Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 1134
Хтось може пояснити логіку виклику Коноплянки в збірну та його вихід на поле на останніх хвилинах? Ювілейна гра, дата? Ні. Прощання Коноплянки зі збірною? Теж ні, бо він про це не оголошував ні до, ні після матчу. Тоді що? Неприховуваний блат? Самодурство Ротаня? Бажання підкинути Коноплянці грошенят за цю гру (наче Євген вже в становищі злидаря)? Ну в кого є пояснення?
Показати
Africanda-S, Еще 13 раз по одной минуте и будет 100 игр за СБУ.
Africanda-S, тая яка там логіка - Коноплянка для "тренера" який ледве грати закінчив - найліпший краній вінгер в його футбольній кар'єрі з ким він сам грав у найкращі свої годи в команді що була для нього найкращою у карьєрі - це бляха особисті спогади "тренера", який викликає Кононоплянку лише за принципом, що він його давній кореш і можливо ще й вистрілить на останніх хвилинах разок ймовірно як десять років тому ;) Ностальгун якийсь, а не тренер
Висновок: заборонити Алієву відвідувати матчі за участю Динамо на стадіоні Динамо. Бо його присутність - погана прикмета ))).
Показати
Africanda-S, тут варто заборонити відвідувати всім гравцям Динамо, матчі Динамо)) Бо їх присутність на полі, погана прикмета))
Ватель, ось не бачу причин вітати Олега. У 39 років бути вже тричі жонатим - це свідчення певних ментальних проблем у нього.
Показати
Africanda-S, ви хоч розумієте самі що написали? Ментальні проблеми??? Серйозно? Для початку погугліть ,що це перед тим як писати або раз вже написали то обгрунтуйте свою відповідь адже ,якщо ви часом не особстий лікар Олега, що знає такі подробиці психологічного стану людини то я можу сказати , що ви 3,14здобол і неук і до того ж заздрите судячи за все, що людина може розпочати нове життя з новою жінкою в силу бажання та можливості ( але точно не ментальних розладів).
ill_Loco, все так. Але скільки критики лилося на Кравця, коли він грав за Динамо! Як його цькували деякі "уболівальники"!
Показати
Africanda-S, тому що коли випиваєш 3 літри пива з атб , дивлячись футбол, то починаєш краще розумітися в футболі .
Який Беніто? Переплутав з Діалло?
Показати
Africanda-S, Такі вони ті ексПЕРДи :)))
смит, у первісному тексті повідомлення Лонвейка не було; видно редактори це помітили і виправилися.
Показати
Africanda-S, додав офіційний сайт, додали і ми.
А де, питається, Лонвейк? Була інформація, що він прибуде до Туреччини самостійно з Нідерландів, але чому його немає у загальному списку учасників тренувального збору? І що з Леднєвим? Теж писали, що має повернутися в Динамо.
Показати
Africanda-S, Лонвейк есть в списке между Диало и Перрисом, а Леднев...мне кажется, что ему лучше где-то в Европе развиваться, у нас у него не сильно получается...по-крайней мере, тот Леднев, что играл в Заре и у нас, уж сильно отличается...ну, мне так кажется...
Тепер стало ясно, чому в Україні вимикають світло, бо в горах його навіть серед білого дня не економлять )).
Показати
Africanda-S, так тож Биковель. Держава в державі.
За епізоди з Циганковим і Ванатом суддя має бути покараний відлученням від суддівства на N матчів у прем'єр-лізі. А жовта картка Циганкову має бути анульована. Але побачимо, як буде насправді.
Показати
Плюсонув. Бо якісь дятли мінусів наліпили.
ukrvodas, підтримую. Можна припускатись помилок у якихось складних випадках правопису, але коли йдеться про відсутність елементарної вичитки тексту перед розміщенням на сайті, то таке вибачити важко. Редактору потрібно лише 2-5 хвилин, щоб усунути ляпи, які подекуди виглядають дуже смішно, у тексті, автоматично (і механічно!) перекладеному програмою з російської мови, але цього чомусь не робиться. Тому і виникають казуси, на зразок шлюб захисників (брак) та ін.
Показати
Давно вже про це пишу! При чому, навіть не треба наймати нову людину, достатньо просто уважно перечитати новину перед публікацією! тут же беззупинний потік новин - часу дофіга!
No results found.