Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 69
А хто пам'ятає, як Суркіс, ще старший, обіцяв реконструкцію Динамо ще на початку 2000-х, а потім знайшли причину не робити її... тому й Динамо там, де стадіон , на довгій реконструкції...
Показати
ALud, А причина у тому, що стадіон побудовано на схилах Дніпра, тому ліпити там щось ще, дуже небезпечно!
ALud, А причина у тому, що стадіон побудовано на схилах Дніпра, тому ліпити там щось ще, дуже небезпечно!
Це перша серйозна продажа з часу продажі Шевченка. Скільки років пройшло? І скільки було потрачено з того часу на трансфери в команду? Хоча, молодець для себе, похвалив, відмітився...
Показати
ALud, здається мені, що Драговіч і Ленс, також не за малі гроші перейшли
Отметился, чтоб место в чартерах сохранить. :)
ALud, а Ідейе, Ленс, Драговіч? Чи рахуєте не серйозними продажами цих гравців. А головне вчасно продали, ніхто з них не заграв, окрім Ленса і то в Турції
А Каладзе, Реброва, Лужного... забыли? По тем временам и на том уровне солидные деньги!
ALud, Бангуру еще продали
Google, а вам не хочеться бачити якщо не нових Шевченків, Блохіних, то хоча би їм гідних по грі Цитаїшвілі, Ісаєнко, Мащенко, Попова... В даних реаліях це неможливо, дивлячись хоча б на гру Булеци. Але ж...вам досить таких перемог на рівні Ю-19...
Показати
ALud, Не вижу в этом никаких проблем. Особенно по этой одной игре.
Але ж він правий - зараз ми бачимо не Динамо, а динамо, гра якого не задовольняє більшість вболівальників. А те що вони не мужики, так вони і самі це признають.
Показати
ALud, в чем он прав? в этом: "не хотят ни с кем разговаривать".
Открываем "FootballHub" - интервью Цыганкова, три интервью Ярмоленко, интервью Мораеса, участие в "Футбольный на голову" Сидорчука и Хачериди. Вот прямо на этой странице интервью Кадара. Было интервью с извинениями от Коваля.
Надо на одного такого "серуна" показательно подать в суд за моральный ущерб на минимальную сумму в 5 тыс. грн. Сразу языки прикусят.
Досить бліда гра з боку Динамо. В фізиці шахта була сильніша, та й гра у них більш цільна. Булеца і Наумець явно зіграли слабо. Чого тягнув з їх замінами Костюк, мабуть і сам не знає?
Показати
ALud, С итоговым счетом 2:0 на табло, пускай и дальше так "бледно" играет.
Взагалі-то Миколенко в Ю-17 грав на краю і судячи по фінальним іграм, якраз то і є його місце.
Показати
ALud, в прошлом году за ним наблюдал, он играл цз, и достаточно уверенно, смотрелся получше чем Попов, хотя ростом относительно не высок. В более младшем возрасте не знаю на какой позиции играл.
При всій повазі до Дениса, але так довго приймати рішення при прийомі м'яча, що і є основною причиною обстукування супериком його ніг і як наслідок додаткової знеровованості, не докінця відпрацьований і поставлений удар та й фізична мобільність підупала - в іншому разі ціни би не було.
Показати
ALud, имел бы он эти качества, был бы на уровне ярмолы, но он этих качеств не имеет
Перемога на жилах залишається перемогою і з часом забувається, а перемога безперечна і на класі в пам'яті залишається і надовго.
Показати
ALud, бред. любая игра забывается, а остается результат
ALud, откуда вы такие беретесь? кротов обыграли, основной состав, всё равно всё не так...
Дурня це все - оце і є рівень професійності Хацкевича - невміння працювати і виводити на вищий рівень майстеності молодих гравців, йому простіше 1,5 мільйоний Кензера, він же куплений і тренер тут ніби і ніпричому, що селекція недопрацювала, він надіється на чужого дядька, що з Тимчика і Михаличенка зробить цукерку, так не буває і чужому дядькові це і не дуже треба, йому треба дирку прикрити. Одним словом - маєм те що маєм і що маєм, то й те цінити не вмієм.
Показати
ALud, не поспішайте з висновками :-) Для прикладу, в основі Реала взагалі тільки Карвахаль (і то з натяжкою) з власних вихованців грає.
ALud, Хацкевич работает на близкую перспективу. Поскольку " стратегическое мышление" Хозяину не присуще. Поставлена задача " ближнего прицела" : попасть этим летом в группу ЛЧ. Тренер занимается выполнением задачи. Не до экспериментов с нестабильной молодёжью. Скорее всего, ставка на " проверенные кадры" будет бита. Но это уже совсем другая история...
Кепа, але по суті Ващук правий - прихід московських тренерів нічого не дав в плані розвитку київської моделі гри, а що така існувала і ще існує досі і вона не має нічого спільного з російським (московським) футболом - факт, друга справа, що Суркіси не розуміли і так і не зрозуміли самобутності київської моделі гри і необхідності не лише дотримуватися її традицій, але відповідного підбору тренерів здатних цю модель зрозуміти і розвинути.
Показати
ALud, как мы тогда полуфинале кубка УЕФа оказались?
ALud, как мы тогда полуфинале кубка УЕФа оказались?
ALud, Ви мабуть тоді були у дужеее темних окулярах :)))
ALud, "прихід московських тренерів нічого не дав в плані розвитку київської моделі гри"
Камон, плэй! Шо такое?
No results found.