Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 114
Дві "звєзди" випали в центрі поля , сивочолий просто не готовий до таких швидкостей , як на мене то його вихід , це помилка Шеви . Віталіку треба пережити це все і менше дивитись на наших звьозд , захиснику треба грати простіше і надійніше .
Показати
все стараются терпят -этот поц берет и гробит все что было сделано
Суповой набор, Мені здається що Пеп розраховував на лондонський двоповерховий бус біля воріт Челсі , а вони візьми і зіграй в футбол :) Повторюсь поразка тренерська , проте Зіна міг би зіграти і краще коли сині забивали . ІМХО.
Показати
lazik, та міг би звичайно, але для перемоги голи потрібно забивати, а атака МС була мертва
Фінал програв Пеп , вже ніч пройшла проте я досі не розумію нафейхуа йому Зіна потрібен був в центрі поля , при цьому Сіті грало в три захисники причому не центральних . Нє є здогадка що Пеп хотів звязати гру через нашого гравця і його феноменальну точність короткого і середнього пасу , проте дірки в захисті він взагалі ігнорував ?
Показати
lazik, жигуль седан, ты ?
lazik, в тему. фактически один центральный был, Стоунз. Диаш играл типа левого, Вокер правого, а Зина и Гюндоган опорников. При чем каждый их них в отборе слабее того же Сидорчука.
Трубін з Судаковим "то таке" (с) , мене вчора вразила кількість позиційних помилок Сидорчука при повернені в оборону . Чомусь пригадались слова Луческу про те що Сергій бажає віддати команді більше ніж може .
Показати
lazik, просто нагадаю - Україна грала під навантаженням (дворазові тренування кожен день). А Сидорчук коли втомленний, грає дуже погано. Нагадати червоні картки в цьому сезоні? Та й інтенсивність гри збірної вища за Динамівську. Навіть свіжого Сергія в збірній вистачає максимум на 60 хвилин.
А тут одразу втомленного випускали :)
А скільки в нього вже онуків 7 :)
Показати
lazik, для большего феншуя должно быть ровно 10
Дофіга штампів , проте брати Суркіси особисто для мене не стануть тотожні Динамо Київ і тим паче Києву , одеські євреї котрі люблять Динамо це вже нонсенс :) Проте аони є власниками і тут пора або змиритись , або переключитись на кьорлінг ...
Показати
також хочу зазначити - я бумер , недавно прочитав у Шуріка одну хрєнь , тепер це для мене важливе.
lazik, эм. Собственники, да. Такая же ситуация (если не хуже)- в лондонском арсенале, Манчестере. И что?
У меня семья болеет за Динамо с 30х. То первое поколение в гостях бывало на Ярвалу. Там тоже был одесский еврей в основе - как быть?
lazik, Адекватные люди сейчас выражают
солидарность с Израилем, а не пишут
всякую муть про одесских евреев.
Перекладаю , Буяльській - стіночка з якою можна обстукатись в штрафній , і не його вина що цього часом не відбувається :) По Віталіку я вже давно змирився що він грає таємного форварда , по позиції ніби атакуючий хав , а а грає як нападник . Такий собі Роналдінью , про якого Васильович казав , що він може простояти всю гру і одним дотиком зробити гол ...
Показати
lazik, Васильевич такое говорил не про Роналдинью.
Буя, игрок, умеющий делать всё, практически не теряющий мяч под любым прессингом. Отобрать мяч без фола у него очень сложно. В наших реалиях Виталик незаменимый игрок. Микки и Бодя очень далеко от основы.
Футбол гра несправедлива , Микола Шапарнко сьогодні награв на хетрік , проте не забив жодного , Бєсєдін теж награв на гол як мінімум , проте теж - зась , а Вітя сьогодні взагалі не мав грати , бо неготовий проте забив ..
Показати
lazik, По Шапаренко і Бєсєдіну згоден. Але і Вітя награв на гол. Моменти в нього були - удари не пішли.
lazik, футбол это не только игра с мячом! Посмотри как Витя перемещается по полю и освобождает зоны! И тогда поймёшь кто не готов играть...
найгірше буде якщо він з Динамо перейде в шахту , думаю в ахмєткі вистачить грошей за розірвання контракту ...
Показати
lazik, Суркис тоже поздравил, и что? Он крот или болеет за кротов? Боже какие же люди тупые)
І в котре переконуюсь , що циган хч і мега профі , проте крот за покликом души . ІМХО ультрас праві .
Показати
lazik, просто он чувствует себя немного виноватым, что кроты сейчас в ж....
И это , конечно, зря и несколько раздражает
No results found.