Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 897
Він дуже важкий і повільний.
Показати
Корпусом Беніто не погано грає ,а ось прийом обробка мяча удар на дуже низькому рівні
Serg47478, ще раз переглянув. Там із однієї камери на повторі чітко видно, що Безкоровайний був на пів кроку попереду за Стецьківа.
Показати
Игорь, після 20 в повтопів в перерві, видно, що Безкоровайний лівою в ліву ногу Ваната заряди. Але чи червона, з урахуванням того, що Влад напевно швидкість втратив? Але фол - 100%
Ватель, ну було торкання стопи. Вихід віч-на- віч. Яке питання? Поки Сашо щастить.
Показати
Игорь, спірна черврна зважаючи що паралельним курсом Безкоровайного страхував Стецьков ?
Игорь, спірна черврна зважаючи що паралельним курсом Безкоровайного страхував Стецьков ?
Все правильно написав. Тільки навіщо сюди Акінфєєва притягнув. За здобутками де СаШо і де Акінфєєв.
Показати
Игорь, Ну дик, Андронов за "коней" вболіває, схоже товаришує з Акінфєєвим, тому з ним і порівнює, щодо особистісних чеснот.

В спортивному плані САШО титулованіний за москалика тут і порівнювати нічого.
Метилтратил це ви? Ми на вас три роки чекали )))
Показати
Полиметилметакрилат
;-)

Ого, мене хтось навіть пам'ятає.
Кістяк сайту, бачу, теж ще той самий.
Найприкріше що кроти теж ніякі. Бери тепленькіми. Але для цього потрібно хоч будь-які феберже мати. Але в дівчат їх немає і не передбачається.
Показати
.
Дуже показове фото. Суркіс розповідає Луческу, як потрібно грати у футбол. Не секрет, що це почалося ще за часів ВВЛ, тільки Валерій Васильович (як би це м'якше сказати) не звертав на це увагу.
Показати
Игорь, Луческу тоже не обращает внимание. Иначе из старта давно не вылазил зятек Биловар, а любимчик Суркиса Цитаишвили вообще не был отправлен восвояси.
Ганьба! Захист прохідий двір. Саме час заявлятися на область там де зараз Хачеріді грає.
Показати
Игорь, в нас зараз цент поля прохідний двір
Google, просто с итальянцами нужно играть немного в другой футбол. Валерий Васильевич показал как это нужно делать на ЧЕ в полуфинале в 1988 г. 2:0. А тогда у итальянцев был действительно звездный состав. Это единственно возможная тактика против макаронников исходя из наших возможностей и особенностей итальянского стиля. Реброву стоило бы посмотреть запись в качестве учебного пособия.
Показати
Игорь, Италия уже давным-давно не играет так, как играла в 88 году под руководством Вичини.
Розвантажує Суркіс платіжну відомість. І правильно робить. Нехай молодь грає на перспективу. Цього сезону нам все одно першими не бути якщо тільки кроти самі не віддадуть. Конкурентів за друге місце я поки теж не бачу. Полісся, Кривбас? Склад не той. Дніпро та Зорю вбили кроти. Їм стільки конкурентів не потрібно. Якби Суркіс ще розвантажив тренерську відомість. Запросив до команди молодих, амбітних, із сучасним розумінням футболу німців, іспанців чи голландців було б дуже добре.
Показати
Игорь, после вылета из еврокубков у Динамо" гораздо большие шансы на чемпионство, чем у кротов
Автор: Игорь
8 червня 2019 12:07
Второй сорт не брак
В СССР была такая расхожая фраза: «Второй сорт не брак». Это когда на явный бракованный товар ставили клеймо «II сорт» и пускали в продажу. В эпоху тотального дефицита и пустых полок товар все равно расходился на ура...
Автор: Игорь
4 квітня 2019 18:47
В очікуванні дебатів на НСК
Набрел на просторах. Раз уже динамомания публикует политические темы, то не смог пройти мимо. Улыбнуло.
Автор: Игорь
10 жовтня 2017 22:54
В футбол играть надо, а не притворяться
+ 18 Виталий Хаев. "Изображая жертву" Монолог следователя. Осторожно крепкие, но меткие слова.
Автор: Игорь
7 серпня 2017 11:33
Устами младенца
Вчера смотрел футбол вместе с 6 летним племянником. Оставили на 2 часа «посмотри за ним минут 15 пока в магазин сбегаю». Мурзилка особенно футболом не увлекается (или еще или уже). Один глаз в планшете, другой в телевизоре...
Автор: Игорь
8 травня 2017 15:02
Зенит-арена
На "Зенит-арене" почти за 50 ярдов ржурублей в перерыве матча Зенит-Терек граблями убирают кочки. И это я один заметил жовто-блакитний флаг на входе в подтрибунное помещение.
Автор: Игорь
31 серпня 2016 16:06
Деревенская команда
Побудило меня написать этот пост призывы болельщиков уволить Реброва. Я не его адвокат и не сторонник его модели футбола, но каждый тренер имеет право на свое видение игры и работает в выбранном направлении, если ему доверяет владелец клуба...