Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 64
Знав би в яку задницю клуб заженуть ці бездарі,слова кривого на адресу ЮрПалича не сказав...все пізнається в порівнянні.
Показати
Юра тоже раскатал качельку не хило, его кусок тут не менее значим.
І я на це сподіваюсь. Без Блохіна.
Показати
С Блохиным, наконец-то заиграли, так что не надо ля-ля.
Коментарі по темі:
Плюс за блог.Зміни повинні розпочатися з тренерської позиції.В ідеалі нам потрібен тренер-менеджер по англійському зразку.І він же повинен організувати роьоту Академії,селекції,інших служб. Блохін не тягне-це очевидно всім,крім ура-патріотів(плюс проблеми зі здоров"ям).
Показати
"В ідеалі нам потрібен тренер-менеджер по англійському зразку.І він же повинен організувати роьоту Академії,селекції,інших служб." Такой менеджер сейчас был бы спасением. Но в идеале нужно настраивать роботу клуба так, чтобы она не зависела от одного человека и при смене менеджера, на другого, никаких ухудшений результатов и перестроек состава не было.
випий таблетку,чудо ти інфантильне)
Показати
А ты не инфальтийний , или так, слово чудное.
палата №6-шизофренички
Показати
И за сколько лет эта выборка? Подобную можно сделать на любого судью, и тоже будет куча ошибок в пользу того же ШД или МХ.
Так? А кого ж це Григорчук збирався випереджати?))А яйця,як виявилося,ще дуже маленькі,зате язик довгий))
Показати
Я смотрел видео с той пресс-конференции. Это пресса раздула браваду с заявлений Григорчука. Он же ответил улыбаясь и вполне корректно. И вообще что должен отвечать перед своими фанами, на своем стадионе тренер команды, занимающей 5-е место? Он нормально ответил, что конечно хотелось бы побороться за 4-е. А что он должен был ответить? "Мы заранее признаем, что слабее Шахтера, Динамо, Днепра и Металлиста. Слава Богу мы хоть 5-е. Хоть бы не проср..ть это место!" Понятно, что он так сказать не мог. И никакой бравады в его словах я не увидел, это просто нормальное желание стремиться к лучшему. P.S. Корректности на пресс-конференциях Григорчук еще мог бы поучить нашего Блохина.
Я не знаю, маленькие у тебя яйца или язык - сам с этим справляйся как-то. Григорчук четко сказал в интервью, что команда еще не готова бороться за высшие места, что в его бытность не покупалось никого дороже 1 млн. Что безусловно будут пытаться бороться, как и любая нормальная команда. Фраз о том, что мы опередим Динамо - не было.
Та тут не в Гармаші справа,а в Аруні з Велозу швидше)потрібен пітбуль,який і в атаку непогано б ходив.
Показати
Мені здаєься,що якраз з цим Гармаш вправно справляється(оборона і атака),а Аруна і Велозу...Не розумію,що сталося з Мігелем після зборів? Аруна не стабільний.Вуко був опорником старого зразка,таким як Гаттузо.
Годулян був на висоті,не чіпляйтесь до дрібниць...Нам необхідні центрфорвард,бокс-ту-бокс,ЦЗ і правий захисник,вінгер хороший теж би не завадив.До самовіддачі претензій немає.
Показати
То ти вже нарахував пів команди).Лінію захисту потрібно посилювати(у таких випадках,як сьогодні,Хач дискваліфікований і йому немає достойної заміни).Бокс-ту-бокс? А чим Гармаш поганий? Вінгера потрібно,бо не ясно,що там з Дуду,а Мехмеді скажімо "не блещет" на фланзі,бо це не його позиція.
А де Братков був? Невже теж покликаний завтра кадровий резерв створювати?
Показати
У нього була дискваліфікація. Він за юнацьку команду відіграв та гол забив з пенальті. Хоча ймовірність його появи у заявці на завтрашньому матчі є (принаймні на мою думку).
Він мав на увазі момент національної гордості під час матчу,і це похвально...А те,що росіян тут не люблять пора вже звикнути:і це не привід зараховувати себе до дибілів,конфронтацій і конфліктів у всьому світі на різному грунті достатньо,від цього нікуди не дінешся.
Показати
Не... ну теоретически можно свыкнуться и с тем, что лысые люди в гриндерах и черных нейлоновых куртках не любят многих, объявляют себя настоящими русскими, украинцами и т.п. То, что написал этот harik является полным дебилизмом, которое даже не подлежит обсуждению. Виной образование и воспитание. Я даже себя презираю, что обсуждаю эту пубертатную тему((((
И кстати, не все тут москалей не любят. Умные болельщики понимают, что нет плохих национальностей и рас, есть плохие люди. Но до этого, конечно, надо дорасти.
No results found.