Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 1269
Iskander - я особисто для вас зроблю виключення, хоча не сумніваюсь ви самостійно прийшлиб до цього висновку з плином часу ... в світі є багато аналітиків, журналістів та просто вболівальників, які розуміють футбол значно глибше не що Блохіна, а і куди більш кваліфікованих тренерів, завдяки саме ЇМ в переважній більшості ми маємо можливість заглиблюватись в футбол в тактичні побудови команд, хоча жоден (або 99 % ) з них (аналітиків, журналістів) не має здобутків на тренерському поприщі, а це не заважає їм - критикувати, та вказувати на очевидні помилки тренерам, здобутки яких в 10 разів переважають здобутки Блохіна. Невже ви хочете відбрати в нас цей кусок дискусійності, та перекрити його - ? Більше того багато (майже всі) наукових робіт, по підготовці професійних спортсменів були написані науковцями, які ніколи працювали на тренерському поприщі, чи взагалі не займались спортом професійно ... ---------------------------------------- Стосовно кадрового потенціалу збірної України, я з вами не згоден, на мою думку саме прорахунки Блохіна тренера - не дозволили Україні вийти до 1/2 фіналу Евро.
Показати
З приводу дискусійності, боронь Боже, щоб я навіть намагався її певним чином виключити. "В споре рождается истина" чи не так?) я себе жодним чином не відношу до аналітиків, спеціалістів в сфері футболу, яким, без сумніву, є Ви) я так, рядовий вболівальник))), а тому - мені можна пробачити мої "простяцькі" припущення)))) якщо по темі - цілком серйозно, які саме кадрові зміни Ви вважаєте доцільними в СБУ, які не зробив (вніс) Блохін?
Давайте розставимо акценти, якщо не вихід з групи з цією Англією не вважати провалом, то і не вихід з цієюж Анлією з групи на Чм 2014 також не буде вважатись провалом ... якщо не звільняти Блохіна зараз, тоді за що його звільняти потім - ? Якщо ми не поставимо цілі - то ми їх ніколи не досягнемо, а якщо ми поставили ціль, але вона не виконана тренером - тоді він має піти в відставку...
Показати
Ну кто Вам сказал, что Англия слаба как ни когда.. Эта команда на Евро не проиграла ни одной игры.. Извините Соломір, но мне кажется заблуждаетесь на счет Англии.. Если в составе англичан не было звезд калибра Линекера, Бекхема или Оуэна это не значит, что они слабы.. Что касается целей поставленных перед командой и не выполненных командой, то в цивилизованном обществе так и поступают как вы написали и так должно быть.. Но это в цивилизованном обществе...
Категоричність моїх суджень про Блохіна побудована на "безперечних досягненнях" його як тренера, вище мною пропонувалось для побудови діскуссії привести протележні приклади, де коли і як Блохін проявив себе як тренер тактик який вміє керувати грою команди ... натомість я отримую повчання від вас, про що мені слід писати а про не слід, якими знаннями я володію чи не володію :) - я вас здивую але це і є (сайт) місце для висловлення своїх думок, коли вам не довподоби мої судження - дам вам пораду не прислухайтесь :)
Показати
Не можу з Вами не погодитись з приводу того, що даний ресурс є місцем, так би мовити, політу фантазії:). можливо й справді не варто брати Ваші коменти так близько до серця))) з приводу досягнень Блохіна як тренера, так - порівняно з Капелло, Арагонесом та Моурньо - вони не вражають) проте досягнення Блохіна є значними порівняно з досягненнями в тренерському ремеслі - Соломіра та Іскандера!!!)))) На мою скромну думку, результат - закономірний, і випливає він зі слабкого кадрового потенціалу збірної.
Давайте я відразу всім відповім :), Франція на Евро 2012 провела тільки один хороший матч і цей матч як не дивно випав проти України, Англія взагалі провалила всі 4 гри, не зважаючи на 2 перемоги та 2 нічиї, в якому матчі Англія награла на перемогу - ? Проскочили 1/4 ... і де ці сильні команди тепер - ? Перепрошую але хвалена Франція програла в одні ворота Швеції та Іспанії (Іспанії сьогоднішній, яка ледве перелізла через Хорватію - чи Хорватію ми також відносимо до фаворитів - ?) Я навмисне не буду вдаватись до футбольної складової - чому - ? Бо Блохіна тепер називають "мужиком" - ну якщо він мужик і має яйца, а результату немає - то заява про відставку має бути - ? А не пісеньки про перспективу, я дуже добре пам'ятаю як Блохін розповідав про перспективу після ЧМ 2006 - та завалив відбір 2008 року, з ганьбою, тепер знову співає пісеньки про перспективу і що цікаво його слухають :) Заганяти Блохіна під стіл потрібно було ще під час оголошення складу, що там робив Кучер, Алієв, ну і під час Евро шедеври Блохіна як заміна Мілевського на Бутка при 0-1 :) взагалі що тут коментувати - ? Де питання по тактиці гри проти Франції яку Блохін провалив, власно руч віддаючи центр поля французам на другий тайм, тепер розповідає про ейфорію :) яка ейфорія, якщо йому елементарної тренерської кваліфікації не вистарчає, навіть після гри він не здатен зрозуміти причини поразки !!! Є не згодні - будь ласка привідіть хочаб один приклад за історію Блохіна тренера, коли Блохін змінював хід гри на користь власної команди вдалими перебудовами гравців, зміною тактичних схем - ? На мою думку Блохін дещо спрогресував після 2006 року, але його сьогоднішній рівень над-то низький, щоб він міг хоча би обгрунтувати свої дії на пресконференціях, навіть цього ніхто не чув. А хамство яке властиве Блохіну вже давно сягнуло межі, чи ви сумнівається що закордонні журналісти після такої пресконференції яка була в Блохіна після Англії, змішалиб тренера зб. не хочу говорити з чим :( Так само я не згоден стосовно складу, тим паче в порівнянні з Росією, інша справа що вміння використовувати кращі здібності своїх виконавців це не про Блохіна ... Перепрошую але до ЧМ 2014 з нами в групі Англія, виходить не вихід на ЧМ 2014 провалом знову не буде і так поколу ...
Показати
А Вам не здається, що в своїх судженнях ви занадто категоричні? Напевне ви вважаєте, що ваша думка - єдиновірна, чи більш того - признач вас ФФУ замість Блохіна головним в СБУ, ви б принесли кращий результат? не сприймайте за образу, але говорити Вам, мені, чи тут присутнім про вірність чи не вірність обраної Блохіном тактики (гравців, схеми і т.д.) можливо лише в тому випадку, якщо ти безпосередньо перебуваєш в середині цієї "кухні". я ж думаю під ніком Соломір не мирон Богданович?:)
Соломір, Испания в полуфинале и показывает одну из сильнейших игр на ряду с немцами на этом евро.. Лазить или перелазить это больше к нам, грекам, ирландцам и россиянам.. Франция с Испанией сыграли вничью и по моему мнению это был луший матч французов на этом Евро.. Что касается состава сборной кого то взяли, кого то нет.. То я вам отвечу так - пациент (сборная и весь наш футбол) серьезно болен и его надо лечить.. Иначе и я тут соглашусь с Вами мы не скоро попадем на какой ни будь серьезный футбольный форум... А вот в чем я с Вами категорически согласен так это о тренерских способностях Блохина..
На пресконференції тільки зручні запитання :) позитив якийсь найшли - фантастика, Україна перебувала в одній з двох слабких груп на Евро 2012 - завдання не виконала, який позитив, де - ? Тренер повинен після провалу класти на стіл заяву про звільнення за власним бажанням !!! Хоча це не про Блохіна, він звик завалювати все, де би не працював, тут він з Сьоміним може позмагатись, два дармоїда "чемпіона" :( ... Журналісти малиб загнати Блохіна після провалу під стіл в прямому значенні слова, але де там провели відбір, впустили зручних "писак" і позитив шукають ...
Показати
согласен на все 100%
Ти скажений? Франція й Англія! Яка нафіг легка группа чувак... Якщо це легко то для тебе булоб норм у групу з Німеччиною,Іспанією та Португалією? А важко для тебе це взагалі марсіани?
Іноді Соломір твої коменти просто вбивають!
Доброго дня) Соломір, в мене до Вас питання (читаючи пости, зокрема Ваші не завжди погоджуюся з Вашою позицією, але тим цікавіше буде дискусія...) якими саме питаннями журналісти мають заганяти Блохіна під стіл?) і чи взагалі варто це робити? (він же не Адвокаат:))
Жестко, но возможно частично справедливо.. Однако Соломір все таки надо понимать мы не Англия и не Франция (в смысле уровня чемпионатов и колличества человеческого ресурса).. Если бы в Блохина был выбор игроков такой какой примерно хотя бы как в России тогда можно было его и под стол загнать.. А из тем выбором какой сейчас у нас есть я думаю мы сыграли на Евро довольно таки не плохо.
Соломир, О_о
http://portal-sab.org.ua/uploads/posts/2011-03/1299922346_motivator010.jpg
Показати
эт точно..
А де Мілевський - ? Стосовно Селіна то на нього дуже Хачкевич розраховує, тому Попов буде в основі грати, що поробиш Хачкевич хоче Селіна :)
Показати
Милевский чемоданы в Англию пакует
Борис Игнатьєв - а если они "хапуги" будут и далее производить на нас впечатление, то мы вынуждены будем расстаться с ними, оформив трансферы в Ужгород и Севастополь :)
Показати
)))) Я теперь понимаю почему, Миля и Аля не проявляют себя. В Севастополь не хотят).
А самые безответственные будут депортированы в Чехию...
Борис ИГНАТЬЕВ: "Ряд молодых игроков "Динамо" сумел произвести на нас впечатление" - но пребывая в столь почтенном возрасте мы хотели бы вперть избегать таких потрясений, больше мы на такой риск не пойдем и все последующие сборы будем проводить с проверенными бойцами :)"
Показати
"Ряд молодых игроков "Динамо" сумел произвести на нас впечатление, и будет дальше мариноваться в болоте первенства дублей"))))
100 %
Ой Андрію, можливо вже не треба :) а - ? Не мурдуй команду, давай в МЛС, зрозуміло, що в МЛС тобі контракт в 3 міліона Евро ніхто не запропонує, як платить Суркіс, ніхто не дозволить тренування пропускати без причин, як в Динамо ... але май вже совість, давай в МЛС ... бо так щей тренером захочеш стати :( а в Америці тобі популярно розкажуть, щоб стати тренером потрібно навчатись ... не дурій Андрію, не дурій - Америка чекає :)
Показати
Была новость, что ему Вашингтон 5 миллионов предлагает.
Автор: Solomir
15 червня 2012 23:13
Галльські півні.
1. Стартові склади команд підтвердили намагання обох тренерів вести атакуючі дії, і якщо таке розташування від Блохіна було до певної міри не сподіване, то для Франції намагання володіти м’ячем, а зна...
Автор: Solomir
12 червня 2012 01:15
Україна - Швеція - 2 - 1
1. Стартовий склад від Блохіна не здивував – ця збірна України налаштована вести гру, ця збірна прагне контролювати хід матчу, контролювати м’яч, вона налаштована атакувати. Хамрен також мав на меті...
Автор: Solomir
9 квітня 2012 00:24
7 - 3, футбол без майбутнього.
Сьомін має звичку дивувати футбольних вболівальників, дивувати своєю «безглуздістю» та відсутністю розуміння сучасного футболу. Але варіант розташування гравців, який Сьомін запропонував в Донецьку,...
Автор: Solomir
5 квітня 2012 02:11
Напередодні.
На передодні гри в Донецьку, хотілось би виділити декілька ключових протистоянь на полі, спробую розмежувати їх по парам. Не викликають сумнівів позиції воротарів, в Динамо Шовковський, проти Пятов...
Теги: #Динамо
Автор: Solomir
12 березня 2012 20:44
Артем Мілевський.
Хто такий Мілевський ? Артем безперечно великий талант, це футболіст навколо якого можна будувати атакуючі дії команди, без сумніву най світліша голова українського футболу. Гравець який вміє та може розганяти атаки колективу, ні не за рахунок швидкості а за рахунок думки, яку він втілює на футбольному полі...
Автор: Solomir
12 березня 2012 01:07
Дир – дир на стадіоні «Металург».
А ви також дивились сьогоднішній матч ? Пригадую в дитинстві в нашому дворі була дуже не погана команда, було нам по 11-14 років, не те щоб ми зовсім не вміли грати в футбол, все таки 8 з 11 хлопців займались в футбольних секціях...
Автор: Solomir
5 березня 2012 01:00
З поверненням.
З поверненням! В першу чергу хочеться привітати всіх вболівальників Динамо Київ з поверненням на стадіон який є втіленням великої історії великої команди. 1. Стартовий склад Динамо. Сьомін ви...
Автор: Solomir
29 грудня 2012 16:38
Хачеріді присвячується
Антиправила жизни Винни Джонса. Он пугал лучших игроков соперника одной фамилией в заявке. Для игры в футбол ему даже не нужен был мяч. Для него игроки соперника были как кегли в боулинге, а кегли в боулинге - как игроки соперника...
Автор: Solomir
25 грудня 2011 18:54
Back to the Future
Кожен текст є інтертекстом*, інші тексти присутні в ньому на різних рівнях у більш або менш впізнаваних формах, тексти попередньої культури і тексти оточуючої культури. Кожен текст представляє собою н...
Автор: Solomir
24 грудня 2011 04:18
Реорганізація
Однією з форм припинення господарської діяльності є реорганізація: злиття, приєднання, поділ, виділ, перетворення. Також реорганізація є однією із форм утворення суб'єкта. Це зумовлено тим, що внаслід...
Теги: #Динамо