Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 26
Мораєс завдяки грі у другому таймі показав, що в ЛЧ він не загубиться. Цікавий форвард. (Якщо брати до уваги і борюкання з Ракицьким, і удар в кисть Степаненку (червона?)). Драгович - кращий. Гра Морозюка викликає не просто побоювання, а моторошні передчуття. Втім, посипати попелом голову тільки через результат 0:2 не варто. Другий тайм був цікавий саме з боку Динамо. Хоча не було Буяльського, Петровича, Бельанди, і Гармаш вийшов на 10 хвилин. З.І.: Те, як Ленс висовував ніс з підтрибунного виходу нагадало точно те ж саме з Толіком Тимощуком на матчі із Севільєю, коли його вже продали у Зеніт:)) Ленса шкода - але грати доведеться без нього.
Показати
Ленса как раз не жаль, все у него нормально. Желаю ему удачи в АПЛ. А Мораес однозначно понравился, умеет свой момент найти, умеет сыграть на подаче с фланга (в отсутствие Тео - важно).
Якщо колись Донбас вернеться у лоно неньки - то біля офіційних змагань при ФФУ цим діячам місця точно не буде. Ще й СБУ займеться. Такі, як Шарафутдінов чи Звягінцев, думають, що футбол і політика це завжди окремо. Але нехай послухають Дмитра Джулая: футбол і політика ніколи не були і не будуть окремо. А так, нехай собі граються. Що ще старшій людині-совку на пенсії робити. В шахи чи доміно не цікаво ж:)
Показати
По чему то уверен не будет Донбасс с Украиной не когда как и Крым в прочем....
Федеріко по на різці на ю-тубі той же Безус, тільки хитріший та більш спраглий. Якби Рома не лінувався, а пахав, але кажуть у нього й так здоровя підірване. Тому й лінується. Маркевич придбає хорошо гравця - для УПЛ дуже хорошого. Дав би йому Аллах в поміч фортуну:))
Показати
Маркевич мусульманин?!))
Про сльози доньки і СаШо до 60-ти років - самому защемило в горлі. Молодець, Ігор Михайлович... А як на тебе гнав я раніше, уявити страшно:))
Показати
+++ те ж саме хотів написати. Я дуже радий, що в Динамо такий президент. Хотілося б лише, щоб він більше не допускав таких стратегічних помилок з тренерами та трансферами, які були раніше.
І чим це VIP-селфі з Ребровим та СаШо краще за те, яке вчора тисячі уболівальників захотіли зробити прямо на полі Олімпійського?:)))
Показати
наверное тем, что на снимке три знакомых друг с другом человека, а не стадо обезьян.
І хто ж там співає біля мікрофонів Ах какая женшина Ему б такую... Динамо ведеться на футбол Металурга. Чекаю на фінал з Шахтою.
Показати
Я це люблю:)) 2:2 і Фіорентина Запоріжжя проходить далі
No results found.