Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 69
МЧС, гарний приклад сучасних реалій - болільник ДК обзиває болільника ДК "дурак", хоча в контексті розуміння змісту приведених думок, що виходять за межі спортивної теми праві ви обидва - зомбованість і зашореність більшості донечан абсолютна, а те що ШД в радянські часи користувався загальноукраїнською футбольною якщо не гордістю, то повагою точно. І причому тут дурак.
Показати
Можливо я і помиляюся стосовно того, що Шахтар не поважали в радянскі часи, тут я перепрошую. Але з початку девяностих років і приходом донецької банди все почалося з точністю до навпаки.
Александр, тому що можна програти, навіть бездарно, Ман-сіті, чи Ювентусу, але принаймні ці півсотні розуміють що ми це ми, а то Європа, але коли програють Зірці, Ворсклі, Зорі,не виграють у Олександрії, Олімпіка чи бездарно програють Шахтарю, то як повинен реагувати болільник, який бачив як ДК громило Ференцварош, Атлетіко,Барселону і Реал, не кажучи вже про Спартак, Зеніт, Локомотив і іже, як???
Показати
ALud, все равно не понял? Сегодня была победа. Человек спрашивает, почему не радуетесь, а ты опять о поражениях пишешь.
Ватель, в Європі юнаків вчать насамперед умінню грати, на першому плані там насамперед закладання футбольних технічних і тактичних навиків, а не перші місця на дитячих чи юнацьких турнірах.
Показати
ALud, це не перешкоджає тим же іспанцям постійно щось вигравати на юнацькому та молодіжному рівні
Якщо збірній цій не потрібні навіть такі, які є сьогодні Гармаш і Хачеріді, то...хай живе Королевська!!!
Показати
ALud, а какой СЕГОДНЯ Хачериди? Вы уверенны что в дубле он в хорошей форме? Ну а Гармаш очень не стабилен, это игрок настроения и если он не вошел в игру то это минус один игрок
хачелюб))) а за что его вызывать? за то что не играет в Динамо в чемпеонате Украины? остальные хоть в топ чемпах сидят
Паралельний світ, світ зазеркалля... Зірка виграла за рахунок підборів і Динамо програло, бо не використало свої моменти... Які?!!! Один удар Буяльського?!!!
Показати
ALud, і дальній удар Гармаша над поперечкою. А ще було 2 гострих стандарти. Це все. Це рівень 1 ліги.
Мрії, ще й озвучені, це, звичайно , добре, але вони повинні підкріплятися не словом, а ділом, тобто грою, а з цим у Віктора зараз проблеми, ще й великі. Він просто, напросто розчинився в сірій масі сірої гри - ні проходу, ні загострення, ні голу... і який тут Юнайтед...
Показати
ALud, ви десь бачили його гру? я бачив тільки 1 матч з зорею, і то там Циганков зіграв не дуже довго...
Звичайно, все велике краще бачиться здалеку, тобто з часом, але Заваров забуває, що після нього такі слова цілком справедливо могли би сказати Маркаров, Оганесян, Кіпіані, Мостовий і нвіть Леоненко... з бодуна.
Показати
ALud, Справедливости ради надо сказать, что никто из вышеперечисленных в дриблинге с Заваровым сравнитья не мог даже близко.
Ксьонз - рівень збірної, Вацко - рівень ВВС, але це все умовно, а реальність така, що чи є сенс пробувати награвати 31-річного гравця за збірну, а Вацко то працює на кАналах, а не на ВВС.
Показати
ALud, Ксензу 29
Дуже змахує на казку для для підлітків, а приведення цитати з "нагадуванням молодого Мессі" зовсім звучить в стилі піднесення пригод Гарі Потера. В нього є задатки непоганого гравця, але лише задатки, а від задатків до реальних успіхів велика відстань і пострадянським виходцям вона поки що не підкорялася - не той менталітет, не те виховання особистості.
Показати
ALud, говори да не заговаривайся, один из лучших напов конца 90-х и начала средины 2000-х годов был Андрюша Шевченко, так что ненадо ляля.
Ну який екс-динамівець? Невже ніхто на сайті не знає, що Михайленко вихованець Дніпра? Екс- динамівець ще Лукас, що просидів 4 місяці на лавці як арендований гравець...
Показати
А чому не Зірки? Те, що він чийсь вихованець, не заважає йому бути екс-динамівцем
ALud, думаю, что 7 лет в клубе дают право считаться экс-динамовцем по праву
ALud, по поводу Лукаса абсолютно согласен.Но после 7 лет проведенных в Динамо Дмитрий точно заслуживает гордое имя ДИНАМОВЕЦ,которых как известно бывших не бывает
No results found.