Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 45
Ну він буде покраще Шеви і Кравця і може зіграти як чистого форварда так і на фланзі.
Показати
Кто? И не смей мне сравнивать Шеву(теперешнего) и Кравца!;)) Хотя, конечно, и "теперешний" Кравец не лучше своего "старшего брата". Но, всё же, будем посмотреть...;)
Я бачив, нічого особливого у ньому немає, тільки сперечається з суддями як Хач, портить моменти як Луіска, б'ється на полі до кінця як Огнен, дещо егоїст як Браун і іспанець як Хаві з Іньєстою.
Показати
спасибі:) Незрозумілий персонаж - Динамо для нього було б кроком уперед, проте неясно, чи потягне він наш рівень...
Коментарі по темі:
яким чином? Забирати креативного опорника(Гармаша) і ставити Артема і Адміра? Чи забирати з основи Брауна, найсильнішого нападника Динамо? Чи ти бачиш ще інші варіанти?
Показати
Забирати некреативного опорника(Вуко)...А Гармаш буде наше ВСЬО(після того,як підлікуємо його трішки)..
Якщо порівнювати клас Артема і Мехмеді, на твою думку, у кого клас вищий?
Показати
Они разные по стилю!
Клас- это такакя относительная штука! Клас - это не только то, какое качество игры показывает тот или иной игрок, клас это такая штука, которая приходить с опытом! У Мили за счет опыта, все таки клас выше, а по чисто игровым характеристикам сравнивать не бирусь, ведь как уже писал, они пусть и играют на одной и той же позиции, игроки все же разные! У того то лучше, у того другое!
Имхо-у Мили..Артем вообще талантище-играет за себя и за дружбана.Точнее,играл раньше..А Мехмеди ,мне кажется думающий игрок...Я их вижу двоих в основе
Мілевський на вихід?
Показати
Посмотрим! Кто знает, может это и замена, а может и альтернатива! Пусть и играют на одной и той же позиции, но все равно они не много разные игркои! Милевский- это игрок, который может, зацепиться, побороться, заработать штрафной и отдать шикарнейший пас! Но у Артема нет скорости! А Адмира в тоже время скорость не скажу шикарная, скажу довольно нее плдохая, вообщем получше чем у Мили, намного! С пасом тоже все в порядке, а вот головой полутче чем Тема играет и это точно! У швейцарца лучше удар с дальней и среденй дистанции, то что нам и нужно! Причем бьет не только на силу, а и на технику! На исполнение даже больше! Это характеризует его как думаещего футболиста. Но такого корпуса, как у киевской "10" у него нет!
Краще на *ти*. Я не знущаюсь, я дійсно думаю що Артем сильніший за Мехмеді, ти думаєш по іншому? На рахунок Шеви, то вік не дозволяє йому грати цілий сезон, але повторюсь, 1 - 2 повні гри у місяць він витягне, чим не підміна Артему? До літа залишилось 10 матчів, навряд що 2 гравців замало+там може зіграти Алієв. А літом у ДК буде Безус, у чому я майже не сумніваюсь, так що не розумію, навіщо потрібен Мехмеді.
Показати
К сожалению, про уровень Мехмеди ничего сказать не могу. Хоть статистика у него не плохая, как на свои 20. Мне кажется, конкуренция не помешает Динамо, особенно если Мехмеди может сыграть оттянутого форварда или на острие.
а присутність Шеви і Мілі на цій позиції тебе не бентежить? Чи Сьомін хоче створити революцію у футболі і мати не два... а три рівноцінні склади) І особисто моя думка Мілевський у формі сильніший за Мехмеді, тай Шева раз-два у місяць може добре зіграти.
Показати
Вы издеваетесь? Какое присутствие Шевы? О чем вы? В это сезоне что есть Андрей, что его нет... На счет Милевского: так тот нестабильный. Да а запасной форвард в виде Мехмеди не помешает. Вдруг у Темы травма, кто будет играть?
Мдас... Хтось може сказати замість кого Мехмеді буде грати?
Показати
Милевский-Шева. Позиция вакантна.
Коментарі по темі:
Дякую, виправлюся.
Показати
Як приемно, коли на нашому сайтi йде суперечка за чистоту украiнськоi мови! Прогрес!)
Тоді яка різниця на якій писати, якщо всі українську знають, а тобі на українській зручніше писати.
Показати
Якщо вже до того дійшли, що правимо один одному граматику, то правильно буде не "на українській" а "українською")))
No results found.