Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 987
Эгор, не воно, а Він, легендарний гравець Динамо. Останні кілька років буває несе маячню, але треба мати повагу до віку Йожефа Йожефовича.
Показати
Треба маты голову коли ось так продаватись одвічному супернику, тому саме воно. Людина яка має честь і гідність(яка пограла за Динамо) не може собі дозволяти поливати брудом команду яка дала йому все що він має в своєму житті. А ось те що робить сабо якраз і ганьбить його і його заслуги перед командою і перед вболівальниками. Тому воно.
При чому тут УЄФА? Уєфа вам не давав обіграти Црвену і спокійно залишити за бортом Париж? Дуже хотів щоб мішок з баблом вилетів в ЛЄ.
Показати
Tyrant, в смысле мешок с баблом? Среди английских клубов Ливерпуль по баблу аж пятый) а победа над црвеной звездой ничего не дала бы -- с Наполи все равно пришлось бы играть на победу
Tyrant, Мішок з баблом - це ПСЖ.
Егор, Хофенхайму нічого не світить явно.
Показати
Tyrant, во-первых МС уже ничего не нужно в этом матче, а во вторых это футбол, и случиться может что-угодно, Лион то в Манчестере победил.
Це те сране мурло, що на заборі суду в Лозані шарфи маріуполя фоткало? А воно розуміє, мурло оце, що якщо візьмуться за всіх, то кротам буде боляче, а фк Маріуполь взагалі зникне? Поки їх боси при владі, шавки нахабніють. Цікаво, є крайня межа нахабності?
Показати
Tyrant, кто возмется? не смеши...
Baobab, може, 1 команда може. А набереться у нас іще 6 команд, які будуть фінансово стабільні, зможуть дбати про стадіон, у яких будуть молодіжки і юнацькі команди? У нас он учасник групового етапу ЛЄ ледь в купі тримається.
Показати
Tyrant, надо еще 4. И как раз сейчас на подходе Днепр, Металлист Оболонь и Волынь - команды с деньгами и готовой инфраструктурой . Именно следующий сезон является самым подходящим для расширения УПЛ . А о 18-ти командах будем думать лет через 10, не раньше .
Tyrant, предполагаю, что при всех трудностях экономическая ситуация ну не хуже, чем в 90-тые. Скорее требования к клубам раздуты.
І по 5 команд за сезон будуть зніматись через фінансову неспроможність.
Показати
Tyrant, он говорит о идеальном варианте...
Tyrant, можно подумать, при двенадцати никто не может внезапно обанкротится. Наоборот, чем больше участников, тем менее заметна потеря одного из них.
Baobab, от як, після тони лайна від кротячих, можна взагалі їх підтримувати хоч десь? Рижий окупував весь укр. футбол, вони вирішують, хто гратиме в очних матчах, а хто ні, без причини прибрати основного ЦЗ - раз плюнути, обісрати Динамо по ТВ - раз плюнути. Ніколи і ніде не вболівав за них, і в фіналі в 2009 я був за Вердер.
Показати
Tyrant, Как? Очень просто. Рассматриваю как трофейное оружие.
Дід Панас, здається той матч був якраз коли чемпіонами стали, це весною було, потім прийшов Газзаєв, ГІльєрме кілька раз вийшов, потім пропав.
Показати
Tyrant, Шева пришел в месте с Газаевым и Гиля остался за бортом, а точнее ушел в ЦСКА сразу, я сомневаюсь что он после тех 3-1 выходил еще за ДК, хотя могу ошибаться
Заміни, ідіот. Зніми Циганкова, нахвся вже Вітя, і ноги не сталеві в нього!!! І Дуелунна час випускати в центр.
Показати
Зачем нужны замены - ведь выдохшиеся игроки в следующих матчах отличная отмазка провалов
Так він же команду будує, диваки босси Дженоа, роки 2 ще треба дати мінімум тренеру.
Показати
Tyrant, у нас Суркис уволил Блохина, пока тот ещё только шёл по тоннелю в раздевалку :)
А что касается "Дженоа", то её титулы были ещё до начала Второй мировой войны...
No results found.