Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 26
В цій селезньовській епопеї ще послухаємо Ракицького - і тоді зітхнемо з полегшенням))
Показати
AlexFranz, думаю, Рак залишить цю ситуацію без коментарів.
Мій приятель-журналіст, який працював на Футбол-1,2 й інших каналах прямо сказав: Франков латентний сепарат.
Чим підтвердив і мої висновки з того, що ця Франкопотвора говорить і що пише, а, відповідно, і що думає.
Шкода, не можна лаятись. Просто ця копро-морда-шкідник примусив коментить. Давно нічого не коментив на Динамоманії.
Але за ці слова Франкову треба яйця відривати, щоб не плодив собі подібних.
Показати
AlexFranz, член исполкома ФФУ, на секундочку...
І шо, жодного речення від Умніків та Олегів??? Динамоманія такий матеріал подала, а вони труть про Безверхого та Лобановського, про те, що ЦСКА ніяк не причетне до вивішування прапорів ДНР-ЛНР на свої матчах. Динамівські уболівальники такі динамівські))) чекісти
Показати
AlexFranz, дійсно, матеріал(+перша відео частина) дуже цікавий - можливо, один з найкращих у цьому році!
Мироне Богдановичу, спробуйте тільки піти. Мені особисто сумно стане.
Не хочу порівнювати з Венгером Арсеном, але пенсія то таке:) Без вас УПЛ буде не ги-ги.
Показати
AlexFranz, скучаю я за былыми временами, за металлистом, за черноморцем и другими...)))
Беланда, потім Гармаш - це вже занадто. Юнеса буде менш шкода, аніж Дениса. Але якщо Денис нагострив лижі, стримати його зможе тільки Ребров з Суркісом. Після Ярмоленка це буде втрата найболючіша. І чемпіонат ставатиме все менш цікавим. Не буде червоних у матчах з Шахтарем:)) ностальгія замучить.
Показати
AlexFranz, будуть червоні... є ще ж Хачеріді)
Чисто по Беланде.О чем жалеть, напомните мне когда он делал игру ,или хотя бы участвовал в ней последний раз? Выходить в старте ,да он выходил, а игры с его стороны ноль . На атаку ноль ,в оборону ноль. Наоборот + что его отдали ,и открылось место для работяг Сидорчука и Гармаша .А вот Дениса нельзя отпускать .
А тим часом Сток, як пишуть, покращив пропозицію по Ярмоленку: http://ojde.biz/stok-siti-uluchshil-predlozhenie-po-yarmolenko/
Показати
Алекс Сток уже Афелая подписал вчера)))) Так что Ярмолы в Стоке не будет!
Сказати б молодець. Але тут не відмова від російського громадянства зіграла роль, а перспектива "не бути зарахованим до легіонерів" у звязку з можливістю вступу України до ЄС:))
Показати
Ну то есть на хитрые нефтебабки нашелся "стимул" с винтом )))))
Коментарі по темі:
На мою думку і оглядаючись на практику залучення молодих, Ребров буде награвати Мякушко. Це у перспективі цього сезону. Навіть ЛЧ не злякає Реброва. А для початку на підстраховці Гусєв і Морозюк, як досвідчені. Мякушко і ще раз Мякушко. Після Ленса, Дуду і Косовського такого потенційно класного лівого бігунка у Динамо не було. Ярмоленку теж давали шанс - результат ось, 20 млн. фунтів стерлінгів. Тому Ребров за Мякушко вчепиться з усією силою свого таланту:) Аби тільки хлопчисько не підвів.
Показати
Згоден з Вами. Як писав вище довгострокова переспектива в нашій молоді. Проте дуже насторожує навіть відсутність Сергія в заявці на минулий матч.
От по ходу сезону і побачимо, хто уболіває, а хто "милі люди з відром помий".
Показати
Ведро помоев команда и тренер заслужили своей игрой а болеть это и есть болеть когда переживаешь за поражения и плохую игру. А рвать рубаху на себе и кричать мы всех порвем. , это для дебилов занятие. Мы никого не порвем, Нас порвут. если с такой инрой будем в Еврокубке, то лучше не позориться и вообще не играть.. Я не хочу сказать, что не старались, -наоборот старались, но толку что.. хороший парень - это не профессия.. Все ребята хороши. но все миленькие середнячки и даже ниже. Шовковский один тянет всю команду. чуть лучше других Ярмоленко, Все другие на уровне мальчиков для битья. Пожалеют, сильно не побьют, а могут и не пожалеть...
Сезон справді буде цікавий у будь-якому разі. Навіть якщо в ЛЧ Динамо не зможе вийти з групи. Але однозначно боротиметься. Просто паранитики не хочуть змиритися з ситуацією, що в країні, де триває війна, високого рівня футболу навряд чи можна досягнути.
Показати
Да не в войне дело, всегда так было. В прошлом году Реброва облили помоями еще до начала чемпионата и еврокубков, еще до первой сыгранной минуты первого официального матча сезона. И ничё - потом нормально схавали и чемпионство и кубок, никаких внутренних противоречий и угрызений не было у этих милых людей.
No results found.