Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 110
айда Андрюха, айда чортяка
Показати
упс, не туда)
"О Дембеле уже забыли. Это пошлый этап"
_____________________________________________
ага вульгарніше і не буває)
Показати
andryxa0408, барсу вульгарно поимели на бабки
ALud, здається мені, що Драговіч і Ленс, також не за малі гроші перейшли
Показати
andryxa0408, Драговича, начебто, за 18 млн. продали, теж немалі гроші.
втрата величезна, але наш чемпіонат можна і треба вигравати без Андрія, та й група ЛЄ не так вже і страшна. Надіємося на Циганкова, що розкриється по-новому, все скадається для нього так, щоб закріпитися в основі.
Показати
andryxa0408, у нас такая группа с которой будем мучатся чтобы выйти из нее в плей офф,вот вспомнишь мои слова. С тренером физруком нужно прощаться и покупать нормальных полузащитников.
Артём, сумнівне джерело опублікувало цю новину
Показати
andryxa0408, я на футбол юа прочитал...хз...посмотрим,как оно дальше будет)
Zheka G., звідки інфа?
Показати
инфа с Дортмунда,завтра появятся новости. Я рад за Ярмолу!
дивно що Бурда а не Очігава, а то щось не пригадаю коли останній раз він виходив за першу команду
Показати
Просто Бурда більш універсальний захисник, може і на фланзі зіграти.
andryxa0408, он долго не выходил не только за первую команду, а вообще долго не играл из-за травмы, но Бурда именно сейчас более готов к матчам в основе (только моё мнение)
це і головна проблема останніх 15 років, що в клубі працюють не професіонали, провина Реброва звичайно є, але зміна його на будь якого топ тренера із зарплатою в 10 мільйонів суттєво не покращить ситуації, якщо не буде нових гравців. По-суті єдиний хто отримав всіх гравців яких хотів це був Блохін, хотів би я побачити роботу Реброва при всіх його трансферних бажаннях(в межах адекватного звісно), тоді і можна би було робити висновок про проф.придатність ССР як тренера
Показати
andryxa0408, и я о том же. Кого при Реброва купили?? 3 человека, за 3 года, суммой до 10млн.. брать молодежь в основу - это единственный вариант сейчас, но нельзя резко сделать такой переход.
Больше всего бесит, когда приводят в пример Вернидуба.. да, тренер он талантливый, НО! Во первых, он лепит команду не один год. Во вторых, не стоит цель выиграть чемпионат. В третьих, Заря - не Динамо и столько терпения, к разного рода неудачам, в Динамо не будет.
Все делается постепенно и для этого необходимо время. Слава Богу, что при Реброве появилась общая структура клуба. Человек сумел вывести Динамо из кризиса, после Блохина, выиграв при этом трофеи. Теперь наш черед проявить к нему терпение и уважение.
Eremenko88, навіщо балканці коли є свої, підтягуйте лідерів ю21 і ю19, Тимчик на правому флазі захисту відіграє на голову сильніше Морозюка
Показати
andryxa0408, есть свои) свои u21 в отборе на евро с пол пути уже ни на что не претендуют...ты попробуй при просмотре глаза раскрывать или телевизор включать)))
для початку попробуй коректніше виражатися. Я говорю не про національні команди а конкретно про Динамівські, і повір бачив я гру і Динамо Ю21 і Ю19, хлопці там по потенціалу точно не слабші від Балканських однолітків
Александр, замінити на кого? на Буяльського чи Федорчука?
Показати
Заявку нужно нормально комплектовать
andryxa0408, На Гусева, а Цыганкова оставить.
No results found.