Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 42
Одночасно - це в ідеалі. Насправді так не буває. Мають відповідно скластися обставини: і можливість придбати потрібного гравця, і можливість продати непотрібного. Це не завжди складається. Тому перш за все треба чітко визначитись: хто команді треба однозначно, а кому (поступово чи негайно) шукати заміну.
Показати
невже не можна за міжсезоння одночасно придбати декількох гравців, і продати також декількох?було б бажання
Формально - да. А фактично? Цікаво, які "спортдир"ські" функції можна виконувати будучи, по суті, в.о. гол.тренера?
Показати
Да ничего он не делал на той должности. И сейчас не делает. Его приглашали под будущий тренерский штаб. Тут и к гадалке не ходи.
Мені особисто шкода ІМС. Тратить купу грошей, а нема ні гри, ні результату. Але є маса запитань і до нього. Основне - непрофесійне, дилетантське, випадкове формування менеджменту. 1) Селекціонерів, які постійно привозять дорогий і неякісний "товар", хто набирав? Чому їх не позвільняють за неякісну роботу? 2)Михайличенко перейшов із спортдира на тренера. І на його місце нікого не взяли. Виходить, його й не треба було на посаді спортдира?!
Показати
Лёсик остался спортдиром, наверно, сейчас больше нагрузка на его помощников, того же Веремеева.
Коментарі по темі:
Та зараз Вам узагалі ніхто не скаже, як він грає і чи буде грати взагалі. Все-таки після кількамісячної перерви в такому віці... А до травми він виглядав дуже добре, як на мене.
Показати
Просто он наберет форму и Коваля посадят. В любом случае, Зенит - неплохое продолжение карьеры. Я бы сказал, перспективнее чем в ДК. Но Макс не уйдет. Не тот он человек, чтоб за лавандой ганяться, да и в Динамо с детства мечтал играть.
якщо сам у конкурентній боротьбі виб"є Сашо, то ніхто не буде проти. зрештою, він ще має час
Показати
В данный момент Вы видите, чем СаШо лучше? Но его будут ставить.
Коментарі по темі:
Як на мене, справді, у більшості наших команд молодь просто калічать. На молодіжному рівні вимагати результату, а не гри і робити акцент на фізику, а не на технічне оснащення - злочин. Тому й маємо ситуацію, коли у провідних командах обмаль атакувальних гравців - вихованців українських клубів.
Показати
Уже не первый год об этом говорят, но похоже ничего не меняется. (
А хто тоді справа грав? )
Показати
Ласло.
До речі, цікаво також було б вирахувати "атакувальні ТТД" того ж Нінковича, залежно від результату на конкретно взятий момент. Бо пас назад у той час, коли реально треба потягнути час, і пас назад, коли треба забивати, це різні речі. ІМХО.
Показати
не туди... )
3 передачи вперед за 77 минут это мало даже учитывая счет по ходу матча.
Ми справді у 2-й корзині?
Показати
да, мы во второй корзине.
Та ясно, що потрібний... АЛе судячи із інтерв"ю Суркіса і Сьоміна, ніхто його купувати не збирається. Тому є лише 3 варіанти: Даніло, Гусєв і Бетао. Як на мене, найкращий у цій ситуації саме Олег
Показати
Маю таки надію що буде куплено гравця саме на ту позицію що я назвав.
Автор: Валентин
14 березня 2019 22:31
Трохи оптимізму після Челсі
Зловив себе на думці, що сьогоднішнє Динаме мені дуже нагадує команду 1994-1996 років. Теж дуже молоді й шалено обдаровані. І тоді, й зараз бракує досвіду й сильного тренера. Тоді, правда, влітали посереднім Рапіду й Ксамаксу, зараз уже спроможні проходити команди такого рівня (Олімпіакос)...
Теги: #Динамо
Автор: Валентин
25 листопада 2012 01:24
Чи потрібна Динамо чистка складу цієї зими?
Незважаючи на всю, здавалося б на перший погляд, очевидність позитивної відповіді на це запитання, ризикну відповісти протилежне: НІ! У жодному разі! Перед тим, як обгрунтувати таку парадоксальну відповідь, мушу уточнити поняття: непотрібна саме чистка, звільнитися ж від баласту вже давно було пора...
Теги: #Динамо
Автор: Валентин
25 серпня 2012 16:36
Коваль перейде в Зеніт?
Руководство питерского "Зенита" вышло с предложением на молодого вратаря киевского "Динамо" 19-летнего Максима Коваля, ставшего "первым номером" киевлян в текущем сезоне.По информации Life Sports, сине-бело-голубые намерены подписать предварительный контракт с украинским вратарем уже ближайшей зимой...