Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 176
юрий, "3. Верес для того и был ВВЕДЕН в премьер-лигу, для того, чтобы забирать очки у Динамо."
Точно. Всі очки, які набрав і набере "Верес" - відібрані у "Динамо"...
Показати
Я разве писал об этом?!! ГЛАВНАЯ ЗАДАЧА Вереса, поставленная рыжим - отбирать очко У Динамо и "в напряженной борьбе" отдавать ФК Допинг (что и было сделано). А сколько очков наберет ВЕРЕС с ДРУГИМИ КОМАНДАМИ - меня не интересует. Главное завести Верес (а также - Олимпик, Мариуполь, и, по возможности, Зарю) - в шестерку. В ЭТОМ варианте, да еще, что теперь в каждом матче судьи будут против нас - ДИНАМО БУДЕТ ОБРЕЧЕНО. К сожалению
Булава, Да какие любимчики, Гонсалеса нужно продать, минимум за ту суму что купили - вот его и ставят..
Більшість, як завжди, тупить... Хлопці, зрозумійте просту річ: воротар - це ПІВ команди!!! Тому, коли одна половина команди зіграла погано, то друга повинна витягнути матч. Класний воротар тому і класний, що тягне все, що летить (в розумних межах, звінсо). Із ста небезпечних моментів класний воротар врятує дев'яносто п'ять, чотири не зможе і припуститься одного ляпу в незначному(!) матчі. Тому до вибору воротаря таке прискіпливе ставлення. Якщо б ви подивились (або пригадали) кількість помилок Коваля, то зрозуміли б, що він ДУЖЕ ненадійний воротар і майже завжди припуститься дитячої помилки у відповідальному матчі. Так що аналізуйте статистику його виступів: що в нас, що в оренді - одні понти, а не робота... Із трьох швейцарських голів - два на його совісті, однозначно! Ні Чанов, ні Банніков, ні Рудаков, ні Шовковський, ні Михайлов стількох елементарних помилок не припускались, а, навпаки, виручали. Думайте, панове Суркіс і Хацкевич. Шукайте воротаря, скільки ж можна наступати на граблі???!!! Ну немає слів... А як зіграла вся команда - це окрема розмова.
Показати
Ну, я, например, болею за Динамо с конца 70-ых и я не помню матчей, при которых в те времена на нашего вратаря оказывалось бы такое давление на протяжении всей игры. Давайте лучше вспомним более поздние времена и ляпы Шовковского, которого Сабо когда-то сгоряча в прямом эфире назвал "худшим вратарем Украины". Причем, многие свои ошибки Шовковский делал, что называется, на ровном месте, т.е. без всякого предварительного давления оппонентов.
Скільки вже можна писати про Коваля?.. Нестабільний він!!! Ляпи в нього стабільні!!! Скільки програно матчів через цього понтовили з дитячого садочка... Перед сьогоднішнім матчем хотів написати, щоб не ставили цього мудака, бо підведе... Блін клінтон... Якщо, навіть я, простий вболівальник, сто разів писав про цього "видатного" стража воріт, то невже вам, тренерам, повилазило! Навіть в попередньому матчі зі швейцарцями він повинен був взяти той м'яч, що зараз став вирішальним. Ех... Воротар - це пів команди! Коваль, здрисни сам, май совість. Ти ж не тягнеш...
Показати
Булава, да вы ребят, извините, но неадекваты полнейшие! Коваль молодчага! Назовите кипера который не ошибается?! Любого топа! За каждым замечен ляп. "Понтовитый"?!!! Я помню как в первом его сезоне динамо, когда команда не прошла лч, он слова не мог сазать и плакал в прямом эфире. И сегодня он переживает не меньше любого болельщтка! А винить кипера когда команда за матч наносит 2 удара В СТОРОНУ ВОРОТ соперника за 90 минут.... отвратительно все сыграли, выйти дальше не заслужили. Коваль последний кто в этом виноват из сегодняшнего состава!)
Булава, прям уже Коваль во всем виноват, а остальные где были? сколько можно было позволять сопернику бить по воротам??? Каков бы классный вратарь не был, он не может все время спасать.
Шкода, що помилки в захисті стандартні. Чому ж вони повторюються? Відбір треба покращити. І Коваль, хоч і став грати впевненіше, але нестабільний... Необхідний надійний воротар, що виручає. А Хацкевич - молодець, приємно дивує! Ось як впливає на команду заміна тренера (це я страждальникам за минулим). Успіхів нашій команді. Ви молодці! Хай щастить!
Показати
Булава, не хочу сглазить Хацкевича, но когда пришел Газзаев, то первые пару игр по 5 мячей забивали.
Но пока смена тренера повлияла на команду положительно, будем посмотреть.
Еще очень многое сейчас зависит от формы Гармаша и формы Хачериди (здоровья им и другим нашим игрокам).
Обыграла в ничью...
Показати
Булава, ахахаха сначала не понял, прочитал заголовок статьи))) чуть жывот не лоп))))
Bezbash, Щоб була черга за тренером, необхідно показти на що ти здатен. Якщо нудно катати м'яч поперек поля, або постійно грати на воротаря, або періодично влітати по 3 : 0 основному супернику і списувати це на невмотивованих гравців - то черги за таким наставником не буде. Висновок: щоб стати кращим необхідно ВЧИТИСЬ у кращих. А Ребров,поки що, міцний середняк. Можливо треба було б пройти якесь стажування в солідному клубі, чи зайнятись аналізом розвитку сучасного футболу і т. д. А потім знову на роботу з новими ідеями. Самостійно супретренером він навряд чи стане, хоча я йому цього щиро бажаю.
Показати
Булава, ну если бы владельцы клубов так размышляли как вы, Раньери бы вообще никогда больше не получил работу после своего позора со сборной Греции и домашнего влета Фарерам, ниже уже некуда просто. Есть определенный потенциал тренера, есть его видение футбола, а не так "ага, отдал пас вратарю, 2 раза за сезон проиграл 0:3 главному конкуренту, нет, не нужен" или "ага, влетел Фарерам, лох, пусть на пенсию идет".
Ну и следить нужно было за его стажировками в ТОП клубы, а не просто говорить, он еще когда был помощником Блохина ездил учился.
Бабла на іспанців не вистачає, ось головна причина. А тактика - то таке...
Показати
Булава, Полностю поддержываю,хотел написать тоже!!!
Петр за Динамо, цей рівень особливо виділявся в очних зустрічах з "кротами". Сподобався?.. Нема чого нити і розпускати соплі. Як правило, зміни завжди дають новий поштовх до розвитку і позитивні результати, при вдумливому підході до справи. Зараз команді необхідний новий тренер з сучасним мисленням. Слово за власником команди...
Показати
Булава, +
Нічого... По заслугах воздасться...
Показати
Булава, когда срне уже воздастся за все его симуляции и грязную игру? а то все не воздается и не воздается...
"У игрока, который получал пас, должно быть минимум четыре предложения. Выбираешь лучший вариант..."
Якщо Ребров зрозуміє цю просту, на перший погляд, вимогу і навчить цього гравців, то не буде нудних перекатувнь м'яча і вимушених пасів назад воротарю.
Показати
Булава, мало понять Реброву. Надо чтоб игроки способны были это делать.
No results found.