Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 91
Новий тренер - це один із варіантів для нашого клубу. Але, Хоч Кононов, хоч Кучук, хоч будь-хто, кого на сьогодні згадують у контексті можливості очолити ДК, зіштовхнеться з тими самими проблемами, що й Ребров - грошей немає (підсилення лише за рахунок власних підопічних), плюс ряд гравців, які бачать себе в АПЛ/Бундеслізі/Примері, а тому й грають відповідно, тільки зі знаком мінус(((((( Тому перебудова буде однозначно, а кому її довірити - тут питання спірне. Ребров наче почав потроху підпускати молодих, та й можливості гравців він знає краще, тому теоретично падіння результатів має бути не таке сильне.
Хоча у іншого тренера можуть бути інші погляди на функції гравців на полі, а як наслідок навіть ті, хто є можуть зіграти у інший футбол.
Якщо чесно - дуже сумніваюсь, що Суркіс буде щось змінювати.
Показати
Smelly, Мало подпускать игроков к основе молодых, умение с ними работать нужно, вот что главное. Раскрывать их. Кто при Реброве стабильно-прогрессирующий игрок, даже не из молодых?
budu, Які висновки Ви хочете зробити? Дніпро грає дуже нестабільно, то Волині 5 закідує, а через тиждень зі Сталлю нічого зробити не може, то Зорю (найнезручнішого суперника ще при Маркевичу) обігрує вчисту, а потім влітає плюс три Олімпіку! Та навіть учорашній матч: окремими відрізками вони дуже класно грали в пас, вибігали у контри, а потім починали квадрати у себе в штрафній катать!!!
А реальний сьогоднішній рівень Динамо ми побачили у середу, у грі проти Бенфіки.
Показати
Smelly, вывод тот, что игры нет! отличие от бей-беги Блохина, только что катают мяч с вратарем.
Якщо по матчу з Бенфікою, то мінімум Гонсалес був в порядку, скажемо так, із групи атаки до нього найменше претензій.
А в цілому слова ССР про втрату мотивації повністю підтверджуються прикладами, наведеними Шаховим. Але тут питання, от якщо викинути 4-5 гравців і поставити нових 4-5 (молодих), чи буде взаєморозуміння, чи буде гра?
Особисто я не впевнений. І були дуже показові моменти минулого року, коли в кубкових матчах виходили резервісти плюс пару молодих (той же Мякушко) і вони не показували нічого цікавого, адже не було порозуміння на полі. Тому оптимально - дочекатися зими і тоді дійсно ставити нових, можливо нову схему, не знаю.
Конкретно по матчу з Бенфікою, не зрозумів не стільки стартовий склад, скільки замін, а саме, коли і кого міняли. Ну не тягнув Мораес, дай Бєсєдіну півгодини на його позиції, "втомився" Буяльський - випусти Оріховського, знітився Циганков - випускай того ж Громова/Гусєва але раніше, щоб у них був час ввійти в гру.
Показати
Smelly, Совсем согласен) Тут Ребров чем-то Фоменко напоминает. Но не могут некоторые игроки играть на фланге - а он тулит)
Julius, А Ви вірите, що замість Реброва може бути назначений кваліфікованіший спеціаліст? Дуже сумніваюсь. Всі вихідці із системи Динамо апріорі будуть підконтрольні Суркісу - і ситуація з незрозумілими трансферами буде продовжуватись. А той варіант, який як би на поверхні - так він з Суркісами давно не тих відносинах, щоб тренувати Динамо((((
Показати
При чем здесь Суркис?!!! Он никогда не вмешивался в работу тренера. В этом тоже считаю его ошибка. Конечно тренеру не надо указывать. Но совсем быть отстраненным тоже нельзя. Вы пишите все наоборот.
Smelly, Вернидуб - спокойно вольет молодежь из дублей и станет чемпионом, Григорчук из тех что есть выстроит игру так, что кроты даже не подсутпятся к нам, на ум приходит ещё белорусский специалист, что работал в киевском арсенале и московском локо ка его Кучук. Любой из этой тройки тренеров спокойно сделает результат даже с теми кто есть из мотиврованных + молодежь динамо!
Влад, Суб'єктивно - при всій любові до Гусєва (відверто) зараз він навіть не третій фланговий. Так, Гонсалес грає спалахами, але у грі проти Олімпіка він був в порядку, як у захисті так і в нападі. І фізухи йому вистачало. Плюс позиція Ярмоли не обговорюється. Якщо все буде норм (без травм і якихось випадковостей) буде 1 заміна крайніх - і перший у черзі - Циганков.
Показати
в принципе, я с тобой согласен. Просто как-то грустно что-ли стало) но время берет свое... может его в центре стоит пробовать, под напами, пасы он вроде давать умеет, а скорости на этой позиции не нужно такой как на фланге.
Sergey, Поки це було так (хоча по Циганкову не погоджусь, і проти Наполі і вчора були інші варіанти), однак Ви погодитесь, що дні Ярмоленка в Динамо збігають, Антунеш теж заявляв, що хоче піти, а і Хачеріді вже 29! Тому оновлення команди буде відбуватися.
Показати
Smelly, абсолютно з Вами згодний що Динамо просто необхідне оновлення "свіжа кров" імолоді в Динамо вистачає і в Ю19 і Ю-21 але маю сумніви що Ребров буде давати шанс молоді , не дарма ж Динамо підписало вільних агентів влітку
Smelly, Я би мабуть повністю з вами погодився, особливо про про виснажених та немотивованих гравців. Але є головне, за що критикують Реброва - це Гладкий, Громов, Морозюк на полі! Хай би собі складали комусь конкуренцію, але лише на тренуваннях!
У нас навіть воротаря немає, а Шовковскому давно пора на пічку грітись.
Нині критикувати Реброва дуже просто. Особливий аргумент - тренував не він, а Ріанчо. Але чомусь всі ми, які так детально розбирали інтервю Ріанчо перед відходом, вже забули про його слова, що команда в даному складі досягла свого максимуму, і потрібно 5 чол на вихід і 5 на вхід. І я не думаю, що серед них був Тео на вихід і Гладкий на вхід. А нині всі вже вивчили нашу гру, і щоб прогресувати треба інші виконавці.
Ріанчо встав і пішов, Ребров (в силу різних обставин) залишився. І він намагається знайти баланс. І вихід Циганкова, перехід Макаренка на правий фланг - це все спроби знайти якісь альтернативні варіанти.
Я думаю запрошувати нових гравців високого рівня ми вже не зможемо. Тому слова Реброва про пошук підсилення у молодших командах - це не відмазка.
А от тут, і є певні позитиви, наші андери, починаючи здається з ю-15, чемпіони у своїх вікових групах. І матч з Наполі (ю-19), та й з Дніпром показав, що там є ким грати. Головне правильно ввести їх у команду.
Саме цим, скоріш за все і буде займатися Ребров - вводити молодих гравців без кардинального падіння результатів.
А щодо конкретно гри з Зорею - перш за все слабо в атаці. І це пов'язано з дуже консервативною грою в атаці трьох центральних півзахисників, плюс нападник, прив'язаний до штрафної суперника. Я сподіваюсь, що Ребров протримав Гладкого увесь матч лише щоб уже на 100% переконатись, що він ніяк не гравець основи, а можливо глибокої ротації.
Показати
Smelly, частково з Вами згодний, але Ребров далеко не той тренер який довіряє молоді нажаль , Ребров довіряє молоді тільки тоді коли всі основні або травмовані або дискваліфіковані так було (Бурдою,Очігавою та Циганковим)
1) практично експерементальна лінія оборони, що призвело до 2 чи трьох розрізних пасів в штрафну, плюс набагато краще використовувалися стандартні положення, плюс дивись голи.
2) сама структура гри Наполі (там тільки Жоржиньо віддав 120 передач, найбільше серед усіх гравців у першому колі ЛЧ), плюс постійне завантаження на Ярмолу, який намагався тягнути вперед, або в центр, що означало наше володіння без передач.
3) грали компактніше: трійка центральних півзахисників дуже вдало розташовувалась на полі, плюс активно допомагали у захисті крайні півзахисники, лишньої біготні у захисті стало менше. Ну і те, що 25 хвилин ми грали мінус один мабуть теж мало б сказатися (Гармаш набігав майже 11,5 км, а Сидорчук, що грав на подібній позиції "тільки" - 8,6).
Але чесно, якби поважний експерт дивився матч уважніше, то таких питань у нього не виникло б, адже відповіді на поверхні. А так взяв статистику з сайту УЄФА і робить "вигідні" контрасти. А про те, що з тих 9 ударів (а загалом 14) тільки 2 було в ствір воріт (по факту голи) нічого не кажеться, як і про те, що небезпечних атак (це термін УЄФА) у Динамо біло більше (35 на 29) теж мовчок.
Отак і живемо(((((
Показати
Сидорчук отыграл на 25 мин. меньше Гармаша.
Скажу враження зі стадіо: Циганков точно програє по ТТД, і немає нічого дивного в тому, що він виконав менше передач і т.д. Його просто ігнорували. Розумієте, після півгодини гри, захисники Наполі ближче ніж на 10 до нього не підходили - не було необхідності, тому що пас йому віддавали лише у крайньому випадку. А при цьому Ярмолу, на якому висіло два, а то і три гравці постійно "грузили".
Показати
Совершенно верно. Я об этом и написал. Особенно это было заметно в первые двадцать минут игры. Наши ЦП пока заточены на игру через Ярмолу, а такую нашу манеру игры все давно изучили.
М 16, Насправді наявність у складі Сидорчука абсолютно виправдана. Грати проти Шахти в центрі можна лише за рахунок агресії і руху. Нині Сидорчук в цьому плані кращий в Динамо (імхо) і вихід Гармаша лише підтвердив це припущення. А Буяльський - так грає він невиразно, але знову ж таки, а хто там у запасі?
І це питання до Реброва, а не виправдання.
З приводу компліментів може і перебір, але той факт, що Шахта нині банально краще укомплектована - це факт, і окрім Вацка про це чомусь ніхто не говорить.
Показати
Smelly, ТО ХТО ВИНЕН РЕБРОВУ, ВІН ЦІЛУ КОМАНДУ ПОРОЗДАВАВ ПО ОРЕНДАМ, І ВЗАГАЛІ, МЕНІ ЗДАЄТЬСЯ, ЩО ВІН НЕДОЛЮБЛЮЄ ТЕМНОШКІРИХ ГРАВЦІВ, ЧИ НЕ ОЗНАКИ РАСИЗМУ ЦЕ?
No results found.