Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 1135
Якщо вірити керівництву клубу, то залишилося прилаштувати лише Кучерука. Але мені не зовсім ясно, чи прилаштовані всі ті гравці Динамо, яких Григорчук не побажав бачити в Чорноморці. Наприклад, де зараз Надольський? І без роботи нині Ю. Мороз, С. Шматоваленко та інші з тренерської бригади. Не ясно, що буде з Шулянським. Правильно вчора А. Яшкін сказав: можемо загубити багатьох якісних гравців з розформованої команди Ю-21.
Показати
Africanda-S, крім них ще Ващишин, Хондак, Власов, Сухоручко, Завгородній, Мащенко. А ще Костевич... Одним словом, назбиралось на цілу команду.
Megogo VS Olltv, але, водночас, ці гравці дуже потрібні в Ю-19 до кінця цьогорічного розиграшу єврокубку. Без них шанси пройти якомога далі, набратися міжнародного досвіду значно зменшуються.
Показати
Africanda-S, на матчі Uefa Youth league їх можна відпускати
Якась плутана інформація. Учора оприлюднили список гравців Динамо, які мали летіти на матч в Іспанію. Їх дійсно 18. А ті 9, що захворіли, входять в число цих 18-ти, чи ні? Геть неясно. Можливо їх відчепили від команди вже перед самим відльотом? То тоді матч в Іспанії втрачає будь-який сенс: зіграти зможуть лише 9 і без замін? Чи не простіше тоді технічну поразку зарахувати?
Показати
Africanda-S, 18 улетели, а 9 на карантине остались. Легко, в принципе, сказать, о ком речь, если смотреть состав команды по спаррингам и то, кто полетел в итоге.

Гаджук (но он из-за возраста и так не заявлен на турнир), Малыш, Бенедюк, Балаба, Мельниченко, Василец, Леднев, Волошин (он дисквалифицирован на этот матч), Погорилый (переведен в первую команду), Слесар (у него и травма была), Юрий Михайлив.

Вот вам десять игроков, которые были на сборе, но не полетели + одиннадцатый в первую команду уехал.
Не здивуюся, якщо інформація Tuttosport є проплаченою.
Показати
Africanda-S, це ж один в один повторення схеми по розкрутці Коваленка. :) Тоді теж писало про мегаталант саме Тутто :)
У Динамо завжди були "далекобійники" з гарматним ударом: Іван Кузьменко, Юрій Войнов, Йожеф Сабо, Олег Кузнєцов, Олександр Бойко, Геннадій Литовченко, Родріго та багато інших. На жаль, Алієв - останній з цієї когорти, після нього в Динамо гравців, здатних регулярно забивати з 30-35 метрів, немає.
Показати
Я бы еще Виктора Серебряникова и Леонида Буряка добавил бы.
Africanda-S, согласен, счас таких нет..
Ось що значить не вичитати автоматичний переклад тексту з російської мови: Тете перетворився на Тітці )))
Показати
Africanda-S, ця історія з перекладом постійно повторюється..
А лежить не Євген Смирний часом?
Показати
Africanda-S, нет, это Никита Кравченко
Кепа, збірники?
Показати
Africanda-S, напевно)) "сборнікі" на парашенській
Не зовсім звичне голосування. Ліміт гравців (15+1 тренер). Легіонери взагалі не голосують, не упевнений, що це правильно. Гравці можуть голосувати за себе. І отака одностайність (лише 3 прізвища на всіх) теж дивує (Сидорчука не враховуємо, до речі, Шапаренко єдиний з трійки, хто за себе не голосував і тому з'явився Сидорчук). І цікаво було б подивитися, як голосували у Шахтарі, чи є там легіонери.
Показати
Africanda-S, https://zbirna.com/post/referendum-komandy1-luchshii-igrok-upl-2021-goda-kak-golosoval-shakhter
Якщо Мегого виграє тендер, то населення України практично залишиться без футболу. Як монополіст Мегого ціни задере ще вище, а вони і зараз для абсолютної більшості людей є недоступними. Хто згоден платити приблизно 500 грн. на місяць лише за футбольні матчі, які йдуть окремим пакетом? І плюс ще як мінімум 150 грн. за інші телеканали (новинні, розважальні та ін.)? А попереду ще велетенське зростання комунальних тарифві. І що люди будуть вибирати - тепло, газ, електрика в домі чи футбол? У разі виграшу Мегого Футболи Ахметова будуть просто ліквідовані як збиткові. Так, у них все спрямовано на прославляння Шахтаря, але хоч ціни доступні, а з Мегого на нас чекатиме великий футбольний телеголодомор.
Показати
Africanda-S, ціни у них доступні, бо вони нічого крім УПЛ і збірних не показують. Туреччина і Нідерланди взагалі нікому не цікаві.
Africanda-S, згоден абсолютно. Якщо Футболи будуть, то ситуація не зміниться з нинішньою. Ті ж Грачьови та Круторогови будуть продовжувати поливати лайном на Динамо. Навіщо воно Суркісам - такий єдиний пул?
А Мегого... Вже зараз абсолютна більшість вболівальників не може ,,витягнути" їхню цінову політику, а якщо ще щось добавиться за УПЛ?!!!! Та ну їх!!!!
Один-два матчі в турі якось подивлюсь деінде.... А матчі Минай-Десна, Олександрія -Верес... Якось не вмру і без них! Вибачте мене , фанати цих клубів
Africanda-S, на чорну п'ятницю купити рік максимальної підписки коштувало 1820 грн, якщо скинутись двом - по 910 грн на 12 міс. А це 76 грн на місяць. Ну тоді питання, - хіба це висока вартість за тв, серіали, фільми, і практично весь футбол??!!))
Africanda-S, досить нести хрінь. Максимальна підписка коштує 299, якщо брати на більший час то дешевше, суто футбольна 150 грн здається. Ніхто вам не повинен нічого транслювати безкоштовно, якщо для вас 150 грн це дорого ( а з другом можна і навпіл, так як з одного аккаунту можна користуватися на 5х пристроях), то забудьте про футбол, і не плачте. Але більше дивує що ця сума = 1 ращ попити пива в пабі, чи 2 пачкам сигарет, але більшість з нас буде палити кожного дня , а на розвиток ТВ грошей нема
No results found.