Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 1844
Олежка час даремно не витрачає. Вітаю.
Показати
Ватель, ось не бачу причин вітати Олега. У 39 років бути вже тричі жонатим - це свідчення певних ментальних проблем у нього.
Дячук завтра з основою? Мабуть, дійсно росте гарний захисник, якщо Бурду відпустили.
Показати
Ватель, відпустили, чи сам захотів піти? Скоріш за все, друге( якщо награють молодого, без досвіду, дуже сирого для УПЛ). А в Бурди за плечима ЛЧ, досвід та вже відновився від травми.
STN, так, можна погодитись, що хотілось би на зборах бачити кращі результати, а ще кращі в офіційних іграх, однак засмучуватися через товариські ігри, і бажати, щоб неодмінно в таких іграх всіх перемагали, це совеовий менталітет.
Можу вам нагадати, що збірна радянського союзу вважалась чемпіоном світу по перемогам в товариських матчах, і що це сильно їй допомогло?
А ще, товариські ігри збірною України часів Блохіна перед відбором до ЧС, багато Україна виграла тоді? Жодного матчу, а який ітог - Украіна вийшла а з групи з першого місця!
Показати
Ватель, давайте забудем (отбросим) предыдущие сборы и посмотрим на эти. Вы можете вспомнить, когда у нас на сборах были такие соперники? К слабым тут даже приставку нужно приделать "очень- очень".
Міша, не неси хрінь. Це всього навсього збори.
Показати
Ватель, он написал хрень на счет Хацкевича! Но то, что пишите вы, повторяется из года в год! И постоянно находятся люди, которые пишут, что это всего лишь сборы! И каждый год, уже в офиграх Динамо "доказывает", что какие сборы- такие и матчи! Или вы хотите сказать, что вот такая недоигра Динамо на сборах выльется в хорошую игру в оф. матчах?)
Таке враження, що Влад то є дитина ІМСа:)
Показати
Ватель, дитина не дитина, а Беня йому впарил. Тепер треба щось розповідати щоб за лоха не рахували.
Kilroy, ти не відповів про сетанту і формулу. Теж Суркіс винен? Чи хтось якусь трансляцію автоспорту не віддав їм безкоштовно?))
Показати
Ватель, мені похер на ту формулу 1, ми говоримо про трансляцію ігор ДК. Ти мені краще скажи чому кротів вони стабільно показують по тв та й інші клуби, які погодилися на їх телепул і допускають їх на трансляцію домашніх матчів?
Kilroy, якби ж то, хто вам таке сказав? Сетанта хоче заробити, ось і заробляє, не багато, але факт.
Щоб ви казали, якщо б сетанта і домашні матчі Динамо так показувало?).
Якщо б грузинські керівники сетанти думали про українських людей, вони б не звертали увагу на чвари з Суркісом.

Як приклад можу навести їх трансляції формули-1. Коли на початку сезону один раз не показали по тв сетанта гонку, а лише на платформі, то Подзигун вибачився і казав, що цього більше не повториться. Але повторюється знову та знову. Теж все через Суркіс а?) І від Подзигуна це не залежить, бо він лише коментатор. А сетанта так типо заохочує людей підписуватись, на них...
Показати
Ватель, так, це через суркіса! Сетанта заплатила гроші та чесно виграла тендер на показ УСІХ матчів. Влізли сурки та своїми опзж-методами не допустили Сетанту на трансляцію певних матчів. Подібна ситуація була в 2019 році, але з Фуболами пенісова.
Я Сетанту не виправдовую, теж мудаки, через яких страждають прості вболівальники. Але це їх відповідь на сурківське свавілля яке мене вже остаточно дістало
Міняйте Бєсєдіна, бо діла не буде.
Показати
Ватель, хочаб на Кулача
Сьогодні Шепелєва дуже гарно грав, особливо в першому таймі.
В другому втомився, я навіть думав, що Лонвейк замінить його, але залишився, і забив гол)
Вітаю, так тримати.
Показати
Ватель, а ви бачили скільки він помилок зробив і невимушених втрат? Найбільше з усіх присутніх на стадіоні!
Умник, я гадаю, що більшість молодих, яких відпустили без компенсації, при потребі повернуться так само)
Показати
Ватель, дивлячись який контракт у них)
No results found.