Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 143
Ну скільки можна робити помилки? Він КЕНДЗЬОРА, а не Кендзера!
Показати
bora, по-украински он Кендзьора, а по-русски так как мы написали.
Google, 100 раз пишу, що його прізвище Кендзьора, а не Кендзера. І це дійсно буде добрий трансфер. Він і правий, і правий центральний, також до приходу Костевича грав і зліва. Його беруть як універсального солдата.
Показати
bora, Кендзьора по-украински, а Кендзера по-русски) А то, что берут - это уже хорошо, значит не все так плохо с финансами.
Його прізвище КЕНДЗЬОРА, а не Кендзера. А мої друзі поляки пишуть, що то найкращий гравець їхньої команди і він в десять разів краще Кадара.
Показати
bora, надеюсь Ваши друзья по достоинству оценивают этого парня.
В противном случае при наличии Морозюка, Тымчика и Виды этот трансфер кажется весьма сомнительным...
Якщо перейде в Карпати, то за 3 місяці стане гравцем Збірної. У Львові найкраще в Україні вміють працювати з молодими гравцями.
Показати
bora, Багато в збірній гравців Карпат?
Мустафа, що ти куриш? Видихай! Ціна пісюна-фуросеміда максимум 10. Це на 5 менше ніж його купили. Кротам максимум світить продовження контрактів з папуасами.
Показати
bora, та ну не выдумывай)
Так він п'яний!!! Йпрст. Це відео після кубкового матчу....
Показати
bora, Во первых не после кубка, а после игры ветеранов. Во вторых с чего вы зяли, что он пьяный?
то, что он обкуренный 100%
Це Динамо!!! Динамо не має права грати так навіть ігри, які нічого не означають!!!! Ребров втратив мотивацію. Ввдмазки про клас гравців можливі лише проти кротів. Зоря, недоклуб алімпік.....як програвати таким колгоспам??? Всі молоді при Реброві почали грати гірше. Рудько провів прекрасні матчі, потім його як підмінили. Циганков вщагалі пропав. Тимчик з Оріховським прекрасно влилися в гру....на дві гри і пропали. Те саме Очігава. Спочатку найкращий гравець проти Дніпра, наступний матч також супер.. і дубль. Заграв тільки Бєсєдін.
У нас нема грошей на гравців і ставку ми будемо робити на наших вихованців. І тому нам потрібен тренер, що вміє працювати з молодими. А це не Ребров.
Показати
мне кажется молодняк ставят в определенные рамки....они пришли с ю-19 раскрепощенными и играли первые игры на кураже, а потом то не делай туда не беги, пас ближнему вместо авантюрных разрезных передач, и ребята начали боятся элементарно допустить ошибку в том или ином моменте и в итоге закрепостились...... это лично мое мнение
Кадар зробив позитивну дію на 20хв. Ну невже в молодіжці гірші хлопці? Не вірю!!!!!
Показати
bora, что бы ты поверил Ребров их выставил в предыдущем матче...и не против кротов .Смотреть игры нужно
bora, В центре обороны на уровне Ю21 все очень грустно. Есть неплохая пара на уровне Ю19, но им ещё рано.
Я думаю +12 це дууууже оптимістично. На мою думку, Нам прийдеться відіграти +24.
Показати
...відіграти? А це як? Що по регламенту з Динамо знімуть 24 очки? Чи Шахтар за якісь заслуги отримає зразу +24?
Нічого життя не вчить. Щось не пригадую, щоб рижий татарин вітав Динамо.
Показати
bora, думаю это достойно настоящего мужчины. В Динамо всегда были мужики и если проиграли, то проиграли. А не так как в Шахте мы все равно лучше и т. д. У нас есть достойные мужики... Шахту с победой, а Динамо победы в кубке и следующем чемпионате.
No results found.