Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 20
Sanya, Хлопче, якщо ти вважаєш, що чиясь думка може стати для мене істиною то ти помиляєшся. Думками людей цікавляться для того, щоб бачити іншу точку зору, співставляти зі своєю. Розкажи мені про Віктора Буєно і його сильні сторони?
Показати
DMastaR, это что ты меня этим врасплох хочешь взять? Разговор не об этом... А о чем ты так и не понял... Подскажу: с чего ты взял, что Умник больше знает, чем ты? Из-за ника и грамотного текста в писании? Я хочу тоже ему поверить. Подскажи мне, на что мне обратить внимание, чтоб мне была интересна его мысль.
Мой тебе совет - следи за тенденциями... Смотри когда с его стороны много постов, а когда он пропадает... Кого хвалит, а кого хает... Я понимаю, что аппелирование цифрами и грамотный текст заставляет уважать, но всё же.
Вырисовывается интересная картина...
DMastaR, я дал тебе напраление, а ты думай... И на счет: "хлопче", ты опять судишь о человеке основываясь вообще не на том... Учись анализировать не с того, что тебе дают, а с того, что скрыто... Без обид. Отношусь к тебе с полным уважением.
Sanya, якщо мені особисто цікава думка людини, яка стежить за латинським футболом більше ніж я, що в цьому поганого? По друге, я свою думку про гравця складаю лише після того, як побачу його гру на власні очі. Качати матчі Сантоса і дивитись його гру в мене нема ні бажання ні часу.За Динамо цей гравец ще не грав, тому з біблією приклад невдалий.
Показати
DMastaR, ця думка тебе заведе в глухий ліс - ось що в цьому поганого.
Хотілося б почути Умніка, який слідкує за латинськими командами. Що це за персонаж, які сильні сторони, які слабкі? Бо по нарєзкі можна нового Неймара побачить.
Показати
DMastaR, да, ждём. Очень интересно почитать про короткий и средеий пас, также про удар с обеих ног, ну и т.д и т.п... Это как в сектах,- библию нужно читать дома, но многим (не совсем образованным), кажется, что трактовка библии определенной секты и есть истина.
How a bin, Ну якщо ти судиш людину по знаходженню в миротворцю, то про шо можна говорить...
Показати
DMastaR, тицьніть, будь ласка, пальчиком в слова, де я судив?
Буяльський не розуміє, що він саме та людина яка має накривать такі удари і зони.
Показати
DMastaR, +. Шепелев в этом смысле намного лучше.
насмішив момент коли чудак після удару через себе ледь встав!!))А так рівень гри нашої УПЛ.Якась Говерла - Метал Зап.
Показати
ты,вспомни как закончили с метал.зап,скольким не разрешили? играть в говерле?игры с шахтёром, с зарей,Фиорентиной?Чемпионыи двадцать пять игр вчемпионате.умник.
Совковий менеджмент - це наявність 8 ми Віце президентів з динамівськими серцями,які не зрозуміло за що відповідають і жодного спеціаліста нової формації(молодого менеджера з досвідом роботи в європейському клубі). Совкова селекція - це наявність таких селекціонерів як Біба,Веремеев,Беззсонов.
Показати
Дякую за пояснення. По менеджменту частково погоджуюсь, але я не бачу проявів совкової селекції, за останній рік як мінімум. Належність вищезгаданих людей до радянської епохи зовсім не визначає іх нездатність відповідати вимогам сучасного вектора селекції. Може ви хочете сказати, що вони нічого не розуміють у сучасному футболі та не вміють підбирати потенційних новачків для клубу? Ви особисто бачили як вони працюють і що саме роблять на своїх посадах? Якщо ні, то на чому грунтується ваше ствердження?
Давайт хлопці і Дніпру не менше 3х баночок,щоб Циганик захльобнувся.Я розумію що "дружня команда" і всьо такоє ну треба чемпіонство взяти з Дніпром в гарному стилі!!!
Показати
наверное, интересный футбол получиться, наблюдая как сильный унижает слабого.
Я вчора навіть переключив на великий футбол!!! надоїло пістійне скиглення циганика. Правильно Іщенко йому сказав: "Дніпро програло і у Вас насторою немає!!"
Повнісьтю не погоджуюсь.При Реброві немає такого поняття як "совковый подход к комлектации состава и фузруковское тренерство."Раффаель сам не хотів за Динамо грати і своєю грою нагадував нинішнього Мбокані,в першому сезоні за Гладбах був дійсно на високому рівні а зараз його показники набагато скромніші.Мехмеді сам по собі слабкий гравець і Фрайбург його рівень,там здається в нього 2 мячі і 1 гольова.Рубен з тої когорти гравців ,що грають лише в Аргентині в своєму середовищі,бальшого він не показав ні в Вілльяреалі ні в Динамо.з Бенуа розійшлися спокійно,і я більш ніж впевнений,якщо б він хотів грати за Динамо тоо він би був стартовим гравцем.Згоден з ти ,що в Динамо менеджмент совковий і селекція теж,але "фузруковское тренерство" - це не про Реброва.
Показати
Що ви маєте на увазі під поняттями совковий менеджмент та совкова селекція? Будь ласка дайте пояснення як саме це стосується Динамо.
знаю,що точно можна подивитись на великому екрані на Шуляві у "Сіті Пабі",але невідомо чи Динамо чи Дніпро будуть показувать!!
Показати
Дякую! Дніпро точно покажуть на "Олімпійському"!)))
No results found.