Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 56
Шановні працівники сайту! Коли нарешті з'явиться нормальна редактура того, що ви викладаєте? Це не можливо читати. До вас ніяк не дійде, що перекладач криво перекладає?? І чому ви після перекладача нічого не редагуєте і не перечитуєте це треш? По тексту видно, що ви переклали з англійської на російську і українською з російської.
"Захист сьогодні був жахом" - жахливим, а не жахом.
"Чесно кажучи, у другому таймі Сенесі і Забарний виглядали дещо хиткими, кілька невдалих моментів" - от що таке хиткий у цьому реченні? Що це означає? Поясніть.
"Коли вони приведуть додаткового центрального захисника?" - за руку мають привести чи як? Слова в різних мовах дослівно не мають 100% однакові значення. Все від контексту залежить, А перекладач перекладає перше значення.
"Я сподіваюся, що ми не витратили всю свою удачу за сезон в одній грі" - витримують паузу, натиск, вино, але не удачу! Не ріже вуха, те що ви пишете, якщо вголос прочитати?
"У наступному тура" - відмінювання слів?
Показати
Антон, дійсно, прям немає сечі терпити ці борошна прям))
Ну і звідки ви взяли, що їх зустрічати почали серед домівок, а не раніше? Чим вам всім треба звіт, що от ми їх зустрічали раніше, але кацапи, якими б не були дурними, прорвали декілька ліній оборони? Це війна, а не комп'юрна гра, де можна пушок набудувати і розстрілювати всіх, хто їде. Чи початок зустрічання раніше, гарантує не прорив оборони? Чи висадка декількох десантів в Гостомель в перші два дні війни, була б не можливою якби б на кордоні з Білоруссю була б майже вся армія України?
Показати
Повір краще не треба починати цей срач
Paketik, як тоді треба було зробити? Дайте відповідь. Враховуючи наші військові технічні можливості. Буду дуже вдячний за змістовну відповідь. Ця дама хоч спробувала пояснити чого їй не вистачило від нашого військового керівництва. А ви?
Показати
Антон, повір у мене дуже багато питань, просто я розумію що їх не час озвучувати..
Та справа не в "не на часі", а в тому, що ця дама пропонує зробити, те що актуальне було в часи червоних і білих.
Показати
а зараз актуальніше зустрічати орків прямо в Бучі серед домівок?
Не є фанатом Ярослваського, але не думаю, що ось так просто можна взяти і закупити байрактари. Це ж не товари з воєнторгу.
Показати
Антон, не пытаюсь оправдать или наоборот уколоть ярославского, но комплекс байрактаров стоит 69 лямов $. Кто из наших олигархов даст столько? никто. Вот думаю это и есть причина отказа. А учитывая сколько эти "олигофрены" уже потеряли, то он эти 69лямов очень "считает" :).
Taras, так і є.
ПС. Сарказм.
Показати
Антон, писав до матчу. За Шепелева на позиції під нападниками Хацкевичу жирний плюс. Чесно то навіть немає надії, що він поставить його на рідну позицію, адже ВСІХ попередніх ігри він грав опорника-руйнівника
FetfrumoS, не заважати працювати над чим? Над пробиванням наступного дна? Говорити про слабкий склад можна ще на фоні Лаціо, а от коли мова про УПЛ... Як можна спирати на рівень гравців бездарну гру в чемпіонаті. В кого склад кращий? У Вереса чи може у Ворскли? Чим займається ваш тренерський штаб 10 місяців? Який склад треба Хацкевичу, щоб з Вересом в трьох матчах брати більше 4 очок? Чому у Вернидуба кожного року йдуть лідери, але результати не змінюються, і у команди є свій почерк. Ми якщо й виграємо, та завдяки класу окремих виконавців. А командної гри як не було, так і немає. Великий відсоток пропущених м"ячів після стандартів доводить бездарну роботу тренерського штабу. І на молодість гравців також не варто скидувати відсутність гри. Морозюку - 30, Буяльському - 25, Піварічу - 29, Кадару - 28, Мораєсу - 31, Гармашу - 27. З гравців приближених до основи тільки Циганков, Шепєлєв, Шапаренко і Бєсєдін попадають під "необстріляні 20-23". Троє з них в основному складі проводять не перший сезон, тому говорити про їхню необстріляніть доволі дивно.
Показати
Антон, в чемпионате команда с отрывом идет на своем месте, на втором ли вы считаете у нас на сегодня подбор игроков лучшее чем у кротов, чтобы быть на первом? Пора уже забыть те времена, когда в конце 90-х выносили всех на классе в одну калитку (кроме кротов). Пример с вересом неактуален, так как тот верес далеко глубже в таблице чемпионата. Мы имеем ровно то место в таблице, которому отвечает уровень подбора игроков в команде - насегодня это пол команды сосунков в ра
районе 20-22 лет ;) Так что рассказывать что Хацкевич и лужный 10 месяцев ничего не делают это прсто нонсенс. И результаты их команды отвечаают уровню подбора игроков. А с составом барсы и реала, куда непротив попасть ВСЕ ТОП игроки планеты изввините меня любой понимающий хоть чтото в футболе тренер будет выность всех и вся. Так что не нужно ту летать в облаках и пинать на своих тренеров, если у нас пол команды верхвой мяч не примет, чтобы он не отскочил на 2-3 метра ;) Или вы думате всякие Шабановы, которых даже на уровне любительского футбола (зимний кубок имени демьянеко в манеже проходил в январе этого года) рылом возят (в прямом смысле слова) никому неизвестыне парни со двора играли потмо на равных с Лацио или выносии в одну калитку вересы? Прекращайте быть таким наивным!!! Не хацкевич виноват, что условных Шабановых и Хачередией с прочими не научили иратьв футбол. Задача хацкевича не учить их принимать и отдавать мячи, а рассказывать где и когда и в какой момент должен быть мяч, а исполнитель УЖЕ должен уметь это исполнить - и чем выше уровень этого исполниельского мастерства (котрому учат до прихода в профи) - тем сложнее и неординарнее ГТ может ставить задачи для исполнителя. Тем они неожиданеее будут для соперника. Ибо тренер отталкивается от того, что имеет в руках, амеет он сечас то что имеет и занимает то место, уровень исполнителей котрых ему предоставил клуб насегодня.
Ротаня забули написати в складі.
Показати
Антон, виходить, недаремно забули ;)
Де логіка? Ювентус продає за 105, а купує назад за 60. МЮ не міг піти на такі умови. Продаю сусіду лопату за 100 грн, але за умови якщо він мені продасть за 60. Продаю, а наступного дня йду і купую назад. І лопата в мене залишилася і 45 грн заробив.
Показати
Антон, а лопата захочет к вам обратно?
Що за брєд? Як таке солідне видання як Екіп може таке друкувати?
Де логіка? Ювентус продає за 105, а купує назад за 60. МЮ не міг піти на такі умови. Продаю сусіду лопату за 100 грн, але за умови якщо він мені продасть за 60. Продаю, а наступного дня йду і купую назад. І лопата в мене залишилася і 45 грн заробив.
Показати
Антон, а лопата захочет к вам обратно?
No results found.