими показниками? Навіть в молодіжці провалився на чемпіонаті.

Сікан- зараз отримує в Шахтарі, багато ігрового часу, та запорює свої моменти, він теж не силовий нападник. Та добре , що Траоре отримав травму, хоть продовжив контракт, та буде грати, а так би грав в якійсь Ганзі Росток в другій бундеслізі.

Кухаревич - він вибрав мені здається, не той клуб та чемпіонат для розвитку своєї кар'єри. Він вже багато назабивав і в Труа, і в Левені, і в Хіберніані. Його рівень нижче бельгійського чемпіонату, шотландський чемпіонат і не більше.

Русін- як центрфорвард, він зможе грати в слабкому чемпіонаті, в Зорі навіть він грав лівого вінгера, думаю і в Сандерленді там грати буде, а в збірній на підміну Мудрику, якщо ще себе покаже в чемпіоншипі.

Тому в нас вибір не великий в збірній, і такими гравцями як Яремчук, розкидаться поки зарано.
Wiwisisilka, Главная фраза тут за умеренные деньги. Можна найти если ты умеешь искать. А Динамо как до полномасштабной войны не умело, так и сейчас не умеет. Потому что те-же люди на месте.
Показати
Google, Беланда, Віда, Вербіч, Дерліс Гонсалес, Антунеш, Драгович, Мбокані, Ленс, Тремоулінас, Велозо, Бангура, Браун Ідея, Вукоєвіч, Попов, Еременко, Діакате, всі чудові гравці, яких запрошували з топ чемпіонатів, і не тільки. Були гроші, були гравці.
Під час війни, УПЛ, скотилася до рівня 94-95 років, подивись кого тоді купляли клуби, якого рівня гравців, і звідки. Зараз ситуація в клубах така сама, що хоча б дограли всі до кінця сезону, приклад Металіст 1925.

По селекції, гравець, та адекватні гроші за нього, зараз кращі в УПЛ, це Зоря та Кривбас.

Крім Макуані ти назвеш, ще хоча б одного гравця топ рівня, який прийшов до нас в УПЛ?
Wiwisisilka, Есть ещё Ванат.

А у Яремчука с Ребровым отношения не очень сложились ещё по Динамо. Когда Рома плакался и жаловался на Реброва, когда он был в Александрии в аренде. И офигевший Ребров поднимал этот вопрос публично в СМИ. Хотя Ребров не первый тренер у кого были проблемы с Яремчуком.
Показати
Google, В клубі то одне, не подобаеться нападник, продав та купив нового. А в збірній, то вже інша справа, раз, два, і варіанти скінчились. Тому думаю Ребров не ворог собі, знайде спільну мову з тими гравцями, які йому потрібні для показу гідних результатів.
Зараз список такий:
Довбик, Яремчук, Ванат, Сікан, може ще Русін...дуже хліпка ситуація у Реброва з вибором, Довбик та Яремчук, що є основними нападниками збірної змінили клуби, і як воно піде, час покаже. Ванат та Сікан, ще не той рівень, щоб давати голи за збірну. Русін не центральний нападник, він більш відтянутий другий, або з лівофланговий,ще можна пробувати на підміну Мудрику, і він теж змінив клуб.
Є ще варіант вмовити Еріка Шуранова заради національної збірної, но думаю він зараз не краще тогож Ваната чи Сікана.
Wiwisisilka, А чем проблема? Человек написал "Назовите хотя бы одного", я назвал "хотя бы одного".

Можно искать и найти хороших легионеров. За норм деньги. Только для этого нужен хороший селекционный отдел. У Динамо он отсутствует.
Показати
Google, тут головна фраза "За хороші гроші" а під час війни, за 2-3 рази дорожче чим вони є. А в Динамо нажаль, їх зараз немає.

По Макуані, так він гравець, цікавий, швидкий, дає результат, але є багато і мінусів, він дуже часто травмується, та й зарплатня в нього не маленька, ще в нього присутня зіркова хвороба.
В Поліссі , з усім цим поки возяться, та терплять, а наприклад в Динамо, де він був би рядовим гравцем, такого відношення до нього б не було, і це би не терпіли, та й такі тренування як в Динамо від Луческу, він би не витримав такі навантаження. Результат був такий же, як з Жерсоном Родрігесом наприклад.
Назви ще одного, цікаво кого ти назвеш?)))) Тільки не від кротів, а там де більш менш платять адекватні гроші за гравця.
Автор: Google
19 листопада 2019 20:29
Історія України за 5 Хвилин
Зацените, какой сегодня годный клип-мультфильм выпустили ТНМК:https://www.youtube. com/watch?v=BhuWhgS_HlA
Теги: #Украина