Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 897
У мене до Перріса тільки одне питання - чому від нього м'яч при прийомі відскакує як від дерев'яного Бесєдіна?
Показати
Игорь, тому що м"яч треба приймати так, щоб першим дотиком вже спрямувати його куди задумав.
Ostap21, протест подали. До розгляду може грати.
ПС. Склад якийсь ніякий. Шепелєв знову привезе. Дивний вибір вінгерів
Показати
Игорь, тем не менее , эти вингеры уже сделали два гола...первый гол- заслуга Кабаева, второй- Пэрриса
Игорь, ніхто протест не подава. Покарання вступає в силу після терміну на подачу апеляції, тобто у понеділок.
Мені здалося що гра була трохи жвавіша? І м'ячик між гравцями рухався швидше і грали більше вперед. Не було бездумного циганського катання м'яча поперек заради катання. Тільки свої моменти треба реалізовувати. А їх було достатньо.
Показати
Игорь, не дивився сьогоднішній матч, але у мене подібне враження склалося ще по попередньому. Менше безглуздої перепасовки заради перепасовки, більше націленості на завершення атак. Хотілося б, щоб команда далі рухалась в такому напрямі.
Ось дивишся на гравців шахти. Ну ні чим вони не кращі за наших гравців. Тільки всі заряджені, мотивовані, виборюють кожен м'яч. А наші "дамочки з Динамочки" тільки вальяжно ходять по полю та імітують оргазм.
Показати
Игорь, тверда п ятірка
Вони взагалі ні про що не думають. А Віталік у нас що стерильний? Не штовхни його, не віддай у боротьбу. Іноді здається, що Буяльський це позашлюбний син Смолового.
Показати
Игорь, та ні, це блоггер - позашлюбний син кумів)))
Та ні! Це буде Ротань.
Показати
щє й четверту команду?думаю впорається )
Співаковський ще той троль. Це із серії як підставити кролика роджера (або двох бабаків). Якби Циганков отримував зарплату по білому, то не тягнув би таку суму готівки у валізі за кордон, а вивіз її спокійно на картковому рахунку без декларації та головного болю.
Показати
.
Ні, це не невдача, а наявна демонстрація хто тренер, а хто фізрук. Поверніть Хаціолу взад ))) Гірше вже точно не буде. На жаль, це вже дно (((
Показати
Игорь, всього лише асистент Хациоли показав, що король то голий. Так звана "велич" та "геній" Луческу викрита та розвіяна остаточно. Дід своє пережив, його подальше знаходження в команді - лише подальша деградація колективу
Усейн Болт напружився. Якщо я правильно порахував, то 37,6 км/год це 10,44 м/с, а це 100м за 9,579 с. Світовий рекорд у бігу на 100 м належить Болту - 9,58 с. Або Дуду займається не тим видом спорту, або бразильці туту ))).
Показати
Игорь, что бы у Усейна Болт напрягся), Дуду нужно было пробежать с такой скоростью через все поле! А так рывок этот мог быть на расстояние от 1 до 10м!
alex80, тому що "якісний нападник".
Показати
Игорь, це 100%. Навіть гірше ніж свого часу був Лисенко.
Автор: Игорь
8 червня 2019 12:07
Второй сорт не брак
В СССР была такая расхожая фраза: «Второй сорт не брак». Это когда на явный бракованный товар ставили клеймо «II сорт» и пускали в продажу. В эпоху тотального дефицита и пустых полок товар все равно расходился на ура...
Автор: Игорь
4 квітня 2019 18:47
В очікуванні дебатів на НСК
Набрел на просторах. Раз уже динамомания публикует политические темы, то не смог пройти мимо. Улыбнуло.
Автор: Игорь
10 жовтня 2017 22:54
В футбол играть надо, а не притворяться
+ 18 Виталий Хаев. "Изображая жертву" Монолог следователя. Осторожно крепкие, но меткие слова.
Автор: Игорь
7 серпня 2017 11:33
Устами младенца
Вчера смотрел футбол вместе с 6 летним племянником. Оставили на 2 часа «посмотри за ним минут 15 пока в магазин сбегаю». Мурзилка особенно футболом не увлекается (или еще или уже). Один глаз в планшете, другой в телевизоре...
Автор: Игорь
8 травня 2017 15:02
Зенит-арена
На "Зенит-арене" почти за 50 ярдов ржурублей в перерыве матча Зенит-Терек граблями убирают кочки. И это я один заметил жовто-блакитний флаг на входе в подтрибунное помещение.
Автор: Игорь
31 серпня 2016 16:06
Деревенская команда
Побудило меня написать этот пост призывы болельщиков уволить Реброва. Я не его адвокат и не сторонник его модели футбола, но каждый тренер имеет право на свое видение игры и работает в выбранном направлении, если ему доверяет владелец клуба...