Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 148
Коментарі по темі:
Да но теперь тут совсем ничего не происходит :) На шурике отличная штука: минусы. Народу не нравится пост, он автоматически прячется. Практически автомодерация
Показати
Мінуси - жахлива річ. Фактично, там можна висловлювати тільки ту думку, яка подобається більшості, в даний момент. Спробуй там напиши, наприклад, що Ребров вибрав не вірну тактику. Такий коментар проживе максимум декілька хвилин.
Наверное Артем не знает о существовании нашего товарища Вадима:) Все помнят его? Так что получается 3... Артем, Игорь Михайлович и Вадим :)
Показати
Ахах, точно-точно)) Вадиму обидно наверное)
Думаю выводов может быть несколько: а) Торги продолжаются согласие от игрока есть, надежда сбить цену в последний день трансферного окна б) есть запасной вариант в) после первых сборов потребность в левом защитнике кажется не столь острой Я за последний вариант :)
Показати
у нас трансферное окно еще месяц открыто, при желании еще долго могли бы торговаться
Полностью поддерживаю
вы видать сборы не смотрели первые,Селин и Цуриков абсолютно мертвые игроки.
А вот мне все же Цукриков кажется весьма перспективным парнем. Не скажу, что я частый гость на поединках молодежной команды Динамо, но периодически игры с участием Андрея наблюдать приходилось. В тех матчах которые видел я он действовал на позиции левого полузащитника, поэтому оценить его как левого бека возможности не предоставилось. Тем не менее, что подкупает - скорость, хорошая координация, напор, работоспособность, неплохая техника. К тому же не стоит забывать об отменных антропометрических данных, Андрей куда более мощнее того же Макаренко, что мне кажется дает ему преимущество в единоборствах с крепкими ребятами. Так же не буду скрывать, что мне импонирует скромность этого парня и по крайней мере визуальная предельная концентрация :) Конечно настораживает то, что Ребров ни разу не рискнул доверить ему место левого защитника после травмы Макаренко, что наверняка не случилось если бы Цукриков справил такое же впечатления на С.С. как на меня, а наш главный тренер явно располагает куда большей информацией о данном футболисте. С другой стороны Бурда защитник, а при выборе замены для Макаренко явно на первом месте стоял вопрос надежности при оборонительных действиях, то есть давать время на раскачу и на прогресс Цурикова как защитника просто не было. В любом случае почему-то мне кажется, что нового левого защитника мы так и не получим во время зимнего трансферного окна. И уже на втором сборе увидим кому Ребров доверяет больше на этой позиции. А по поводу Бурды. Парень ярко выраженный центрбек, думаю ему лучше давать время именно в центре обороны.
Показати
Спорить точно не буду. На вкус и цвет, известно, фломастеры разные :) Скажу больше, буду рад ошибиться. Что меня настораживает в Цурикове, как в потенциальном бэке, так это кол-во ошибок при коротком/среднем пасе, даже в условиях отсутствия активного прессинга со стороны соперника. Для защитника это мммм довольно стремное качество. У меня создалось впечатление, что он недостаточно тонко читает игру, перемещения партнеров. Тот же Макар чем хорош - он с полузакрытыми видит на шаг вперед .. плюс довольно часто действует нестандартно. Ну то таке) Станиславовичу есесссьна виднее
Исходя из реакции Вацко мои кандидаты от наиболее вероятных к наименее: 1) Калитвинцев 2) Цуриков 3) Мигел
Показати
Циганков Бурда
Так, погоджуюсь частково з вашою точкою зору, що клуб маэ думати про свою інвестиційну привабливість. Але :) Все ж таки інвесторів білше цікивить довгострокові перспективи. Тому Глейзери навряд чи приймаючи рішення думаючи про котирування акцій на біржі на наступний день. Так що я практично впевнений що при призначенні тренера важливішим є перспективи результату команди у майбутньому а не ім'я фахівця. Та і футболки з ініціалами тренера зазвичай попиту взагалі не мають. До речі котирування на NYSE акцій мю взагалі мені особисто виглядають трохи відірваними від сьогоднішніх результатів клубу, напевно рекламні контракти розривати поки що ніхто не збирається.
Показати
Трохи не до того вів, але проїхали. В сухому залишку жоден прихильник призначення Реброва ГТ ДК так і не навів жодного притомного аргументу на захист такої позиції. Я б ще зрозумів ІМСа, якби той розглядав кандидатури Хацкевича-Белькевича-Герасименка (мара, звичайно, з огляду на результати клубної вертикалі), але Ребров...! Це чергова авантюра ІМСа, забавка в повезе не повезе. Попередні такі ігри закінчувались провалом (хоче навіть про результати Дем'яненка нам зараз можна лише що мріяти). Конкуренти по ЧУ пішли вперед в плані організації клубної роботи, побудови менеджменту, кадрової роботи, а в нас вирішили, що купівля пачками футболістів все вирішить, навіть якщо команду очолить Блохін, а в структурі клубу працюють колишні гравці, друзі, знайомі. Професіоналізм, таке враження, пішов десь у бік, стратегія розвитку відсутня, системність помилок добиває навіть вболівальників, які ніколи в структурі клубу не працювали, але люблять усім серцем рідну команду. Факти річ уперти, а вони такі, що динаміка результатів клубної вертикалі в останні років 6-7 є негативною, команда здає позиції на внутрішній арені (конкурує з клубами з бюджетами в 7-8 разів менше за місця поза зоною ЛЧ), не є конкурентноздатною в європі. Переконаний, призначення Реброва зараз стане черговою ланкою в ланцюгу системних прорахунків керівництва клубу.
Чому, а я вважаю вдалим. Клубів вищої ліги не тренував, працював з молоддю, той ще досвід.
Показати
Всі команди Барси грають по одній схемі. Гвардіола просто довів керівництву, що може показувати результат, вміє ставити гру. Тобто, були підстави для того щоб назначити Гвардіолу новим тренером. А які є підстави для Реброва? Чи він не несе абсолютно ніякої відповідальності за останні провали клубу? Чи в Динамо вже головні критерії для тренера - бути "хорошим хлопцем" і знати англійську?
Примеров немного, веренее сходу в голову попадает только 1 - Гвардиолла. Но хочу заметить, что примеров провалов теренров с опытом куда больше:)
Показати
Гвардіола - невдалий приклад. До того як прийняти основну команду він 2 роки дуже успішно працював з дублем. Саме тому йому довірились. "Летом 2007 года Гвардиола возглавил дубль «Барселоны» (клуб «Барселона Атлетик»), который выступал в одной из групп третьего испанского дивизиона (Tercera División). В сезоне 2007/08 клуб под его руководством выиграл турнир в своей группе и получил возможность побороться за выход во второй испанский дивизион (Segunda División B). Его успехи не остались незамеченными — в конце мая 2008 года Гвардиола сменил на посту главного тренера «Барселоны» Франка Райкаарда." http://ru.wikipedia.org/wiki/Гвардиола,_Хосеп
Привіт! Аргументовано, дякую за відповідь, приємно читати. Про фінасові негаразди лише догатки та підрозри, вважаю, що Фірташ таки був і напевно є одним із основних спонсорів ДК, ситуація навколо нього наштовхує на певні негативні очікування. Що до 130 млн, це нажаль все умовно, думаю ні для кого не секрет про те за рахунок чого клуб функціонує у таких масштабах. Ну але це таке, в цілому я так розумію, що ви зі мною погоджуєтесь що гарний європейський фахівець не поїде зараз до Києва. Про Теслу :) Цікавий приклад, та хочу його трохи розвинути і перевести на свій бік. Маск коли pay-pal розвивав був напевно тією самою "дружиною" про яку ви говорите. А далі вже тесла, та більш серйозні проекти. Тому у кожного є свій початок і шлях не обов'язково маэ бути через 2 лігу, це не є формулою успіху. Григорчук, можливо! На його боці досвід роботи у клубах середняках. Але хто знає можливо Гіггз з МЮ кращих результатів досяг ніж Моєс (такий собі англійський варіант Григорчука, на мою думку). Ені вей, приходимо до висновку що не все так просто як нам здається, варіантів може бути безліч і головне всі вони мають свої за та проти, подивимось що нас чекатиме на цей раз.
Показати
Можливо з Гігсом у МЮ вийшло б і краще, ніж з Мойєсом, але про це ми ніколи не дізнаємось, тому що в країнах, де футбол - це бізнес, а його власники час від часу заглядають на біржові котирування цінних паперів клубу і цифри в звіті про фін. результати в графі "чистий прибуток", ніколи не підуть на авантюру. Ні тоді (після відходу Фергюсона), ні зараз, коли посада вакантна. Взаємозалежність ризику і доходу в економіці ніхто не відміняв і будьте впевнені євреї Глейзери ніколи не перетворять МЮ на стартап, а Гігз, в кращому випадку, отримає посаду в структурі менеджменту чи тренерського штабу, але очолить клуб ТРЕНЕР. Динамо законсервувалось в розвитку, застрягши в кінці 90-х. Якщо ІМС цього не зрозуміє і не почне модернізовувати увесь клуб (а не гадати на кавовій гущі, бачачи чи не в кожній колишній зірці Динамо нового Лобановського), нас чекає доля Спартака чи Гамбурга, в кращому разі, а в гіршому - Глазго, Лідса чи Нот-м Форест. Не хотілося б, це ж ДИНАМО КИЇВ!
Привіт! Що до досвіду, то тут у мене дуже проста відповідь є. Назвіть хто нас без досвіду останнім часом тренував? Начебто славетний досвід не допоміг. Тому думаю можна все ж таки довірити молодому фахівцю справу!
Показати
1) Михайличенко, Дем'яненко тренували без досвіду. 2) Наведіть приклади вдалого призначення тренера без досвіду у великому клубі?
Автор: Igor Ch
25 липня 2018 09:18
Видеозарисовка: Динамо Киев, Супер Кубок 2018
Для тех, кому не посчастливилось побывать в Одессе на прошлых выходных :)
Автор: Igor Ch
19 липня 2018 10:48
New Balance и Динамо Киев
Делюсь видеозарисовками по вчерашнему мероприятию. Наедаюсь будет интересно тем, кто не смог побывать вчера на «Олимпийском»https://youtu.be/tlaq36fzQkM
Автор: Igor Ch
12 жовтня 2017 16:12
Огромная проблема в Динамо!
Немного пред истории. Болею я за Динамо Киев с сезона 2000/2001 года, после отъезда Шевы в Милан, после славных времен когда под руководством ВВЛ команда играла в 1/2 финала ЛЧ. Влюбился я в клуб будучи достаточно юным парнем, мне было 12...
Автор: Igor Ch
22 грудня 2016 17:34
главная новость 2017 года!
Динамо совершает гениальнейший шаг!!! Такие громкий слова и три восклицательных знака – не сарказм, и сейчас я попробую объяснить всю гениальность хода в исполнении менеджмента нашего клуба! По порядку...
Автор: Igor Ch
29 серпня 2016 15:06
1 в поле тоже воин
А что вас не устраивает? Что так сильно задевает? Я полностью, ну окей не совсем полностью, но поддерживаю супругу Николая. И постараюсь для трезвомыслящей аудитории объяснить почему. Первый меседж который Ирина посылает: «Болельщики – это те люди которые при любом итоге поддерживают свою команду»...
Автор: Igor Ch
14 липня 2015 09:54
динамомания точка ком
Приветы всем динамоманьякам!Пост не о нашем любимо клубе и немного не о футболе, пост о некогда любимом сайте динамомания.Собственно говоря, уже давно хочу написать нечто подобное, поднять вопрос, возможно, чем-то помочь...
Автор: Igor Ch
7 березня 2013 20:47
Дуду вернулся?
 Добрый вечер всем! Буквально пару минут назад в одном из киевских магазинов nikeвидел Дуду . Надеюсь парень непросто в Киев заехал :)  Всем хорошего вечера !