Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 56
Юрий, вибачте, але смішно. Після матчу з Олександрією говорити про відсутність нормального підсилення... Я ще розумію, коли про це говорять після провалів в ЛЧ. Але після Олександрії... Олександрії, Карл... Вони можуть тільки мріяти про гравців, які в нас на лавці деколи сидять.
Тому це явно не причина невиразної гри команди.
Показати
Сегодняшняя игра с Александрией - это чисто тренерская недоработка. Команда обычно не отрабатывает как нужно на поле либо по одной из трех причин, либо по комплексу из них: игроки или не понимают, как им в такой ситуации играть по причине плохой технической или тактической выучки, или у них провал в физике из-за неправильного тренерского подхода к процессу физподготовки, или они просто забили на все тренерские установки по причине плохого морального климата в коллективе. Так вот, тренерский штаб отвечает за ВСЕ эти недоработки, которые во всей своей совокупности проявились в сегодняшнем матче. Реброву бы хотя бы два-три года потренировать какой-нибудь клуб попроще, добиться там чего-нибудь самостоятельно, разработать какие-то свои методики, а уже потом переходить в Динамо. Но Суркисы взяли его, потому что понимают - Ребров не Маркевич и не Луческу и скандалить из-за отсутствия адекватного финансирования не будет. Под него можно вообще никого не покупать, а брать свободных агентов и он все равно останется и если нужно, будет тренировать Динамо до конца своей жизни без каких-то видимых результатов. Такая ситуация может вполне устраивать и Суркисов, и Реброва, и даже большинство игроков, но я не думаю, что она устроит адекватных болельщиков Динамо.
Юрий, По-перше, голову вам ніхто не морочить. Повернемося до того, з чого все почалось. Користувач Валерий уа, після перегляду матчу Шахтаря з Шальке, зробив висновок, що нам нічого не світить в другій частині чу.
Я йому відповів порівнням з грою Шахтаря з такою ж командою як МанСіті (чому з ПСЖ я думаю всім зрозуміло; я спеціально не порівнював з Реалом, але ви всеодно почали апелювати до рівня груп в лч), в якій Шахтар (береться до уваги домашня гра) програв так бездарно як і Динамо. Спеціально перед тим як писати про це, переглядав статистику матчу у Львові. Все майже ідентично. Тому не слід робити висновки щодо наших шансів на чу від матчу ДК-сіті, Шахта-Шальке.
А до чого ви до цього приплели ось це:"Тогда давайте не сравнивать никакущих в этом сезоне Челси и Порто с Реалом и ПСЖ"
Хто, і де це порівнює???

По-друге, навіщо ви в останньому коментарі починаєте розписувати про порівння Динамо з Порту, Челсі і т.д.?? До чого це? Про це ви самі почали говорити і починаєете щос доводити.
До чого писати про пенальті, Касільяса. Я ж не пишу вам, що Шахтарю пощастило, бо там десь була стійка, там десь Беланда не забив, а якби забив, то як би могла піти гра по-іншому. Це все частина гри, так як пенальті і гра Касільяса.

По-третє, не треба робити висновки для мене замість мене, якось сам розберуся та іронічно називати мене великим логіком, а краще проаналізуйте свою логіку (див. пункт по-перше).

Показати
І це ще хто кому голову морочить))
Юрий, ви суперечите самі собі деякою мірою. Два поста вище, повашому Динамо грало з ніякими Челсі і Порту. Тобто вважаючи, так у вихід Динамо групи, це те, що й мало бути. А Шахтар потрібно хвалити за гру з Шальке?))
Показати
Антон, логик вы великий, не морочьте голову и не делайте выводы из собственной ошибочной трактовки моих слов.) Во-первых, игры с Челси, который на тот момент плелся на 13 или 14 месте Премьер Лиги, мы никак не можем занести себе в актив. Дома с трудом сыграли вничью, а там проиграли. С Порто в домашней игре тоже отыгрались еле-еле в самом конце. Единственная достойная игра была в Португалии, где команда сыграла грамотно и дисциплинированно, хотя нужно признать, что в той игре не обошлось без большого везения. Сначала судья поставил далеко не 100%-ный пенальти в ворота Порто, потом Касильяс ошибся , мягко поставив руку, а в конце игры нас то же везение спасло от пропущенного мяча. При этом Порто в этом сезоне выступает слабенько и в своем чемпионате идет только на третьем месте. О чем все это говорит? О то, что мы в любом случае должны были проходить? Нет конечно. Потому что наш уровень сейчас тоже очень не ахти. И домашняя игра с Шахтой это отчетливо показала. Сегодня мы, Порто и Челси - команды примерно одного уровня. Но Челси немного посильнее нас, а мы чуть-чуть посильнее Порто. Примерно такого же уровня и Шальке. Но Шахтер дома сыграл с Шальке 0-0, а в гостях грамотно сыграв на контратаках уделал из 0-3. Причем все три гола - рабочие полностью заслуженные мячи, которые стали следствием грамотных командных действий Шахты, которые она демонстрировала на протяжении всего матча. Чтобы вы не напрягались, сделаю вывод за вас: сегодня Шахтер уровнем повыше и Шальке, и Порту, и нас. Насчет Челси не знаю, но может быть Шахта посильней и лондонцев. Насчет же нашего поражения от МС, то оно было, извините, бездарным. Такого моря элементарных ошибок и несыгранности в Еврокубках в нашем исполнении не видел давненько. Можно проиграть и с более крупным счетом, но при этом показать содержательную игру. А у нас игры-то нет вовсе.
Africanda-S, Гусєв продлив контракт до кінця сезону. Якби він мав би кудись йти, то навіщо продовжувати? Трансферне вікно майже скрізь закрите. Навіть в Росії і Китаї закривається уже. Куди йому переходити? А агенти потрібні не тільки для того, щоб в клуби влаштовувати (це ще відповідь на ваш коментар в іншій темі). Деякі гравці все життя в одному клубі грають і всеодно платять весь цей час агентам. Не просто ж так, мабуть? Не варто висмоктувати з пальця такі варіанти розвитку подій. Так і "утки" трансферні схоже й придумуються. А якщо Гусєв і піде кудись влітку, то це можна й без Шаблія здійснити. Те, що в Гусєва новий агент - це означає, що в Гусєва новий агент і нічого більше.
Показати
Антон, я прекрасно знаю, що Гусєв продовжив контракт з Динамо до кінця сезону. Але це нічого не значить. Виникла вигідна ситуація (пропозиція) і гравця продають а не безплатно віддають. Але для чого ще потрібен агент, якщо гравець все життя в одному клубі? Для вирішення побутових проблем є адміністратори в клубі, для юридичних є юрист у штаті клубу, а що робить агент, який має отримувати від гравця щомісяця якусь платню? Вигідно переукладати контракти в клубі? Бути на підхваті на всяк випадок? І все? Недешеве задоволення для гравця...
Юрий, порівняння йде про програшні матчі командам приблизно однакового рівня. Ви десь бачили в моєму коментарі згадку про ніякі, на ваш погляд, Порту чи Челсі?? Мова йде про те, що Шахтар так само як ми сильному супернику влетів, і немає чого їх хвалити. Тепер зрозуміло?
Показати
Да как это "нема за що хвалити". Сегодня очень даже есть за что. Команда без своего лидера в гостях полностью по делу уделала Шальке 0-3, который занимает 6-ое место в Бундеслиге. И это второй официальный матч после Нового года.
Валерий ua, а ви бачили як Шахтар грав з ПСЖ, наприклад? Давайте не будемо забувати про рівень турніру і рівень суперників. Шахтар, граючи з таким самим грошовим мішком, ще бездарніше виглядав, ніж ми вчора.
Показати
Тогда давайте не сравнивать никакущих в этом сезоне Челси и Порто с Реалом и ПСЖ. Кроме того, давайте себе честно скажем, что с Порто нам к тому же сильно подфартило. В португальском матче судья поставил отнюдь не 100%-й пенальти, а Касильяс допустил откровеннейший ляп.
Олег, Та хто взагалі говорить про глобальну натуралізацію?? Ви разом з Віталієм з одного речення, написаного Франковим, зробили з мухи слона, ніби в нас вже півзбірної натуралізованих. Мій коментар стосувався лише цього перебільшення щодо натуралізації. Що мова йде про одного конкретного футболіста і його рівняти з купкою привезених для конкурсу, як писав Віталій, є насамперед неповагою до гравця, який є справжнім патріотом нашого клубу. Читайте те що вам пишуть, а не те, що самі хочете побачити.
Показати
В заголовке текста и то больше, чем в самой новости))
Дело в том, что Франков уже не 5 и не 10 раз говорит о натурализации и не всегда речь была о Силве, а о том, что это нормальная практика. Этим Франков раздражает
Навіщо так перебільшувати? Мова йде про конкретного гравця, який живе в Україні вже тривалий час, розмовляє не державною, але мовою, яка є другою за вживанням в країні. Для нього Україна не пустий звук, що він не раз підтверджував. І мова йде про дійсно проблемну позицію. Так, можна ставитися по-різному до натуралізації, але для чого приплітати конкурси і "пару десятков бразил, негров"?
Показати
Очень даже правильно говорит Виталий. Сегодня один конкретный, завтра второй конкретный. Ничего такого Данило не сделал, чтобы стать нашим, кроме как поиграть несколько лет в нашей стране.

И зачем вообще мучиться? Снова согласен с Виталием, я уже говорил: давайте залатаем сразу все позиции бразилами - слева у нас тоже ничего особенного, плеймейкера у нас нет, нападающих уровня ЧМ\Е у нас нет. Чего выпендриваться "авсежтакделают"?
Буковина, з чого ви це взяли? з того, що він був незадоволений тим, що тренується з молодіжним складом? Про гру навіть мова не йде. Як відомо, Олег Володимирович навіть на ігри молодіжки не ходив, то як він міг би оцінити Лукаса. Його навіть до заявки на матчі не включали. Я думаю тут кожен був би незадоволений. Його ж не підписували як молодняк, типу на перспективу. Зрозуміло, що він міг би запросто не заграти в Динамо, прикладів чого десятки. Але те, що на швидкісного гравця, який може обіграти один в один, не розраховували з моменту його приходу в клуб дуже дивно, м'яко кажучи.
І взагалі, Блохіним багато був хто не задоволеним. Це ж не означає, що у всіх характер як в нього? І Лукас не заявляв чогось типу, що він як Блохін, щоб чути про себе розповіді про відстань до місяця)
Показати
п.с. я не є фаном Лукаса, просто гравців такого типу в Динамо якраз дуже мало.
Buy shoe, Зараз в Україні кожен клуб індивідуально продає права на показ телебаченню. Пул вміщує в себе права на показ матчів клубів усього чемпіонату. Тв купує пул і транслює увесь чемпіонат. У сума ділиться між усіма клубами.
Показати
Антон, тобто чемп буде показувать тільки один телеканал ("Футболи" або "Плюси") ?
Антон, тобто чемп буде показувать тільки один телеканал ("Футболи" або "Плюси") ?
No results found.