Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 987
Sir Alex, щодо відвідуваності згоден на 100%, ще Лобановський говорив: "Те, кто не ходят на стадион, не имеют право говорить о футболе, слова не имеют права сказать. Это моя точка зрения". Але ж приходиш на матч, і останнім часом щоразу бачиш безвихідь і страждання, і боляче дивитись на це, це і футболом не назвеш.
Показати
Tyrant, при Лобановском было стыдно не прийти на матч, даже если и проигрывали, а сейчас стыдно прийти и смотреть на игру своей любимой команды. Даже когда выигрывают, это больше похоже на чудо и достижение мирового масштаба. А в большинстве случаев даже не стыдно, а просто противно это видеть.
Tyrant, до финансовых проблем в клубе, становились чемпионами, стабильно играли в еврокубках на хорошем уровне.. сейчас настали не простые времена (огромную роль играет отсутсвие генерального спонсора) и вместо подддержки, люди просто поливают грязью всех кроме себя.. противно читать
Kollob, скоріше сидіння на стадіоні, лавка за Шабановим.
Показати
Tyrant, да ладно вам, может насмотревшись на Кадара, дадут ему шанс)
Хоч убий, не розумію, як можна було там не зараховувати гол. І реф дивний, вирішальний момент матчу, момент на тонкого, а він довірився асистенту і не пішов дивитись повтор. Чи в Англії інші правила, і головний арбітр покладається лише на підказки?
Показати
Tyrant, Джулай же ж пояснив, що правило гри руками в атаці відрізняється від гри руками у захисті - вона фіксується незалежно від напрямку польоту м‘яча.
- Какую последнюю книгу вы прочитали? Если она была о футболе, то какая это конкретно книга?

- Если честно, я не могу читать книги. Много раз пробовал, но где-то страниц 25-30 прочитаю, а потом не получается. Больше новости в интернете читаю, мне это интереснее.

Мдя. Цікаво, зараз всі футболісти молоді такі?
Показати
Tyrant, но и фильм "Военный ныряльщик" очень крутой и с глубоким смыслом, это не комиксы и не обычные стрелялки.
Tyrant,
к сожалению, не только футболисты
Карма, чувак. Буде епічно, якщо ще й Ребруха витягне Ференцварош в ЛЧ.
Показати
Tyrant, а он вытянет
Кепа, у нас і Вербіч і Гармаш напа може, це ж лише тимчасова затичка, а не вихід.
Показати
Tyrant, ну який з Вербіча нап?
Чим у нас селекція займається? По-перше, інтерес до нього з'явився після того, як гру Родрігеса двічі вся країна побачила, а по-друге, ну не вінгер нам треба, у нас 4 вінгера є, куди ще?
Показати
Tyrant, він і напа може
Приблизно так Шахов нагнітав перед трансфером Самбрано, тільки ще говорив що це топ захисник.
Показати
Tyrant, то Франков был
Tyrant, Панас прав, то Франков был очень рад Карлосу, Шахов более скептически тогда отнесся к трансферу Самбрано http://www.dynamomania.com/news/405206-tovarisch-karlos-andrej-shahov-harakterizuet-novichka-dinamo
Фак, придурки, чим вам Супряга був не швидкий? Чи хацу треба реактивний форвард з корпусом як у Лукаку і зростом як у Крауча, щоб вигравав 100% лонг болів і подач з флангу? Бо на більше цей чудо-тренер не здатен.
Показати
а якщо на першу домашню гру плакатами на трибунах розмістити, з "приємними побажаннями" до суркісів та хациоли, я кажу не про сектори ультрас, а звичайних вболівалників, але по різних кутках стадіону і взагалі, цілковита пустота більшості матчів на нск за який дикі гроші аренди платить, томіг би на трансфери викроїти і грати на грушевського. на якому нічого для поліпшення не зробили вже котрий рік
Фіналіста Копи за 10 лямів можна продавать по нинішньому ринку. Он за кошмарне дерево Ловрена Ліверпуль взагалі 25 хоче.
Показати
Tyrant, да, но если он спотыкается перед игроками соперника (2 гол Бразилии), то такого финалиста попробуй еще впарить)
No results found.