Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 56
swen, А яка логіка в цьому? Клубам вигідно продавати права на показ офіційному транслятору, а не самим витрачати гроші для того, щоб на них могли подивитися по тв.
Показати
Антон, я бы с удовольствием платил деньги клубному каналу за показ матчей дк а не ахметову или коломойскому
а пока получается ,что хозяева кротов и днепра за мои же бабки ставят условия моему клубу попутно зарабатывая на мне и динамо киев
Alex_Rivne, Хачеріді не грав у першому матчі (1:1), тоді грав Алмейда. А в матчі на виїзді, програному нами 2:1, то Женя грав у парі з Михаликом.
Показати
Антон, Да, да, всё верно. Спасибо. Непривычно было видеть Женю в соплях. Со временем пообтёрся, видимо, да и неудачи стали проще восприниматься - Олег Владимирович этому хорошо научил.
Коли прийшов Газзаєв, місце в ЛЧ було заброньовано завдяки чемпіонству з Сьоміним. Думаю так)
Показати
тепер зрозуміло, але хитро Сьомін рахує свої досягнення. і чемпіонство і вихід в ЛЧ - за два порахував :) тоді можна хизуватися і виходом в фінал Суперкубка в 2009 завдяки чемпіонству. :)
А чому не можна писати з капслуком?
Показати
Потому что таковы правила сайта - написание сообщений только с заглавными буквами, согласно интернет-этикету, ассоцииируется с криком.
Знаешь выражение: "не поднимай на меня шрифт!"? :)
Навідміну від Бєланова досить адекватне в"ю.
Показати
Согласен.
Михайличенко якраз працював більше, ніж Газаєв і Сьомін) Чомусь коли працювали Буряки і Демяненки ні Бєланов ні Заваров так не виступали. хоча результати були не кращі.
Показати
Во-во!
No results found.