Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 194
І як тут не провести паралель з мега тренером Петраковим? Зараз би вся спільнота поіменно знала хто накосячив і хто в команді образився.
Показати
Повний Капець, посмотрим в оконцовке кто был прав. если вам нравится лапшу с ушей снимать - ваше право.

Жуйте дальше жвачку "будем разбираться, жизнь на этом не заканчивается")))
Хто там порівнював Шапаренка і Малиновського?
Показати
а что малиновский показывал в пяти последних играх за сборную?
Як же ж підгорає у штатних писак...
Показати
Кишенькових
Роману всіляких успіхів
Показати
Тільки не в матчі з Динамо
супервася, не динамівський футбол? Не смішіть мене, те як Динамо грало проти Бенфіки чи в цьому матчі до пропущеного голу, це якраз 100% динамівський футбол найкращих часів Лобановського.
Показати
Повний Капець, ну, во-первых, они переходят на такую игру, когда их вынуждают ( как оказывается, и Петрабол годится в таком случае)));

во-вторых, в силу уровня исполнителей ( да и Луч не может их научить быстро контратаковать ), не получается у них.
Pavlo, ви хочете раціональності? Ось вам: МИ НЕ РІВНЯ КОМАНДАМ З ЛЧ. Яка вам радість з того, що команда вийшла в ЛЧ і пасе задніх?
Показати
Повний Капець, я про це і кажу. Наш рівень ЛЕ друге місце максимум. Але нащо грати в футбол, щоб не хотіти грати в кращіх турнірах? Якщо ми не рівень ЛЧ , то давайте взагалі в еврокубках не грати , ми всеодно не виграємо, логічно ? Тоді нащо витрачати грощі і час на еврокубки ? Так хочете?
В цьому плані приклад Шевченко, команду будують не гравці, а тренер який створює правильний мікроклімат в колективі, що в свою чергу складає половини успіху. Петракова ж після кожного невдалого матчу акцент переводиться на якогось гравця, спочатку Караваєв, потім Малиновський, хто наступний?
Показати
Повний Капець, правильно и делает, "героев" надо называть по именам! А то потом опять выйдут в флэш-зону и: "будем разбираться..."

Хватит! Времена застоя закончены в сборной!
HondaDio, хоч Буяльський і не підходив під схему Шевченка, але Шевченко ніколи не ніс такої пурги про гравця як Петраков
Показати
Повний Капець, Серйозно? Перед ЧЄ купа журналістів атакували Шеву питанням про Буяльського і він всім казав, що йому нема місця на полі при такій схемі. От тобі ссилка почитай, точнісінько така сама пурга Шеви, як і Петракова - https://football24.ua/ru/shevchenko_objasnil_pochemu_ne_vyzyvaet_bujalskogo_v_sbornuju_ukrainy_n654419/
и еще брехали, что типа травмы у Буи... потому и не вызывается))) Вам больше по душе когда вам лапшу на уши вешают?
Ivan Zaitsev, а якщо попередній персонал не влаштовував, то чому не почали шукати нових заздалегідь?
Показати
Повний Капець, Потому что мозгов у наших павелковых не хватает. Расчитывали передать Реброву, но ума не хватило узнать о контракте. А потом всрались, но признаться смелости не хватает
Ватель, Петраков, ти?
Показати
Повний Капець, Караваев не пали контору:)
No results found.