Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 143
2 донецьких гандони тримаються купи!
Показати
bora, жоден з них не з Донецьку.
На кротоаналі в четвер показували Хачеріді переодягнутого і ГОТОВОГО ДО ВИХОДУ НА ПОЛЕ. Наступне відео і одягнутий Хачеріді показує в сторону Лужного. Я впевнений, що Євген був готовий вийти на поле. І хотів цього.
Показати
bora, Хотелось бы увидеть такое видео. Скачал с торрентов матч с рос. Футбола, канала Украина - там такого момента нет. Показан ковыляющий Кадар, затем сидящий Хачериди и переодевающийся Шабанов, а Хачериди готового к игре не видно. Может фоть фото есть?
Я просто в шоці!!! Як можна виправдовувати цього покидька!!! Нах помножити цого на нуль!!! Він переходить до підлого брехливого ворога, і тут не може бути виправдань ні грошима, ні кінцем світу, ні професіоналізмом. Такий перехід це навпаки непрофесіоналізм.
Показати
bora, ага, з ним по ініціативі Динамо не продовжують контракт, і тому він повинен проситись хоча б прибиральником на стадіоні працювати. Щоб продемонструвати відданість клубу. І щоб вболівальники могли в тернеті писати, який він молодець )))))
Я не розумію переважної більшості коментів!!! Шо за паніка??? Навіщо клубові контракти списаних гравців? Мбокані - просто лінивий ніґер. Мораес - футбольний труп і він набагато слабше за Бєса і Хльобаса. Подумаєш, раз попав в Римі і вже зірка. У мене нема жодного жалю за цими гравцями. А от Карраскаля треба підписувати. Реальна 10-а. В Динамо в парі з Шапаренком може дуже гарно запалювати в центрі. Але за умови наявносиі дійсно якісного опорного півзахисника.
Показати
bora,
В Мораеша 6 голів в ЛЄ. В Хльобаса і Бесєдіна - 0. "Набагато слабше"
странно называть мораеса списанным игроком, имея в составе ротаня и гусева
bora, Мораес зараз чи не єдиний до кого немає претензій, він в чудовій формі, позбуватися такого гравця в 31 ну це нерозумно
Я вважаю, що це скоріше білоруське, а не італійське прокляття
Показати
bora, суркис белорус?
Montreal Canadiens, Гармаш - дятел. Він зробив першу позитивну дію у відборі на 41 хвилині. При тому, що він опорник. Купа обрізок, нуль в атаці, істерика на полі. Він клієнт психлвкарні. Цошл потрібно продати при першій можливості. Я Гармаша поважаю за фак кротам. Але Гармаш- дебіл.
Показати
молодой человек, Вы кажется плохо даже с двух раз понимаете, я повторю вопрос капосм. КТО БУДЕТ В ОПОРНОЙ ЗОНЕ В ОТБОРЕ МЯЧИ ВЫГРЫЗАТЬ? Шапаренко? Буяльский?
Умник, так це супер!!! Гармаш - це мінус гравець. Дятел рідкісний. Долбойоб просто. Його в психлікарню треба, а не на футбольне поле
Показати
bora, Это флешмоб или кремлеботам был выдан заказ на Гармаша?
bora, upd/ извиняюсь. полный баран. Вопросов нет
Шабанов зіграв погано. Багато помилявся, двічі будучи останнім втратив м'яч. В моментах коли нам забивали втратив позицію. Дебют змазаний, але я в нього вірю. Побільше впевненості.
Показати
bora, Зате в нього довгий пас добрий.
Аж 400 хвилин за сезон за найслабшу команду Прімери. Ще той талантіще
Показати
bora, між іншим, Жирона зараз на 8 місці у Прімері. Перед тим, як писати, хоч у таблицю заглянь.
Тільки одна біда. В ФІФА контракт зареєстровано до 30 червня 2022 року. Скоріш за все прописані умови дострокового розірвання без сплати компенсації.
Показати
bora, по ходу Хацкевич трохи не в темі.
No results found.