Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 222
Тобто він пішов з Вест Хема, де був найбільш оплачуваним гравцем, і отримував порядка 7 млн на рік, в ОАЕ на нижчу ЗП?  Ну-ну... Кажуть навпаки, що він отримує більше, ніж в Англії. Що є цілком логічним рішенням. Інашке немає сенсу так далеко їхати.
Показати
Чапич, так з Вест Гемом завершився контракт, хто йому стільки ж запропонує на закінченні карʼєри?
Він майже не грав і не забивав, тому зарплата близько 2х млн лише на Близькому Сході чи, можливо, у Туреччині.
Lil Baby - афроамереканець. Йому можна. А переспівати його пісні білому - ні... Весело, дійсно весело...
Показати
Чапич, це ж ФА, їм би аби до чогось докопатись. То Зінченко надто емоційно святкує. То Мудрик співає пісню не ту яку треба
Дуже цікаве рішення. Пономаренко дійсно класний форвард.
Показати
Чапич, было бы хорошо если получится у него в первой команде ДК..удачи ему!
Сьогодні останній день трансферного вікна. Це так, про терміни.
Показати
Чапич, в Динамо по іншому майже не буває. Здається, Суркіси були страшними тріечниками/двіечниками - вся підготовка в останню ніч перед екзаменом і з частими провалами ;-)
Суди у нас можуть тривати роками. Така судова система. І закінчуватись нічим, без рішень.
Показати
Прийде час і цю "фількіну грамоту" від найчеснішого печерського суду викинуть туди де їй і місце. А як результат 5 сєпарів відправити в другу лігу.
Навіщо казати брехню? Дотаційний безумовно. Але 100%? Це після того, як 2 сезони отримуються стабільно гроші за ЛЧ і продаж того ж Миколенка. Та й у цьому сезоні за прохід двох етапів ЛЧ Динамо гарантовано отримало 8 млн євро. Та у ЛЄ може отримувати гроші за очки у групі. Так, не рівня ЛЧ, але теж хороші гроші.
Показати
Чапич, ну треба же всім розповісти, який він меценат і тільки завдяки йому Динамо існує, а те що через нього структура клубу тотальний совок починає з академії, це його не хвилює
Чапич, те що приходить від УЄФА та від продажу гравців Суркис вважає що то вже його, Суркіса, гроші а не клубу, то йому на казино Монте Карло, тому так і заявляє, а клуб на його думку має фінасуватися вболівальниками. Так навіщо тоді Суркис потрібен?
gavvarun, ви читали заяви клубів і групи 1+1? Почитайте.

Є заяви від Динамо і Дніпро 1. Вони заявили, що головне - можливість безкоштовно транслювати матчі для людей. І готові, щоб це було із затримкою. Також клуби заявили, що на наступний сезон передають свої права групі 1+1 безкоштовно.

Група 1+1 заявила, що має довгострокові контракти, які підписані давно. І що контракти діючі. 1+1 бере на себе затрати по забезпеченню трансляції. Це ж не дешева штука. Машина трансляційна, камери, весь продакшн. І 1+1 заявили, що клуби офіційно відмовились від фінансової винагороди за трансляцію своїх матчів до завершення війни.

Так що там про гроші? Клуби нічого не заробляють від 1+1. 1+1 заробляє на реламі, але несе повні витрати по забезпеченню трансляцій всіх матчів на своїх телеканалах. Це сумнівний бізнес. Бо реклами зараз мало і коштує вона дешево.

А що у Сетанти? Трансляції будуть платними. Всі трансляції. Всі тільки на платформах чи кабельних мережах. Без альтернатив. Клуб отримує нарзіку фрагментів з матчів через 3-4 години після завершення матчу. Через добу відео безкоштовно з'являється на ютуб каналі сетанти. Через 24 години... Це все, що треба знати про сетанту. У них це бізнес. Люди без інету не побачать навіть нарізок.
Показати
Чапич, заяви клубів і те що вказано в контрактах це різні речі. Ви дійсно вірите що в контрактах вказана сумма 0? Нагадаю заключались вони ще до того як почалась війна і якщо вони діючі то вони не можуть бути безкоштовними. Тут явно прослідковується власний інтерес суркісів і ко і вже не перший рік. І з такою ж заявою виступили не тільки ДК вірно? Зорі і Дніпру не потрібні кошти? І хочу нагадати до війни матчі теж транслювали плюси безкоштовно для глядачів, але ж ви точно розумієте що тоді про благодійність не йшло мови. У Суркіса принцип, або так як він хоче або ніяк. І ця принциповість проотягом десятків років тільки гробить клуб і футбол в країні вцілому.
І якщо завляють про 5-7 мільйонів вболівальників, то ви думаєте їх зупинить 100 грн. в місяць щоб дивитсь футбол? Викуплять і досить легко.
Без комерції не буде розвитку це вже доведено прикладом розвинених країн. Треба з чогось починати. Плюс не забувайте що т2 працює не скрізь, а інтерент є навіть на окупованих територіях і через впн люди теж можуть слідкувати в тому числі і за футболом. За все портібно платити і за футбол в тому числі.
Чапич, як казав мій покійний тесть: "не брехне, не дихне", безкоштовна трансляція повного матчу доступна на YouTube через 15 хвилин після закінчення матчу. Який наступний день? Доволі реальний розклад якщо не можете оформити підписку. Це по-перше. А по друге, яка робоча людина може дивитися футбол о 15-ій годині? Висновок? Проблема створена штучно, а тому розкольників потрібно карати, і карати жорстко, вже давно настав час припиняти цей балаган.
Cossack 1927, у тому і суть, що позиція клубів така, що під час війни бізнес повинен йти на зустріч і давати можливість дивитись футбол на загальних каналах, які є на Т2. Так, із затримкою. Чому? Бо це позиція клубів. Вони готові передати права на умовах, що сетанта піде на поступки. Хто хоче он-лайн - платить. А хто не може платити чи немає інтернету, дивтиься із затримкою 15 хвилин. Це людяність під час війни.
Показати
Чапич, так хоче меншість клубів, а рішення приймаються більшістю.
dant, це все питання судів, про законність. Чи ви вже знаєте рішення суду наперед і самостійно виносите вердикт?
Показати
Чапич, суд буде розбиратися про права власності. А 5 клубів порушують устав своєї ж організації.
Я за те, щоб дійсно був телепул і у перспективі клуби на трансляціях заробляли. У мене оплачений мегого, де є сетанта і сетанта+. Рейтинг Динамо такий, що точно ці матчі будуть транслювати, якщо паралельно буде щось інше. Благо у сетанти 2 канали. Тому спокійно ставлюсь до телепулу.

Але позиція клубів, які хочуть безкоштовно показувати футбол під час війни, мені зрозуміла. Думаю, що сетанті треба дати згоду на трансляції із затримкою 15 хвилин. Абсолютно цивілізований підхід в перший рік саме за тих умов, що дійсно багато хто немає інтернету.

Тому позиція сетанти невірна. Треба домовлятись всім. А не стояти в лоб. Зараз час для примирення, а не для того, щоб заробляти на людях в Україні.
Показати
Чапич, повністю погоджуюсь.
Тим паче, уже був такий досвід у Сетанти з 2+2, коли матчі з Фенербахче та Штурмом показували з затримкою. То чому не можна з матчами УПЛ це зробити? До чого ця впертість зараз?
Чапич, позиція Сетанти якщо й невірна, то лише з моральної точки зору. А 5 клубів займаються відкритим телерейдерством, прикриваючись війною.
Чапич, А за що тоді Сетанта клубам гроші платить, якщо всі будуть дивитися безкоштовно на інших сервісах? в чому бізнес?
Чапич, "позиція клубів, які хочуть безкоштовно показувати футбол під час війни" це примітивний популізм. Шкода, що багатьом людям досі не доходить, як іх юзають примітивними конструктами
Автор: Чапич
8 листопада 2013 20:28
Всем настоящим болельщикам и лже фанам посвящается)))
Редко пишу. Почему? Стараюсь особо не светиться. Помнится, что год тому написал о Сидорчуке и Цурикове. Когда большинство здесь решили традиционно обгадить эти приобретения Динамо. Год прошел и что мы видим? Сергей Сидорчук получил первый вызов в национальную сборную Украины на важнейшие стыковые матчи...
Автор: Чапич
2 січня 2013 18:24
Трансферные сюрпризы или все без перемен?
  А чё? Мы то надеялись, что чё этой зимой не будет! Что нам привезут Кьелини, Дани Алвеша, Неймара, и Левандовски. А привезли Гранквиста, Виду, Люльку, Селина и Безуса. Да, скажем прямо, что не густо...
Теги: #Вида
Автор: Чапич
21 грудня 2012 21:20
А не спешите вы их хоронить
Знаю, что многие "любители" Динамо сейчас злорадно потирают рученками. Эка невидаль - обещали мегатрасферы, а подписали 3 молодых, но уже далеко не юнных парней. Да еще и двоих из последней команды чемпионата, а одного вообще из развалившейся Оболони...
Автор: Чапич
14 грудня 2012 21:54
Протоптанная тропа
Пойдет ли Динамо протоптанными путями? Или все же пойдет своим путем? Лично у меня возникает именно такой вопрос. Когда я смотрю на трансферные перспективы этой зимы, то вижу, что клуб переходит на протоптанные пути...
Автор: Чапич
8 грудня 2012 19:27
Сколько это еще будет продолжаться?
Умные говорят, что дважды в одну реку не войдешь. Ведь и правда, что дважды на одни и те же грабли наступать не захочешь. Но! Вершина мудрости - наступать втретий раз на те же грабли. Это же надо столько думать...
Автор: Чапич
30 листопада 2012 20:21
Продаем всем, скупаем всех.
  Эка невидаль – то! Щас столько работ по трансферам. Тех туда продадут, этих сюда. Один выбирает между Турцией, Россией, Англией, Италией, а там, глядишь, и Беларусь подтянется, а может и Туркменистан...
Автор: Чапич
22 листопада 2012 20:29
Так кто все таки виноват то?))))))
Зато как мы проиграли. Красавцы просто, молодчаги, чувакИ, нет чувАки! И все с гордыми лицами вышли давать интервью, мол мы рвали этот ПСЖ на куски, а во всем виноват Мячик. Вот он подлец, ну никак не хочет лезть в эти ворота...
Автор: Чапич
18 листопада 2012 12:43
Кромешная тьма
  А казалось, что они крашмя костьми лягут, чтобы добиться результата в таком матче. Так ведь неа. Она, совесть! Она, годрдость! Оно, чувство достоинства! Все они и многое другое у большинства очень глубоко зарыто...
Автор: Чапич
13 листопада 2012 20:11
Размышления вслух
Сейчас многие манипулируют этой ситуацией. А как же, ведь все мы и живем то ради такого. Я тоже изначально думал не писать. Все же тема довольно деликатная. А вот сейчас решился высказаться. Чтобы и мое мнение прозвучало среди миллионов других голосов. И я не претендую, как впрочем и всегда, на право быть единолично правым...
Теги: #Шевченко