Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 638
Стосовно вчорашнього.
Звичайно з кожним може трапитись,але зважуючи на те,що у Циганкова не зовсім іде у цьому сезоні,то Сидорчуку,як капітану,треба було самому пробити пеналь,а так,з бажанням поправити психологію Віктору,зробили ще гірше.
Показати
Смоловой пише, що Циган грає невиразно, бо йому тш не дозволяє інакше грати. Про те, що Циган думками у ліжку з губатою Смоловому у голову не приходить.
Це виглядає свого роду,як визнання того,що клуб(читати керівництво) не здатен сформувати з молодого гравця футболіста за якого можна отримати пристойні гроші, Шевченко та Ярмоленко випадковість.
Показати
Валерий ua, Полностью согласен.
Минотавр, ,і перед цим ще сезони мінімум
Показати
Вибачаюсь, 2 сезони
Friday, а чому ж так принижено про Десну? :( Порівняй бюджет, а потім подивись у таблицю :( Я командою мого міста задоволений!
Показати
Валерий ua, Та я же возвысил Десну до уровня обладателя КК и Суперкубка .)))) Просто у нас были Ленс,Велозу,Мбо,Юнес , Вида ,Вуко.....А сейчас Аруна был бы за счастье -вчера пас никто не мог отдать и по ворота пробить из центральной зоны
Все сказане Суркісом після витворення Хацкевича викликає в мене сумнів у його бізнесові здібності (здібність прилаштуватися до держ.бюджету я не відношу до бізнесової). З його слів, що він бачив падіння клубу на протязі майже трьох років, прийти до команди з тренером і запитати: - А ви зможете? - Зможемо!!! - Ну, ось і добре Якісь сюр :)
Показати
Валерий ua, вкав, випив, програв)
Та невже?! Така дія в цей час доказує безпорадність Суркіса у керівництві клубом :( Була можливість зробити це вчасно та з більший користі для клубу. Проте і на цьому дякую.Фухх !
З вільних спеціалістів я бачу тільки Вернидуба,якщо погодиться при таких умовах.
Показати
Валерий ua, погодиться, кращого варіанту йому ніхто не запропонує. Мені здається що тому він і відмовив усім, чекав пропозиції від Динамо.
А с чего вы взяли, что Вернидуб лучшая кандидатура? Есть большие сомнения на этот счет.
Дивлячись на це все :( може Хацкевич шифрується,так би мовити тримає свої новітні розробки у секреті? А що, все може бути :)
Показати
От луплять минусяки, як-то кажуть: на здоров'я, - хоча б на смайлики звернули увагу :) А серйозно - це я так себе втішаю, заспокоюю :) Хоча насправді кінець буде жорсткий :(
От чесно, час вже цей совок з "заслуженими" та "народними" завершувати.
Показати
Валерий ua, це звання — гарантія пожиттєвої виплати якоїсь сумми грошей
Якщо футболи співають оди одному клубу та його фармам, то нехай називаються клубними тв каналами та й нєфіг воду мутити!
Але якщо лізуть, як нахабні таргани, претендуючи на єдиний пул, то я б пішов іншим шляхом ніж воювати, тим більше,що у Суркисів немає свого каналу, а Бєне воно потрібно на стільки по скільки. Так ось, зважуючи на те, що головне правило журналістики - це неупередженість та незалежність, то так повинні і віщати канали. Для контролю цього фактору треба створити групу незалежних експертів і як тільки коментатор матчу порушив цей принцип - штраф на канал і заборона цьому журналісту коментувати. Два, три рази і вони подумають перш ніж співати оди. Кодло Денисова порушила неупередженість - штраф. Штраф нехай для початку буде 1 000 000 грн. ( Ахметов не збідніє), який піде на розвиток дитячого футболу. Денисова і К не звільняти, вони не стримаються - дітям буде більше грошей :) Впевнений, що після цього в нас з'являться два доброякісних футбольних канала.
Тут залишилась ще одна проблема, як то відірваність мешканців від футболу, переважно сільської місцевості та й ті в яких аналогове тв. Як пропозиція: В аналоговому тв є декілько каналів, які постійно рекламують біжутерію, трохи їх посунути у ефірному часі, Ахметов їм дещо сплатить, знов таки він не обідніє, а вони більше отримають ніж за ті "аукціони" :)
Показати
Валерий ua, По -перше "А судьи кто...?" Вся ця експертна група буде співати те, що потрібно Ахметову. Наберуть потрібних людей. Як зараз в федерації.
А безкоштовно.... Хотіли б, то давно вже зробили б безклштовно.
Це на кшталт: "От Розарио Агро ещё никто не уходил" :)
Показати
Валерий ua, )))
Автор: Валерий ua
3 жовтня 2018 19:41
Судьба клуба Динамо Киев
Вспомнил просмотр матча Динамо - Аякс по каналу Матч Футбол 2 ( ахметовский идёт с перебоями по IPTV ),где прозвучала фраза комментатора о якобы предстоящей продаже Динамо (К). Потом в обсуждениях матча, уже здесь, затрагивалась эта тема ( закидали минусами :) )...
Автор: Валерий ua
28 червня 2018 11:32
Операція Динамо. Як Григорій і Ігор Суркіси заробили понад півмільярда на обленерго
Є дуже велика імовірність,що Динамо може спіткати доля Дніпро - Коломойський :(На махінаціях з боргами обленерго, мажоритарієм яких є держава, брати Суркіси, власники клубу Динамо, заробили сотні мі...
Автор: Валерий ua
27 жовтня 2012 10:25
Понемногу о многом
http://obkom.net.ua/articles/2012-10/25.1742.shtml 
Автор: Валерий ua
8 жовтня 2012 16:47
Маразм или как встречали команду ветеранов " Динамо Киев" в г.Измаил
http://censor.net.ua/photo_news/219764/legendarnyyi_futbolist_dinamo_vladislav_vaschuk_esli_vlasti_tak_otnosyatsya_k_nam_mojno_predstavit_kakoe http://censor.net.ua/video_news/219716/vlasti_v_odess...
Автор: Валерий ua
27 липня 2010 13:51
Крот,он и есть крот.
"Костюм с отливом" надели,а замашки остались.Если бы у меня не было лучшего  друга с Донецка (дружим 29 лет) прочитав это,сказал бы дикий край:  «Вы – Луганск, вас над...
Автор: Валерий ua
24 вересня 2009 14:51
История из жизни крота.