Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 200
Подивіться як при рахунку 1:2 не на свою користь не на своєму полі грають Хачеріді і ШАБАНОВ? ПРОСТО ПІШКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Показати
Sheriff, а че им напрягаться? Зарплата 1-го марта пришла
Треба не з суддею розмовляти , а навчитися мяча приймати нормально, і не відпускати від себе за 1 км..На зборах теж так плугував....
Показати
Sheriff, якщо хто і "плужить" зараз то це Шепелев. З поверненням Сидорчука він має засісти на банку а в центрі Сидор - єдиний опорник, Ротань/Гармаш, Шапаренко.
Давай ,Жуні, один я в тебе вірю!!! Гол грекам ти нам вже заборгував!
Показати
Sheriff, як мінімум, нас двоє :) І ще не втратив віри в кращу гру Гонсалеса, дуже сподіваюсь, що вони покажуть краще, що можуть.
Шапаренко погано приймає мяч і далеко його від себе відпускає
Показати
Sheriff, одним словом на букву Б, і я наприклад в його потенціал не особо вірю
Яке воно буде страшне через 10 років!!!!!!
Показати
Sheriff, да она и сейчас не фонтан. Наверняка это тот тип женщин, которых косметика делает чутку красивей, сними её...
Ні...ну не знаю...: Ротань ( з Славії) ,Коно ( з Шальке) і т.д. ...Невже наш чемп стає сильнішим за європейські? А може рівень гравців такий? Пора вже Динамо і Ярмолу повертати!!:)))))
Показати
Sheriff, просто прижали наших олигархов одно время... борьба с коррупцией то се... а сейчас дела налаживаются, а хорошо это или плохо судите сами))
До голої ср...и ті коефіцієнти і рейтинги!!!! Бажаю сепарським кротам не вийти в євровесну!!!!
Показати
К сожалению, в евровесну сепар-допинг клуб уже вышел (гарантировал место в Лиге Европы). В остальном полностью с тобой солидарен - буду ждать позор этих гнид в матче с Манчестером и победы Наполи с Фейенордом - тогда из Лиги чемпионов (обосравшись) "восточная Барселона" уже вылетит
Дід Панас, а навіщо їм "стараться" за них вже "постарались" папіки і житуха удалась!)))
Показати
Sheriff, если житуха удалась, то идут в ночные клубы к девочкам, или летят на разные Мальдивы. А вот зачем идти парится в футшколу, когда у тебя и так все есть и все отлично - я не понимаю. Разве что ультиматум от родителей)
"Вите надо выйти..."
Показати
Sheriff, Витя любимчик пенисова. Такой себе хлопак для высказывания "альтернативного" мнения. Это не Шарафутдинов.
Ось і перші "кроки" новоспеченого селікціонера збірної по країнам дальнього зарубіжжя Вороніна - виклик до збірної суперзахисника Кучера,:)))Я так думаю Рауль порекомендував його на місце "лажаючого " Хачеріді???
Показати
Sheriff, решили вызвать, чтобы "случайно" не занять второе место
Автор: Sheriff
7 лютого 2013 12:05
Дуду возвращается в Бразилию
 Дуду: «Благодарен президенту «Динамо» за поддержку» В среду бразильский нападающий Дуду прибыл в Киев из Бразилии для встречи с президентом «Динамо». Посл...