Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 987
Дід Панас, а що тут розуміти, степашка червону для Томаша випросив, а заміни адекватної на позицію правого бека немає, Тимчик за Зорю бігає.
Показати
Tyrant, да из дубля кого-то бы взяли, я не особо слежу, но кто-то же там играет. Или из юношеской команды, в любом случае хуже бы не было. Какой из морозюка защитник, как обычно будет провал за провалом на том фланге, потому что он будет бежать вперед и не успевать.
Артём, і Сільву :)
Показати
И Кравца на банку)
Makelele, та ні, але те, що з палкіним водиться часто, насторожує. І тут з цим чмом сидів.
Показати
Tyrant, тренеру сборной хозяева матча предложили место в ВИП-ложе, а там Шевченко уже вряд ли выбирал, с кем ему сидеть)
Арбітр витягував як міг кротів
Показати
Tyrant, где? Вот на кого на кого, но на судью сегодня не покиваешь. Две жк Кендзера получил по делу.
Судья на свисток Динамо не садил. Сами виноваты, что проиграли
Нах*й нам такий футбол. Хто скаже мені що арбітр не вплинув на результат????
Показати
Tyrant, на результат повлияли короткие ноги Вербича и тупость коленьки.
Tyrant, причем арбитр?играть надо...хотя б как Шапаренко.Очень талантливый-малый.
Максапостоловский, є різниця, між бувають такі ігри, і кожна гра така. 4 удари в отвір, і то, кожен раз м'яч докочувався в руки голкіперу. Скільки було розіграно комбінацій з виводом гравця на удар? Все що було це соло прохід Віті чи Бені, зкидка під удар, або підключення беків і безтолковий навіс. Не важливо з ким грати, тренерської думки немає.
Показати
+
Tyrant, Они играют ка могут - такой у них уровень подготовки и класс на сегодня, нет у Динамо сейчас ресурсов собирать лучших людей даже из Украины, не говоря уже о СНГ или легионерах из боле дальних стран, как это было во времена СССР (лучшие из украины точно оказывалиь в ДК + такие такие таланты как Саленко, Колотов, Калитвинцев, тот же Леоненко) и в период когда СССР только развалился.
Марян, я бачу, Сурок тягне просто до зимового міжсезоння, щоб там Вернидуба витягнути з Зорі. Інакше немає пояснення.
Показати
Tyrant, та щось і у Вернедуба зараз скажемо так "не йде", у Зорі лише теоретичні шанси на третє місце, там ще би в шістку першу попасти, як на мене з українських тренерів один Маркевич міг би зробити команду, але вони в контрах з Суркісом, того лише закордонний тренер, а тут проблема гроші.. якесь замкнуте коло получається...
Tyrant, да нахрен нам тот Вернидуб. Хоть раз можно пригласить тренера, который чего-то добился серьезного ? После Лобановского, кроме Газзанва разве что, никого нормального не было. Но у Газзаева не пошло, хотя игра смотрелась, но результат не шел. Во его надо было терпеть и ждать, но он сам ушел.
Тайсон не вийде, а от швидше за все буде в складі.
Показати
Марлос*
За одне лише попадання в групу ЛЧ 12,7 млн, за перемогу в ЛЧ 1,5 млн. За вихід в ПО іще 6 млн. І того Динамо втрачає як мінімум 5 млн, якщо рахувати 6 поразок в групі. Проте, щоб програти всі 6 матчів це треба примудритися, і виходить, що за 2 роки з Хацкевичем клуб недозаробив по 10 млн приблизно в кожному сезоні.
Показати
Tyrant, зря ты это написал)) президент клуба увидит - подавиться сигаретой
Tyrant, вийти з другого місця з нашим складом майже нереально. А в чемпіонаті у нас в минулому році були гарні шанси, зараз все дуже погано.
І тут потрібно згадати Реброва, якого у нас так хаяли. Два чемпіонства з 2009 року і вихід з групи в ЛЧ. По суті при ньому ДК на єврокубках заробляло майже 50-60 відсотків бюджету клубу
Denys, сьогодні виїхали на бездарних гравцях Ворскли, один Ребенок весь матч м'яч прийняти не міг весь час. Думаю взимку все ж Сурок змінить тренера, треба всі сили кинути на чемпіонат, ще один сезон без ЛЧ дуже сильно вдарить по клубу.
Показати
Tyrant, хоть бы он заменился вместе с тренером!
No results found.