Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 1135
За результати перегляду матчів вчора і сьогодні: виявляється, можна бити гравців Динамо по голові і гравцям Шахтаря по голові і максимум за такий фол - жовта картка (моменти з фолами Тамма і Фернандо).
Показати
Africanda-S, а якщоб хтось із гравців ДК так зіграв, отримав моментально червону картку
dmitrydvk, Олег Блохін - легенда? Його дійсно знають у футбольному світі. А в рідній Україні, як він сам із здивуванням зазначає, школярі його вже не знають, прізвище Блохін їм ні про що не говорить. Виходить, все у цьому світі відносне?
Показати
Africanda-S, нечего ответить тем, кто не считает Блохина легендой
А у розпалі сезону у нас гравці, що перебувають на контракті, отак запросто можуть міняти клуби?
Показати
Africanda-S, ну какой розпал, месяц остался до конца 1 круга, а там трансферное окно и сборы. Это наши покупают игроков в последний день и удивляются что они не играют, а по хорошему так и надо, заранее пока договорятся и после последнего матча чтоб сразу перешел. Другой вопрос что это всего первая лига, а что на уровне УПЛ он покажет не понятно. А может и вообще утка
Africanda-S, в принципе, менять клуб можно в любой момент, это не запрещено. Просто дозаявить его можно будет не раньше, чем откроется зимний дозаявочный период.
Ser, підтримую запитання.
Показати
Діалло на 2-й хв. відкриває рахунок!
https://myfootball.top/11307108-dinamo-kiev-do-19-barselona-do-19-pryamaya-translyaciya-2-noyabrya.html
Ватель, завтра й так з 22 гравців 6 не зіграють у будь-якому випадку. Навіщо Антюха брати 7-м туристом?
Показати
Africanda-S, не согласен, а кто у нас на правом крае, не считая Рыжика сыграть ? ...учитывая, что Караваю надо менять Миколу - это вообще, видится проблемой ...
У цьому епізоді стався збіг обставин. Була атака з ризиком завдання травми воротарю ногою в груди чи обличчя. І за таке дають жовту картку. Це зробив і Бойко. Якби ця картка у Тілля була першою, ніхто б і слова не сказав. Але Тілль перед цим вже встиг отримати картку і друга автоматично перетворилася на червону. Ну і як у цій ситуації мав діяти Бойко? Зробити вигляд, що атаки ногою на воротаря немає? Я нікого тут не виправдовую, але як можна було діяти по-іншому у цьому епізоді, не знаю.
Показати
Africanda-S, а как же "дух игры"?)))..шучу конечно. Тут вопрос не в конкретном эпизоде, а в системном подходе отечественного судейства. А он, как известно, выборочный. Один судит по инструкции, а другой по "духу...". А третий без var вообще половины моментов не замечает
4ubays89, Леонід Буряк у його віці від вітру падав. А потім яким гравцем став!
Показати
Africanda-S, ну надеемся, шапаренко тоже был таким вроде
tori4, небезпека у тому, що ми клюємо на пустопорожню інформацію через хльосткий заголовок, а ті, хто це придумує (і заробляє на цьому гроші) крадуть у нас найдорожчий і невідновлювальний ресурс - ЧАС.
Показати
Africanda-S, кликбейт - зло
По першому тайму. У нас кращий - Де Пена, найгірший Циганков. Вітінью поки що не відрегулював приціл, але удар у нього сильний. Вміє чіплятися за м'яч. Всі атаки у нас через лівий фланг і центр, правий фланг просто нульовий. І таке враження, що динамівці грають на нічию, якщо порахувати, скільки разів замість пасу вперед йде передача стоперам і воротарю.
Показати
Africanda-S, я сочуствую Вите: играть с таким убогим защитником - это какое-то наказание сверху...
Africanda-S, для меня Сидор полное дно в этом матче!
Andrii Pyrskyi, а ви упевнені, що Марлос здав свій паспорт громадянина Бразилії?
Показати
Africanda-S, по нашим прикольным законам никто не может получить гражданство Украины не отказавшись от своего предидущего с предоставлением соответствующего документа. Если такого документа нет и есть паспорт Украины, значит кто-то нарушил наше законодательство.
No results found.