Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 959
І порядка 10-15 представників того бидла гине в сутичках з бандитами в рік, захищаючи наше спокійне життя. І називати жителів прекрасного міста Полтава бидлом через одного-двох індивідів верх ницості. Відморозки є скрізь: серед сусідів, продавців в магазинах, в транспорті, на роботі, зокрема і в міліції і в колах вболівальників. А така впевненість в своїх словах і практично констатація факта про "бидло" з твого боку нагадує мені один сильно сказаний афоризм: "Навіть наймудріша людина завжди сумнівається в своїх судженнях і думках. Цілковито впевнені завжди і в усьому лише цілковиті дурні!"
Показати
Ты, мальчик, сопли для начала вытри, чтобы учить меня, и молоко на губах. Я получше тебя знаю, кто где гибнет и как. Гораздо лучше. Не дай Бог так знать, и дай Бог тебе об этом знать только из статистических данных, которыми ты тут оперируешь. А быдло, согласен, оно и в Африке быдло. Полтавское, в данном случае, потому что произошло это в Полтаве. Произошло бы в Киеве - написал бы киевское, в Запердиевке - запердиевское. Так понятней?
Боже, вбий ідіотів! Це цирк! Я 3 рази передивився, навіть близько нічого не видно чіткого і злагодженого! Сам Едмар казав, що його підтримали... Це все тхне явною заказухою і спланованістю...
Показати
Так, сплановано. І ось ланцюжок: 1)підписання спонсорської угоди Блаттера з Міллером та Путіним(з усіма витікаючими наслідками, що до України). 2)підключення до цієї провокації "головних польських антифашистів"( а для них це взагалі - подарунок!) 3)мазохізм ниньошньої ФФУ.
найстрашніше, що у цьому всьому ділі простежується певна закономірність. То "незрозуміла" бійка на Хрещатику, де побили англійців. Насправді була звичайна п*яна бійка, але хтось вдало розтиражував інформацію, що то буи ультраси Динамо (проте без будь-яких доказів). Тепер дисквал за незрозуміло що Арени-Львів і матч без глядачів в Харкові (на вирішальний матч всього відбору по суті). Я тепер вже зі страхом очікую всіляких провокацій в Харкові в день матчу з поляками. Хай навіть там не буде фанів, але враховуючи близкість до кордону з Росією і приїзд провокативних груп робиться моторошно...
Показати
так згадайте, як перед Євро безліч досить поважних англійських програм волали, що чорношкірі вболівальники повернуться з України в гробах і що в ітозі? всі вболівальники, які відвідали Євро були задоволенні і збентежені брехнею цих типа поважних програм іде відверта дискримінація України будь-якими засобами а дискваліфікація з подачі поляків перед матчем з поляками для будь-якої адекватної людини взагалі демонструє всі приховані бажання очільників ФАРЕ
совки теж лизали зад німцям)))) до 41-го року) вони навіть спільні каральні акції влаштовували), спільний план дій по розпилу Європи уклали) ніяких ідейних героїв в совку не було, всі вчорашні вбивці-окупанти, що працювали в зв*язці з гітлерівцями, просто освітлились лише завдяки виграшу у війні) Героєм був народ, котрий під гнітом мілітаристичної антинародної влади на власних руках виніс перемогу. Ніхто ні за яку "родіну" не воював і тим більше не за сталіна, всі воювали за свою родину і свій дім, який при будь-якій владі буде найціннішим. Так саме і націоналісти воювали за свою державу, за свої сім*ї, а не за імперські надбання і контрибуції, як совки, американці та інша імперська сволота. То чому ж тоді вже після програшу війни, умовні "есесівці" з УПА ще до 50-их років воювали з НКВДистами? Не було вже фінансування від гітлера, не було наказів з Берліна. Як ти можеш пояснити таку ситуацію?) Шах і мат, пане совок :)
Показати
Объясни "шахматист" почему Европа не признаёт ваших героев,а? С вами одурманенными спорить бесполезно, никакие факты не помогут...
проти кого? проти совкового окупаційного режиму, котрий винищив більше українців, ніж німці за всі роки війни. совок ніколи не був "нашим", це була звичайна вульгарна окупація, продовження шовіністичної антиукраїнської політики царської Росії. Ви наче мала дитина і не розумієте сентенції, що на війні всі засоби годяться. Воювали проти окупантів, спочатку проти радянських, а потім вже і проти фашистів. Ні, я розумію, совкове виховання і зазомбоване мислення, то Ваші проблеми. Але не треба парити своїми вбогими настановами патріотичні душі. Ваш час пройшов, совок не повернеться, а герої героями залишаться.
Показати
Задрипанные ваши герои... Мирного населения положили больше, чем солдат регулярных войск. Читай статистику, при чём не совковую...
Якщо "псевдогерої", то чому велика частина населення шанує їхню пам*ять і цінує життя, покладені в ім*я України?! Чому не забулись навіть після совковщини їхні портрети і імена, їхні думки і пісні? То може ніякі вони не "псевдо"? Вчіть історію з альтернативних джерел, а не по принципу "баба на базарі на вухо шепнула", не показуйте свою малодушність.
Показати
Слава Україні!
Жалко вас заблудшие души. Начитались "альтернативных" источников, в подвалах писаных. Простая логика: с кем и против кого можно воевать в форме СС. А герои ваши прикрывшись лозунгами про Украину, преследовали свои шкурные интересы. Прочитай ну например: Полищук В. - Горькая правда. Преступления ОУН-УПА (исповедь украинца)
реалії такі, що ми не посередній клуб, і у нас вже купа зірок за шалені гроші, пістрява маса футболістів з різними контрактами і ментальністю. Тому і тренер має бути харизматичний і верткий, а його професійні дані ясне діло що мають бути високі. Тоді можемо на щось розраховувати.
Показати
А кто у нас зирка, Ярмоленко Ленц. кто? Ленц только отдает мяч кому то рядом .. Ярмоленко лучше не вспоминать лишний раз -сердце болит...-звезда блин..!
Категорично проти Магата. Шааф теж відроблений матеріал. От купують футболістів по 10 лямів, платять їм по 2-3 ляма ЗП. Чому не провернути серйозний трансфер тренера. Ну заплатіть комусь реально достойному ті ж самі парі мільйонів, змусьте прийняти клуб, покажіть довіру і необмежені повноваження. Клуб у нас великий, багатий, з прекрасними гравцями насправді-то, можна ж завербувати когось, кого зацікавить такий проект.
Показати
Реально достойный не пойдет или это будет очень дорого. Самым оптимальным вариантом считаю тренера, который смог построить боеспособный коллектив из посредственной команды без реальных звезд и сумасшедших трансферов. Как пример, Якин и Базель.
Реально достойный - это кто? Моуринью? Капелло? Гвардиола? Магат - вполне достойный кандидат, один из лучших немецких тренеров, хоть и специфический.
Пропоную тут і надалі робити інет-петицію за відставку Блохіна! Шановний пане "яигралязабивал", я, як вболівальник ВКДК апелюю до Вашого почуття гідності і просто людської совісті: пишіть заяву, не ганьбіть свою сивину і славу Клубу. Якщо у пана Суркіса немає сили і відваги прийняти рішення, то зробіть його Ви! З нетерпінням чекаю новини про Вашу відставку!!! Запрошую користувачів сайту долучитись! Шановний Пане Сидаш, якщо Ваша ласка, долучіться до здійснення консолідованого резюме щодо прохань і настроїв динамоманівців та шляхом публікацій на даному сайті донесіть цю інформацію громадськості.
Показати
Этого м. слушать бесполезно. Нужен разговор болельщиков с Суркисом (уверен дело только в компенсации). Предлагаю сформировать фонд для сбора средств от болельщиков для оплаты неустойки. Болельщиков у Динамо много - потянем.
Та немає в нього гідності! До чого апелювати
Поддерживаю и прошу поддержать остальных. Теперь уже окончательно понятно что Блохин как тренер(!) полный ноль и дальнейшее его пребывание на тренерском мостике Динамо только усугубит ситуацию.
Если бы у него была хоть капля совести не надо было бы никаких петиций делать. Видно что он невменяемый , и как тренер никакой. но сидеть будет пока не попрут. Так что пора в самый раз ему кличку дать Ириша Блохина , я уже давно так его называю , по уровня развития как тренер не далеко он ушел от своей дочери.
Як на мене, порівнювати теперішню Барсу з Барсою Гвардіоли досить нерозумно. На відміну від команди 2-3 річної давності, яка могла своїми сильними сторонами в атаці закрити майже всі проблеми в захисті простим триманням м*яча на половині поля суперників, теперішня Барса вже досить часто пропускає дитячі голи від суперників. А те, що суддя вчора начудив - факт. Невнятно відмінений гол з кутового, порушення правил з боку Мессі під час 3-го голу каталонців (але ж він обраний, як можна було йому фол зарахувати?!), не показана очевидна ЧК севільцю... Хоча насправді це комплекс суддів стосовно мегаклубів. Завжди і всюди перевага віддається багатшій і іменитішій команді, як не крути, будь то Україна чи розхвалена Європа, методи багато в чому подібні.
Показати
Судя по вашему спитчу, в не ровно дышите к Барселоне)
Автор: Олексій
14 травня 2011 22:08
Дай, Боже, дурням розуму і хоч трохи совісті!!!
Як відомо, сьогодні на Контрактовій площі в столиці України пройде чергова показова провокація з нагоди святкування кротами якогось там дня народження якогось там юзівського клубу . Так от, шановні, х...
Автор: Олексій
5 жовтня 2010 22:58
До зими ще довго!..
Вже давно велися розмови про звільнення Газзаєва(ще з весни), але втілення цих розмов ми отримали лише в перший день жовтня. Що ж, рішення прийняте, не буду судити правильне чи ні. Я не про те. Наразі...
Автор: Олексій
1 жовтня 2010 14:02
Нижче впасти вже не можна...
...Тому що Динамо вже на дні... Боже ж ти мій, що треба зробити, щоб щось змінити?! Я ніколи не панікував, я завжди підтримував клуб, команду.. Але ж і найстійкішій психіці колись приходить край і розлад, ці футболісти-тренер-президент вбили віру(це найстрашніше) в покращення і прогрес ще одного палкого вболівальника...
Автор: Олексій
18 серпня 2010 14:21
Динамо - Аякс. Моє бачення.
Вчора відбувся один з двох матчів, про які кажуть, що вони вирішують долю сезону для клубу. Ні для кого не секрет, що амбіції Динамо вже десятки років - це гра на найвищому рівні в Європі, до того ж заробляння там великих грошей...
Автор: Олексій
29 червня 2010 00:31
Сучасному футболу - сучасний апгрейд!
Футбол - гра №1 у світі. А тому важко собі уявити, скільки років життя сумарно втрачають за матч вболівальники, скільки літрів вони випивають заспокійливих, скільки "з горя"(а не на радощах, що є суттєвою різницею) випивають алкоголю! Одна справа - програш твоїх улюбленців по грі, це життєво і проти цього не підеш...
Теги: #ЧМ 2010 #ФИФА
Автор: Олексій
13 червня 2010 23:45
Німеччина - Австралія
Як на мене найцікавіший і найвидовищніший матч чемпіонату наразі. Якщо, звісно, взяти до уваги гру лише німців). Суто німецька перемога, суто німецький тотальний контроль м'яча, суто німецький залізобетонний захист і, як не дивно, не німецька фантазія в атаках і не зовсім німецький етнічний склад збірної...
Автор: Олексій
3 червня 2010 23:34
Вже чути гімни вувузел...
Вже приблизно 7 діб залишається до наймасштабнішого, найфеєричнішого і найвидовищнішого футбольного форуму в світі: до нас наближається Мундіаль. І що саме цікаве, саме цей ЧС може викликати найбільший резонанс в світі через можливі несподіванки...
Теги: #ЧМ 2010
Автор: Олексій
14 травня 2010 12:38
Кажете, Європа?..
Динамо Київ - найславетніший клуб Східної Європи. І нехай зараз в ігровому плані є багато проблем, статус все-таки спонукає до дотримання певних норм і правил гри на футбольному ринку. Найбільше мрій...
Теги: #Динамо