Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 103
А чого ми ниємо? Хто обрав павелка повторно? Як вся та нечисть, яка мала б залишитись на Донбасі, та й не тільки вони повлазила в структури ффу? А обласні федерації? Чому допустили рейдерство? І зараз у павелка в більшості федерацій підтримка. Самі винні. Павелко сам собі написав регламент. Має розвалювати наш футбол ще 5 років. Через 5 років нічого не залишиться. Гратимуть лише шахтьор і маріуполь. До цього часу навіть не відомо, скільки команд і як покидають Прем'єр Лігу і скільки і як заходять. Бо невідомо, яка команда яке місце посяде.
Показати
Вася, да не будет ничего, какие 5 лет, после выборов вместе со своим шефом порохом полетит с должности кубарем, а может и из страны, смотря кто придет. Жаль конечно что не посадят, но у нас так не принято с бывшими поступать=)
Вони ніколи не винні. Згадайте, як по Циганкову пройшлись. так його ж ще й симулянтом назвали. А те, що ногу йому розпороли - це нічого. Це ж виродки. Як вони всі кидались на суддів, коли того койота вигнали. Суркіса за таке років з п'ять би на трибуни не пустили.
Показати
Вася, быдлокроты все ж таки!
Він точно знає, що нинішнє керівництво такої дурниці не зробить і не запросить його. Він вже своє відтренував. Він тренує, коли йому на блюдечку подають гравців готовеньких. І вони грають. А він навіть рота не розкриває.
Показати
Вася, це ж кого йому подавали? Він реально робив Металіст з нуля. Не один, звичайно, той же Красніков шукав гравців. Але сказати таке. Тож прізвища, будь ласка.
При нинішній системи розіграшу Ліги Європи сліпе жеребкування - повна дурня. Уявімо собі, що хтось з клубів другої ліги потрапляє напряму в Лігу Європи. А далі що? Ганьба для країни. Втрата чергових рейтингових очок? Ми вже й так опускаємось все нижче і нижче.
Показати
Вася, Команда из второй лиги может попасть в ЛЕ только выиграв Кубок Украины, а шансы выиграть КУ для команды второй лиги равны нулю при любом жребие.
Вася, а як таким клубам щось виграти?
"Командой управляют, а все остальное второстепенно" - ось тут собака зарита. Хто і як "управляют"? Для чого було замінювати Циганкова. Хто винен? Хацкевич. Команда могла домучити цей матч і виграти. І так постійно. Через дурні заміни команда втрачає очки. Гравці деградують (як завжди ще з часів Реброва і не тільки). Подивіться на Русина. Він в грі майже участі не бере і не може пробігти якихось 20 метрів і віддати пас. Адже цей момент, якби він віддав пас Циганкову, міг вирішити долю матчу. Якби не випустили Морозюка, теж результат міг би не змінитись. В команді немає тренера, але "Командой управляют, а все остальное второстепенно".

Показати
Вася, коли команда вибігає в контратаку 2 в 1 чи 3 в 2, це типова ситуація, для якої на тренуваннях потрібно відпрацьовувати варіанти дії і взаємодії між гравцями групи атаки, щоб потім у вирішальний момент не винаходити велосипед. А Русин діяв так, наче взагалі вперше в житті опинився у такій ситуації.
Циганков, як мені здалося, під кінець матчу вже дуже сильно вимотався. За такою тренерською головою нема гравецьким ногам спокою.
Нічого, буде платити аліменти.
Показати
Вася, в шахтьорі аліменти не платять(беруть приклад із палкіна).
Якби ЧеЧе був толковим гравцем (марлосом), то він мав би вже грати. За решту не знаю. Сідклей зіграв непогано, але потрібно хоча б пару матчів. Але в мене таке враження, що Красніков шукає хороших гравців для кротів і металіста, а непотріб пропонує Динамо. Хоча і Ребров і Хацкевич багато нормальних хлопців випхнули з команди. А тепер збирають те, що іншим не потрібне.
Показати
А ничего, что это игроки не сопоставимы?! Учите матчасть, а то начинаете паковать на позиции в Динамо что попало, не разбираясь, кто и на какой позиции играет!
Я так зрозумів, що задача Краснікова - шукати нападаючих, які не забивають.
Показати
Вася, так что Вы так Красникова не взлюбили? )) Во-первых, новость никакая. Не будет Динамо сейчас искать подобного форварда. Свой Супряга, Русин, Беседин есть. Нужен хороший зрелый забивной форвард. Во-вторых, не верю, что это работа Красникова. Красников работает по Южной Америки. Кроме того, не будет он предлагать подобного футболиста. За ним ходит репутация неплохого селекционера. Не будет он ее портить ради таких совсем небольших денег
Не зрозуміло, на кого працює Красников. Кротам і металісту рекомендує кращих, в Динамо бере гірших. Взяли ще й Заварова. Він був одним з кращих як гравець. Але... Одним словом, можливо щось буде змінюватись після четвертого місця в чемпіонаті.
Показати
Вася, а почему Вы решили, что нам он впихнул худших? Я подозреваю, что игроки эти хорошие. Только когда вся команда играет в непонятную игру, то, что можно ожидать от новых игроков? Это первое. Во вторых, все-таки наши финансовые возможности отличаются от возможностей Шахтера. Ну не можем мы перспективного бразильца взять за 10-15-20 млн. Никак. Ну и последнее. Все-таки, на мой взгляд, Сидклей и Че Че весьма интересные футболисты (Буэно практически не видел). А вот насколько тренер сможет их вписать в общую модель игры и существует ли она вообще, это другой вопрос
"Крутий" форвард. Мало того, що грав за клуби нижчі від Динамо за класом, старий, то ще й "багато" забиває. Навіть Сент-Етьєн, який часто брав відпрацьований матеріал з Динамо, хоче його скоріше позбутися. До Бесєдіна йому далеко.
Показати
Вася, то же Вербич пришел откуда? из гранда говорите? Идейе был куплен у Сошо, тоже говорите плохой форвард, который играл за клубы ниже классом? Еременко играл за Уму(фин), Сиена, Удинезе - тоже плохой игрок, игравший за слабые клубы? можно продолжать, а можно напомнить заезжих звезд из именитых клубов, которые только капусту рубили и "лечились" типа Кранчар, Мбокани.
No results found.