Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 103
Команді и года нет, а ти вже намилився втікати, хоча не досяг нічого.
Показати
пруфы, где он намылился тикать?
Той, хто хоче говорити - вчиться і говорить, а хто не хоче, не в той бік дивиться, той шукає причину (Бразилію, Мексику, навіть Америку, навіть не знаючи історії). Цікаво, а на якій же мові американці мали б розмовляти? Такої мови як американська не існує. В Динамо більша частина хлопців знають мову, але такі вони є. Думають, що так вони крутіші. Дехто розмовляє. До того ж всі українці, кому менше 35 років, мали б знати українську мову. Так що, Томаш є шанс показати цим бомжам, як легко вивчити українську мову.
Показати
Поэтому ты и Вася, что не уважаешь взягляды и язык других граждан своей страны.
Нехай Павелко повертає
Показати
Вася, Порошенко и его прихвостень павелко пусть возвращают деньги людям!
Сумніваюсь, що це справа рук УЕФА. Павелко подав, УЕФА затвердив. Навіть якби матчі відбувались в один і той же день з Динамо, то на Олімпійському повзали б кроти, а не Динамо. Я думаю, що Динамо, якщо є така можливість краще було б грати на своєму стадіоні, якщо його можна якісно підготувати. Бо на Олімпійському поле буде нікудишнім. Думаю, Яблонець мав би подати протест. Хоча б на те, що не має змоги провести повноцінне тренування перед матчем.
Показати
Вася, я не здивуюсь, якщо нас примусять грати на "Динамо". Ігорьку не вперше перед Рінатом вибачатися.
Команда при ньому досягла дна. До цього часу команда відригує наслідки його роботи. А два чемпіонства - наслідок роботи Блохіна. Рауль з Ребровим порозганяли хлопців, яких набрав Блохін і команда розвалилась, а Рауль втік. Спартак постраждав трохи менше. Він там пробув не довго.
Показати
Наслідок роботи Блохіна - спочатку перше в історії незалежності третє місце ДК в ЧУ, а через рік - перше в історії четверте.
Вася, ахахахах, поржав, аж настрій одразу піднявся! )))
Пермобан этому товарищу. спасибо.
Явно заказной коммент.
Вася, тонка іронія?
Вася, Олеже, ти?!
Далі - Колос, Інгулець, Прикарпаття. Всі не влізуть за один раз. Хтось вилетить, підніметься Кривбас, якщо побачить, що футбол відроджується, а павелко сяде, розженуть нинішнюю ффу, кдк. Розвалювалось не за один рік. Так же й буде відновлюватись. Про багато клубів, які грали в Прем'єр Лізі вже й забули.
Показати
Вася, блаженний, хто вірує
Клоунами ми виглядаємо зараз, коли вже тошнить дивитись по 5-6 матчів шахтьор-Динамо, маріуполь-Динамо по 4 рази. І на стадіонах тихо-тихо. Я вважаю, що Дніпро, Волинь, Металіст, Інгулець, той же Колос, Оболонь цілком можуть грати в Прем'єр Лізі. Правда, декому прийти витратити більше коштів. Правда, частка Вацка та інших блюдолизів стане меншою. Але інші міста теж мають право дивитись футбол. А не тільки ті, кого призначили. Не потягнуть - через рік вилетять. В усьому світі так. Бо скоро збірна гратиме за рахунок одних натуралізованих кротів. Українських гравці не буде. Чим більше клубів, тим більша можливість молодим проявити себе. І ще не факт, що в чесній грі шахтьор виграє в Колоса.
Показати
Вася, Пусть лучше играют 6 раз с кротами, которые хотя бы в футбол ИГРАЮТ, а не автобус ка Львов и прочие выставляют в надежде на дурачка. Так хоть накал какойто будет и уровень мастертва расти будет. Когда были Металл и Днипро при хозяйвах и сотавы у них были конкурентноспособны -не вопрос, но в данном случа от полулюбителтских автобусов в вышке толку не будет никакого.
Взагалі то Динамо згідно Регламенту мало б грати дома. До того всі кубкові матчі Динамо проводило на виїзді. Шахтар з Олімпіком грав дома.
Показати
Вася, нет такого в Регламенте! Между командами одной лиги хозяина выбирает жребий. Не буду даже заморачиваться размышлениями "рыжий" был жребий или нет. Пофиг... Прошли те времена, когда все команды ехали в Киев просто погулять по городу, покушать борща с пампушками и купить киевский тортик, а результат матча был заранее предрешён.
Не ті команди в лідерах в першій лізі. Багато бабла доведеться витрачати головному кроту. При 12 командах дешевше.
Показати
Вася, Днепр и так при старой схеме пройдет, Волынь через плей-офф скорее всего тоже.
Причины явно не в том команды какой ФПГ заходят, они скорее в качестве заходящих, их инфраструктуре и фин.возможностях. На 16 клубов в стране нет ни стадионов, ни денег, ни игроков, ни зрителей.
Молодець проти овець, а проти молодця і сам як вівця. Хоффенхайм не где-то рядом, а теж має 2 балла.
Показати
Вася, гарно сказано!
No results found.