Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 987
P.S. А хто зрозумів, за що картку Гармашу виписали?
Показати
Tyrant, за постоянный трындеж. Бу-бу-бу, бу-бу-бу вот Абдулу и достал
Один випадковий гол забили і все, весь 2 тайм на відбій, і це проти мертвої Ворскли, ця команда в чемпіоншипі не затрималась би. 2 невидимки в центрі, і один Гармаш, який розривався на всю середину поля. Що робить Хацкевич не зрозуміло взагалі, ІМС, не мучай людей, Хаца у відставку.
Показати
Tyrant, на индивидуальных действиях Циганкова выезжаем, или Вербича, когда он на поле!!!
Дід Панас, а ще говорили рік тому що він на операцію лягає і не буде половину ледь не сезону грати. Схоже це не людина а робот)) І грає як робот.
Показати
Термін "грає" до цього персонажу недоречен.
Africanda-S, ага, і заголовки "Дід Панас звинуватив Роналду в згвалтуванні, гомосексуаліст-геронтофіл має виплатити 1 млн євро дідові" Всі дівчата, які хотіли наживи відходять на другий план, Кріштіано завершує кар'єру з ганьбою.
Показати
головне - кукурікнути, а там хоч і не розвидняйся.
Тепер будь-яка лярва, що роздвигала ноги перед Ронолду буде кричати про згвалтування в надії що і їх перепаде бабла. Куди котиться цей світ?
Показати
Tyrant, думать надо куда суешь...
У нас взагалі лікарі є? Чи пародія на лікарів? Постійно проблеми зі здоров'ям гравців, постійно рецедиви.
Показати
Tyrant, а врачи тут при чем?
Заради справедливості, йому підсунули м'яч, і адресант прекрасно бачив що ззаду двоє вже набігають, але все одно віддав.
Показати
Tyrant, ну это в УПЛ так . а там нужно успеть принять -отдать .Аякс смотрел ?)))))
Цей ідіот в курсі що 3 заміни? Давно Шапу треба дуло на поле, Дуелуна і Русина, а цей випустив Шепелева і все...
Показати
Tyrant, цей ідіот в курсі, шо йому треба вже давно звалити з дк?
Tyrant, не, ты что, эти замены испортили бы весь замысел тренера. Команда начала бы в футбол играть возможно. Ты что совсем, такое предлагать?
Ось і наш рівень... Аж сльози навертаються, дожилися, називається. При чому цій команді прямо зараз дай тренера, не сердечного фізрука, а тренера - буде і гра, і результат.
Показати
Tyrant, повністю згоден. Гравці є, адже майже всі збірники, але ТШ - нижче плінтуса!
Історія про те, як один ідіот тримає бездарність. 2 сезон. Історія про те, що далеко не кожен хороший гравець - хороший тренер, історія про сліпу віру хлопчика Ігоря в людину з Динамівським серцем, історія, де ви не знайдете ні краплі логіки і здорового глузду.
Показати
Tyrant, уважаемый, а расскажите о своих миллионах! или может сразу купите у этих идиотов клуб, а там наймете лучших спецов мира...
No results found.