Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 1134
Сподіваюся, Андрій Ш.-молодший Динамоманію читає і з коментарями знайомиться. Так, зрушення на краще в роботі є. Це радує. Але роботи попереду ще дуже багато. Чи немає у планах відродження журналу "Динамо", звісно, в електронному форматі?
Показати
Africanda-S, Молодший 100% читає.
Якось я не правильно зрозумів його гумор на ютубі, і він мені тут, на динамоманії, особисто відповів.
Виктор Кроних, саме так, і в минулі періоди заявок робилися пізніші дозаявки. Тому відсутність Ярмоленка, Супряги, Булеци на даний момент абсолютно нічого не значить.
Показати
Africanda-S, можно еще к этой троице Караваева добавить, который то же отсутствует в заявке пока.
Звернув увагу, що Очеретько, В'юнник, Сікан після чемпіонату Європи U-21 вже тренуються і грають, а динамівські збірники, очевидно, ще відпочивають.
Показати
Africanda-S, та да,Ванат багато ігор провів,втомився.
Що Рамірес, що Родрігес - проблемні. Видно немає кому до них достукатися. Ще й від Бєсєдіна відмовилися. У нападі один молодий Ванат весь сезон не витягне (він навіть не витягує 90 хв. в кожному матчі) + можливі травми і дискваліфікації. Потрібен ще один нападник, але хто? Ось з Колосу пішли Є. Ісаєнко і К. Попов, але на них явно не розраховують. Гармаша в напад по старій пам'яті чи Ярмоленка? Вже не смішно... Ось так з-за відсутності дублера Ваната в нападі знову можна провалити сезон. Якийсь дисбаланс в Динамо з кадрами, крім півзахисту...
Показати
Africanda-S, перговори по форварду і центдефу йдуть. Звісно це не рівень ЛЧ, але Сироту з Раміресом підмінять. Тьфу-тьфу, якщо домовляться.
Ivanovich, наперед було відомо, що два перші матчі Динамо на зборах в Австрії транслювати не будуть. Це рішення тренерів. То які претензії до Суркіса?
Показати
Africanda-S, претензії в тому що це неповага до болільників всі транслюють а нам в западло у нас що секретна підготовка до ліги чемпіонів вибач що так пишу бо на реабілітації одна рука в гіпсі
Поява Бойка виглядає дивно, адже він фактично вже попрощався з Динамо, коли його спеціально випустили на заміну. Можливо днями раптово продадуть Бущана, тому і Бойка тримають? І немає поки що Буяльського. І цікаво, хто з легіонерів сьогодні прийде в Добробут. Якщо не буде Кедзьори і Лонвейка, то на них дійсно не розраховують і будуть продавати. Хоча Кендзьора ще має кілька додаткових днів відпустки, бо був заграний у збірній Польщі.
Показати
Africanda-S, "І немає поки що Буяльського..." І відсутність Тимчіка, Сідорчука і Ваната з Бущаном теж виглядає якось підозріло! :)))
Умник, а якщо станемо чемпіонами України і напряму потрапимо в групу ЛЧ? Це що - теж нереально? Гадаю, Динамо зробить висновки з провального сезону, та й спортивна злість у гравців, сподіваюся, не зникла.
Показати
Africanda-S, аз якого дива воно станеться, ми якось зменшуємо відстань до Шахтаря? Чи може ми запросили дуже якісного тренера і проводимо сильне посилення складу, як Фенербахче торік? Ні, високий ризик того, що ми щей втратимо основну свою креативну одиницю в атаці - Буяльського. А це ще півтора десятка очок по гол+пас за сезон.
Минулого року імовірність нашого чемпіонства була 30%, цього сезону - вже 20% і дистанція до Шахтаря по прогнозу 15 очок на фініші (по факту лише 12). Прогноз наступного сезону - лише 8% імовірність чемпіонства, прірва до Шахтаря ще збільшиться. Клуб деградує в рази швидше ніж ліга в середньому. Якщо ще пару років тому прогнозованою стелею в еврокубках була група ЛЧ та 1/8 ЛЕ, то зараз клуб деградував настільки, що не з кожної групи ЛК ми зможем вийти навіть на папері.
PS. Тай яка пряма путівка для чемпіона https://kassiesa.net/uefa/AccessList2024.html зважте ще, що цей сезон ми стартуємо з 5 командами тоді як у всіх наших конкурентів буде по 4 в знаменнику, тож ситуація в ТК імовірно ще погіршиться по ходу цього евросезону для України.
Оскільки пішла інформація, що Буяльський відмовився від зниження зарплати в Динамо і йому шукатимуть інший клуб, то у Леднєва з'являється шанс замінити Віталія в основі Динамо. Конкурент у нього - юний Антон Царенко. Тому ще не факт, що Леднєв піде з Динамо разом з Буяльським.
Показати
Africanda-S, також є варіант з відмовою від гравця на позиції "під нападником/атакуючий півахисник". Наприклад, один глибинний опорник - два бокстубокс (Сидочук/Бражко-Шапаренко/Шепелев, Лонвейк/Гармаш/Андрієвський). У найльпшій конфігурації у гарній формі це роміщення дасть нам вирішальну перевагу у центральній зоні проти більшості суперників в УПЛ і компенсує імпотентність наших крил нападу.
Santos, передачки тому, хто висить на шибениці, вже не потрібні. Ніякий шматок в горло не пролізе.
Показати
Africanda-S, іноді ще не можу підібрати потрібні слова українською. Але я намагаюсь:) Дійсно, шибениця, то буде занадто.
Хороша новина!
Показати
Africanda-S, Чим?
No results found.