Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 103
Цікаво, скільки кругів буде, якщо з такою ФФУ залишиться три команди?
Показати
Вася, с другой ФФУ будет 22 команды?
Проблема вирішується просто - Ребров на вихід. Хачеріді залишається.
Показати
Вася, тем более,что выход не за горами. Сидят,с...ка,князьки,рулят судьбами...
Скоро в чемпіонаті залишиться ФФУ і шахтьор. Суркіс вже не має чим платити, буде бахурців з дитсадка набирати. Так в чемпіонаті, який ФФУ розвалила, ще грати можна. А от в Європі - сумніваюсь. Дітей надовго не вистачить. І не треба зловтішатись над Мораєсом. Він за якусь фігню отримав 5 матчів. А провокаторам типу Степаненка - нічого. Так що йому тут більше нічого не залишалось робити. Суркіс його захистив. Сидів і рахував, скільки йому залишиться, якщо піде Мораес. А про наші таланти можете згадати - де вони? Ми бачимо, як вони грають в інших клубах. І що з ними зробили в Динамо. Той же Теодорчик. Який гол забив кротам М'якушко. В Динамо його, того ж Харатіна, навіть не випускали. Або випускали, як в минулому році Гусєва - на декілька хвилин. Бачить Ребров, що Гусєв встигає результативно зіграти і за декілька хвилин - більше не випускає. Аж поки не вижив його з команди. І чого він добився? Волинь теж молодих випускає.
Показати
Вася, З Шахти в Європі також не багато користі. Хай грають молоді. Бо дивитись як грають мужики під 40 мені не подобається.
Ребров думав, що це завдяки йому, а не гравцям, яких набрав Блохін і ще до нього, Динамо двічі стало чемпіоном. І вирішив, що можна діяти, як йому хочеться. Порозганяв іноземців. Динамо сіло. Потім пішов далі - Гусєв і Шовковський. Гусєв, завдяки якому Динамо ставало чемпіоном і який витягнув збірну на Євро. Але через те, що в збірну потрапив якийсь іспанець, Гусєв туди не потрапив. Тепер Хачеріді. Ребров не вміє працювати з людьми. Для нього єдиний вихід - вигнати людину з команди. Цих людей вчив не він. Багато років. І всім було важко, але виховали вони кращих гравців.
Показати
Вася, ти дибілоїд чи намагаєшся ним бути?) Сашо вже 41!! Гусев з його травмами вже не тягнув.... сидіти Гусєв не захотів би, і йому зараз резон пограти вже у інших чемпіонатах і заробити грошей!
що ти мелеш?
Виживають з команди тих, у кого більша зарплата. Гусєв, Макаренко, далі - Хачеріді, Ярмоленко. Потім Ребров, а може й раніше.
Показати
Ребров в этом участвует
Два алкаша, а третій Алієв.
Показати
Вася, третий еще и буйный
Якщо Зозуля стане членом виконкому ФФУ, то це буде чи не першим правильним рішенням цієї ФФУ і самого Павелка. А от як туди потрапив Тимощук?
Показати
Вася, При всех за и против - Тимощук сколько за сборную поиграл, в каких клубах и какие титулы выигрывал - почувствуйте разницу!!! Вплели политику в футбол - теперь дерьма и тут будет... :(
А відсів буде йти за принципом: у кого вища зарплата - той на вихід. Шовковський вже заявив, що йде. Гусєва Ребров хотів скомпрометувати, випускаючи, коли йому захочеться. Але не вийшло. То він навіть після вдалої гри Гусєва його не випускає. Дуже хоче показати, що Гусєв вже не може грати. Мав би згадати, як його самого поперли з Тотенхема. Він дійсно був ніякий. Але Динамо підібрало на халяву, обігріло. І він ще трохи поцвірінькав. Ще й став кращим москалем. Але пам'яті в нього нема. Тим більше, що, на відміну від нього Гусєв може грати, але йому не дають. Будь-хто в такій ситуації підсяде.
Показати
Вася, Тут дело в другом, думаю. Ребров обязан заигрывать Цыганкова и Гонзалеса потому что Цыганков это будущий основной крайний хав (мы все надеемся) а Гoнзалес:
а) вдруг покажет стабильно то, что он показывает в одном матче из 10
б) если нет - когда надо будет Гонзалеса продавать, за постоянно играющего дадут больше, чем за лавочника
Гусев отбегать полный матч не может, поэтому выходит, когда дрyгих вариантов просто нет. Олег просто стал жертвой обстоятельств.
Громову, думаю будут давать шансы периодически и , если будет то же самое, он в следующем сезоне будет играть в какой-нибудь ворскле-александрии.
Никто вас не любит.
Показати
Вася, поверь, я сам из Запорожья - отношение здесь к Металлу, Черноморцу,Заре и Шахте и с Ворсклой более чем нормальное - только работать со стадионом у нас не привыкли. И будь матч с МЮ на Славутиче - желающих было бы более чем.
Ребров показав, що причина в ньому. Поки його не виженуть, результату не буде. Проти на зло комусь випустив молодь. А вона взяла й виграла. Але в такому матчі він показав, кому він довіряє, бо вони грають так, як він їх вчить. А молодь поки що грає так, як їх вчили їхні тренери. Тому ,виходить, що команду не можна розбавляти молодими. Потрібно випустити переважну більшість молодих. Спочатку замінити тренера. Улюбленців Реброва відправити в карантин на лікування. А потім поступово, хто вилікується, почне грати, можна по одному випускати, але половину треба вигнати одразу. Бо молодь Ребров поступово ламає і змушує не грати так, як всі.
Показати
Вася, До чого тут молодь? Чи ви думаєте що два молоді гравці (Оріховський і Беседін) щось би кардинально змінили, вийшовши в стартовому складі? Проблема не тільки в тренері. Ці проблеми є в кожній ланці (тренер, склад, менеджмент і сама Україна). Тому поки їх не стане менше будемо бачити таку картину. І це наша реальність як би сумно це не звучало.
No results found.