Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 21
Коментарі по темі:
Як ви ці фантастичні тексти умудряєтеся ще й вичитувати? У мене короста починається від такої кількості "дивної" інформації.
Показати
Вы несправедливы к уважаемому видному футбольному функционеру из Германии. Он же несет в болельщицкие массы "разумное, доброе, вечное", во всяком случае, так полагает сам. Заодно пытается набрать себе авторитета в определенных кругах, примазавшись к уважаемым людям и прикрываясь их именем, ну и денЮжку на этом заработать, не без этого. Но я далек от того, чтобы говорить о его меркантильности, Боже упаси, отверни, заступи, сохрани и помилуй! Естественно, все это из бескорыстной любви к футболу!:)))))
Коментарі по темі:
Згоден на всі 9999%! Випадок/чудо це невід'ємна частина життя. Ми всі чекаємо на таке, дивлячись футбол. Я б краще хотів, аби такі чудеса траплялися у матчах ДК - Барселона чи ДК - Баварія. Метадон раз на рік "порвати" - слабенько для ДК. Але добре, що хоч тут виграли без питань. Це має додати хлопцям внутрішнього імпульсу і деяку розслабленість. Цього не вистачало. Сподіваюся, у Європі почнемо вдало грати, очки треба як повітря. Коротше, сучасне життя вболівальника ДК це гойдалка від валідольного матчу із слабачком, до погромного виграшу із дивним МД. Напевно, скоро букмекери перестануть приймати ставки на ДК, бо у нас все так непередбачувано, що ніхто не розбереться. А Мбо/Ленс/Юнес круті, катали оборону на повну силу. Шкода, що мало із ким таке виходить. От не знаю як Вам, а я не сприймаю те, що говорить наш ГТ, бо його набір відмазок імені Елки-людожерки мені незрозумілий. Коротше, уявіть, як людині, яка знає Блохіна лише тренером його сприймати. Ви то його гравцем любили. А я задовго не застав його як гравця. Якось так.
Показати
Понимаешь, дружище, на то, что происходило сегодня было чертовски приятно смотреть. Команда ИГРАЛА! Если закрыть глаза на некоторые косяки в обороне в 1-м тайме, то это был тот футбол, который мне нравится и который хочется смотреть! И, главное, мне ДВС, кто будет тренером Динамо, если команда будет так играть. Будет это Блохин - честь ему и хвала! Будет какой-то Вася Запердыхуйщенко - ради Бога!. Но лучше, конечно, чтобы ОВБ.:)Я знал его игроком, ему можно все грехи мира приписать, но одного никогда - что он искренне не переживает за Динамо. Это его клуб и это не пустые слова. Дай Бог, чтобы эта победа придала уверенности ребятам и стала началом пути наверх. А Мбо, Ленс и Беланда - супер! Один пас Мбо лежа, головой, чего стоит!:) Но отметил бы также Сидорчука и Макаренка - растут на глазах. И то, что с дидуганом Шовковским как-то спокойнее.:)
Вітаю із перемогою. Побільше б таких. Головне, щоб або сталося чудо, і почали нарешті грати (бо у 1 таймі ми били менше, ніж суперник у меншості), або хтось нарешті зробив висновки, і взимку укріпив головну позицію. Я не вірю у казки, шо "команду прорвало" чи "накінець почнемо грати", я вірю у організацію і порядок. ПМ ще раз вітаю із феєричною перемогою і тьмою голів, накінець!
Показати
Эта победа должна прибавить уверенности, однозначно. Знаешь, порядка и организации бывает мало. В футболе, да и в жизни, есть необъяснимые вещи, астральные, подсознательные, провиденческие... Вот что-то включается, какой-то тумблер где-то и все, картина переворачивается, все становится по-другому... О! 9-й вошел! Мбокани! Заслужил, как никто!
Дилему вирішив. Не вболівав, не дивився, надіявся почути про відставку. А вони вже 6 вкотили, і радості немає. Пфффф
Показати
Прошу пардону - уже 7. Но черт бы меня побрал, если не классно играют, не смотря на удаление. До него тоже играли так же. Судья не дал 2 100% пенальти. Удаление железобетонное. Могут же ж, сукины дети, когда хотят! Теперь бы иСчо Днепр порадовал. О! 8-й вошел!:)
А от намагання вітязя полетіти дуже порадували, Володя гарно його розмазав під плач Міхалкова, крики "Саня, тєрпі" і гру на балалайці з танцями ведмедів.
Показати
Ну, о бое можно сказать, что было обычное избиение. Не покидает мысль, что Володя просто не захотел добить витязя из чувства такта:)). И, повторяю, особое чувство удовлетворения вызвало выражение лица Никитушки.:)
Та я не сумніваюся, що пам'ятаєте:) Просто сама ситуація нервує до краю. Той сидить, "п'є каву і курить цигарки", команда грає так, що дивитися неможливо, Рафа/Міля/Краньчар успішно грають у інших командах, а ти сиди, і вболівай. Тьху на них!!!
Показати
Да уж... Ситуация та еще. Ладно, посмотрим, чем все закончится и чем сердце успокоится, нам не привыкать уже, к сожалению.
Сьогодні у мене [url=http://uk.wikipedia.org/wiki/Дилема]дилема[/url]. Хотілося би якогось прогресу у справі "Блохін і його відхід від ДК", але не хотілося би поганого результату. Але попередні погані результати загартували, тому якось не почну сумувати, якшо програємо/зіграємо в нічийку.
Показати
Об обещании помню.:) Сейчас далеко от Киева и очень занят - не думал, что на пенсии столько дел появляется вдруг.:))) Это дилемма из области "и рыбку съесть и... костью не подавиться.":)) Ничего, как-то оно да будет.
Тобто, виходить так, що Блохіну заважали працювати Михайличенко і Баль?І він це збагнув після року роботи. І винуваті у поганих результатах якраз їхні деструктивні дії щодо підготовки команди. Блохін у атакувальний футбол грати хоче, Михайличенко прагматик, а Баль Барсу будував, але не давали. І тут нате вам, пішли помічники, і ми героїчно і на жилах, але рвемо (враховуючи все інше, ми таки порвали Карпати 1-0) суперника, тим самим здобуваючи першу перемогу Блохіна на посту ГТ (попередні програші не рахуємо, бо винуваті Баль-Михайличенко, а виграшів і так мало, знехтувати можна). Зі слів Суркіса і логіки Блохіна можна зробити саме таку картину. Але ж Блохін, який по суті є не тренером, а колишнім футболістом із замашками стати тренером, і так все завалить. Гадаю, ніхто не сумнівається. Можливо, крім Суркіса. Ну я веду до того, що сенсу у цій клоунаді не бачу, на душі паскудно( бо я молодий і футбольні емоції перемагають), на Олімпійський не ходжу, бо сказав собі, шо поки там Алєг, мене не буде там.
Показати
+1
Коментарі по темі:
Та ми на чашці кави зійшлися. Суть спору була у тому, що на другому (себто виїзному) матчі із кромати ми мали вирішити чи справляється блохін із командою. То я тепер не знаю, чи є сенс у спорі.
Показати
Ставлю чашку кофе, даже не одну, можно, если хочешь, даже с чем-то покрепче и с пирожными.:) Оставляй координаты на е-мейл, договоримся.
Шановний Фунт! Ми з Вами ще на Шуріку уклали парі на те, як Блохін справлятиметься. І визначили контрольною датою гостьовий матч із кротами. У мене тепер питання, чи є сенс у нашому спорі досі. Дякую.
Показати
На что мы там спорили? Напомните. Я готов признать поражение. Хотя что от этого изменится?.. Блохина Суркис, походу, не уволит.
No results found.