Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 362
Cумно. Навіщо тоді чемпіонство, коли глядач не отримує задоволення від гри команди?
Показати
Ви не отримуєте задоволення від гри нинішнього Динамо? Таке враження що ми були на одному рівні з Челсі, Реалом, Барсою, а зараз здали. Чи може треба підтримать команду а не нить мовляв не забивають, я таких вболівальників не розумію.
Півтора тайму у меншості проти більш технічного суперника!!!
Показати
упал бы не упал..какая уже разница! эксперты, хватит винить судью, играть нужно уметь против более сильных соперников, а не сопли жевать! первый матч в Киеве ни о чем, а вчера совсем уже грустно было смотреть..
Ваш коментар найбільш об*єктивний.
Показати
Дякую шановний, інакше ніяк :)
Ой! Тут вже, мабуть, допоможе тільки смертна кара. У ув*язненні коррупціонери почуватимуться як на "вимушеному" курорті. Ми це вже бачили, і не раз.
Показати
І не тільки футбольних корупціонерів, а й усіх політиків.
Шевченко - Шева Мілевський - Міля Ярмоленко - Ярмола А як, цікаво, називатимуть Буяльського, коли він стане футбольною "зіркою" та героєм футбольних форумів?
Показати
його в команді кличуть :"Буя" )))
На мій погляд -- найкраще придбання "Динамо" за останні роки -- це Антуанеш. Це треба віднести у актив селекційної служби. Чи компетентний у цій справі Бессонов - хотілося б вірити , що "да" - у не залежності чи відвідує він гастроном на Янгеля, чи ні.
Показати
На мій погляд -- найкраще придбання "Динамо" за останні роки -- це Антуанеш. Це треба віднести у актив селекційної служби. ---------------------------------------------------- Согласен Вито А- это лучшее приобритение за последние годы!НО есть одно но... если не ошибаюсь его то пробрели по желанию как раз того самого нашего очень даже хорошего тренера Рауля Рианчо!И где тогда эта селекция!
Розкажи, Тарасе, це Ренату Леонідовичу....
Показати
100% +
Ще бандерівців туди не приплели?
Показати
Это и были Бандеровцы переодетые в фанов Черногории. Так и скажут на канале ПаРаши!
" В духе времени" -- сьогодні всі кинулись змішувать з гамном Коломойського, і находяться такі, які вже з Ахметова ліплять святого. Всі олігархи позалягали на дно продовжуючи "розвивать" свій бізнес -- і... їх ніхто не помічає, а от Колому, який з першого дня війни і до сьогодні заправляє українську бойову техніку паливом із свого карману -- по команді почали гнобити. І багато хто в цьому зацікавлений. І не безкорисно. Да, Коломойський хамуватий але те, що він єдиний з олігархів, що прийняв продержавницьку позицію -- це факт. А позиція Коноплянки - це його особиста справа. Значить погано домовлявся.
Показати
"а от Колому, який з першого дня війни і до сьогодні заправляє українську бойову техніку паливом із свого карману" если фраза "із свого карману" означает "за свой счет", то я пустил скупую мужскую слезу. Не думал что я настолько сентиментален ((( "А позиція Коноплянки - це його особиста справа. Значить погано домовлявся." и правильно, Женек виновен во всем. Не может ведь Коломойский быть плохим
Мене завжди коробило обзивання Ярмоли деякими людьми "бревном".... Мабуть зараз вони воліють мовчати - прогрес "десятки" є безперечним, а теперішні проходи Андрія нагадують мені славні сторінки "Динамо" кінця 80-х.
Показати
Андрей традиционно очень трудно входит в сезон, и большинство комментариев насчет его "бревнистости" приходят именно на август-сентябрь, потом они очень быстро замолкают.
No results found.