Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 194
Тупа відмазка, ті самі Футболи давно говорили, що Динамо зможе самостійно вибирати коментаторів на свої поєдинки. Єдиний тепепул нарешті буде готовим продуктом для подальшого розповсюдження на ринку, що впершу чергу допоможе слабкими клубам, завдяки цьому рівень чемпіонату з часом піднімається, а з ним відповідно і заробіток для клубів, в кінцевому результаті виграє і Динамо, в тому числі і фінансово.
Показати
Повний Капець, он апелировал нек коментаторам,а к тому,к ак ДК постянно Пенисов иКО уничтожаютв "АНАЛитической программе" Велкий футбол, до этого какйто там уикенд был... знаешь,когда 25 лет тбе исправно срут и сцут на голову - поверить потом,что престанут трудновато даже самому ИМС ;)
dynamic1927, треба вже по дорослому дивитися на життя. Навіть з футболами можна прописати в контракті узгодження коментаторів на матчі Динамо. Телепул це правильний крок для розвитку ліги, а з розвитком ліги в кінцевому підсумку виграє і Динамо в тому числі.
Показати
Повний Капець, "узгодження коментаторів на матчі Динамо"? А якщо вони скажуть що суперник Динамо вимагає іншого коментатора? Ви дійсно надієтесь на чесність і порядність працівників ТРК Фекалії(ГебельсТВ)??? І ви пишете "по дорослому дивитися на життя"???
Дженоа тепер моя друга улюблена команда після Ференцвароша.
Показати
За був поставити лапки "". Звичайно "улюблені"
trahim, треба дивитися реально, Мансіті грає в інший футбол, а от Ліверпулю Віталька з його конячими жилами підійшов би.
Показати
Повний Капець, там Робберсон играет, да и грек нормально играет, так что вряд ли
Цікаво чи в опитуванні був варіант відповіді: українці не мазохісти, не хочемо наступати на ті самі граблі двічі?
Показати
Повний Капець, я сумніваюся, що не мазохісти
Про рівень українського футболу говорить популярність таких передач як ТаТоТаке і експертів як Леоненко.
Показати
Повний Капець, та нет, это не об уровне футбола говорит, а об уровне интеллекта "обычного болельщика"
Вітання Миколайовичу. З почином.
Показати
Чи скоріше з продовженням, раз це друга нічия
І не посперечаєшся.
Показати
Повний Капець, треба ще й Довбика загубити?
Саме тому Вітю ніхто досі не купив.
Показати
абы шо ляпнуть... дай только повод.
Дуже скептично віднісся до назначення Шевченка тренером збірної, але час показав, що збірна при Шевченку вперше в історії почала грати в футбол, і не просто грати, але й вигравати у грандів. Ми вперше в історії вийшли на євро з першого місця в групі, при цьому потіснивши чинних чемпіонів Європи, вперше ввійшли у вісімку кращих європейських збірних... Що робить УАФ? Починає винаходити велосипед...
Показати
Повний Капець, у Шевченко уже небыло особой мотивации после Евро, чему послужили и плохие результаты команды. Петраков же не дал команде развалиться, результаты улучшились, после последней игры под руководством Шевы лично у меня были ощущения что Украине ничего не светит. Условному Реброву как мне кажется понадобиться какое-то время настроиться на работу в сборной ибо это немного другая специфика, чем работа в клубе. Потому прямо сейчас Петраков идеальный вариант, что он уже доказал. А и.о. не должно было быть изначально, унижение какое-то.
No results found.